v popolnoma podrejenem položaju

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 22. Maj. 2011 9:13

iamlili napisal/-a:sajk pravm, težko je mene razumet. ja če bi se v mojem živlenju pojavil drugi, bi mi blo velik lažje pozabit. sam nevem, nekak sm že izgubila upanje da bom kdaj spoznala koga.

Jaz te cist zastopim, tud sama sem tako razmisljala, ko sem imela v najstniskih letih prvo nesrecno ljubezen. Mislila sem, da ne bom nikoli spoznala nikogar tako lepega kot njega, da ne bom nikoli vec zaljubljena tako kot v njega itd., pa sem zdaj srecno porocena. :) Saj pomojem gre vsak, ki je razocaran v ljubezni tko ali pa drugace cez to fazo "nobenga drugega ni zame na tem svetu kot samo on", ampak potem pa odrastes, pa vidis, da to se zdalec ni res. Velik je se ribic v morju. Zelo znucana fraza ampak se kako resnicna. ;)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 22. Maj. 2011 9:15

Led Zeppelin napisal/-a:Mislim da je si še ena ki ne zna ločiti FF od neke resne zveze.

Če si se ti zaljubila v njega, ne moreš pričakovati obojestranskih čustev, saj FF deluje le na fizični ravni.

Če si se sredi tega FF zaljubila v njega, ne moreš zahtevati da se on sedaj zaljubi vate ali pa da mora imeti do tebe kakršnekoli obveze.

Podpis.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Maj. 2011 9:20

Ma kakšen FF, če jo nabriše enkrat na mesec.

Bistvo FF-janja je reden seks, ki ne vključuje ljubezenske zveze. Ti njemu nisi nič. Si ena revica, ki je zatrapana vanj, on se tega zaveda in to izkorišča, ko mu je do tega.

Tako bo pa s tabo delal tako dolgo, dokler mu boš pustila. Zgradi si samospoštovanje, če hočeš da te drugi spoštujejo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 22. Maj. 2011 22:25

to je ogabna situacija. nimam nekega konkretnega nasveta kako pridet iz tega. pri meni je blo tako, da sem se ob eni taki priložnosti ignoriranja in poniževanja in ko mi je jasno pokazal kaka smet sem za njega, skozlala do amena na wc-ju in zjokala, no od takrat pa nisem več pomislila na njega.

mislim, da spoznavanje drugih tipov ne bo pomagalo, dokler ne prekineš stike z njim.
mogoče bi morala začasno se distancirat od tipov nasploh, pa začet na sebi delat.

tega človeka boš enkrat zelo sovražila in upam da ti ga ne bo treba kje srečevat.

še vedno pa ne razumem kako je človek lahko tako ogaben karakter, da uživa v takem "odnosu" in poniževanju, izkoriščanju drugega, zakaj se raje ne umakne in jo pusti na miru, če vidi da je reva in nista na istem nivoju?
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 23. Maj. 2011 6:59

Resno ga moraš ignorirati ko se spet spomni nate. Najbolje da si na ogledalo nalepiš listek v stilu " Sem samozavestna punca" in si to naglas ponoviš vsakič ko greš mimo ;)
Ta tip je pač plehek, to pa zato ker mu uspe najti dovolj takih žensk ki mu dopuščajo tako vedenje.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 23. Maj. 2011 21:43

Ta tema samo opominja, kako globoko ste se ženske sposobne poniževati, da bi imele zvezo s tipom, ki vam je všeč.

Ko berem takšne stvari, me je res groza; očitno je ogromno žensk, ki jim je smisel življenja biti v zvezi, pa celo, če sploh niso v zvezi, same sebe prepričujejo, da so in trpijo zraven.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Maj. 2011 21:44

Oh ja...ker so tipi res same racionalne zvezdice in smo samo ženske sposobne samoponiževanja, ane?
Bi rekla, da je to bolj odvisno od osebnosti kot od spola.
The world is as you are.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 23. Maj. 2011 21:47

^Glede želje po zvezi smo moški miljardokrat bolj racionalni od žensk.

Moški bo morda vzdihoval za nedosegljivo fatalno žensko in si želel seksa z njo. Seksa, ne pa zveze. Ko bo seks dobil, bo potešen in bo šel naprej. Enako kot otrok, ki dobi Kinder jajček.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Maj. 2011 22:01

Na srečo jih je kar nekaj, ki ne rinejo brezglavo v zveze in ne potrjujejo tvoje teze o racionalnosti... ki je čisto posploševanje.
Upam, da ne šteješ samo razočaranih punc, ki odpirajo teme na forumih, ampak tudi takšne, ki so sposobne razmišljanja in jih ni malo.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Maj. 2011 23:33

Džeki napisal/-a:Ta tema samo opominja, kako globoko ste se ženske sposobne poniževati, da bi imele zvezo s tipom, ki vam je všeč.

Ko berem takšne stvari, me je res groza; očitno je ogromno žensk, ki jim je smisel življenja biti v zvezi, pa celo, če sploh niso v zvezi, same sebe prepričujejo, da so in trpijo zraven.

mislim, da je ta avtorica teme res mlada in da je logično da si želi prve zveze in prve ljubezni. halo.

pr meni pa je blo tako, da sem si želela vsaj enkrat v lajfu met zvezo s tipom ki mi je bil všeč in s katerim se mi je dalo sexat. ni uspelo.

ker ne pomaga dost, če se tip meče za tabo in se on ponižuje, če pa ti je ogabno sexat z njim. glih tako ne pomaga, če te en k ti je všeč nategne enkrat na mesec in noče met nč s tabo.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 24. Maj. 2011 0:02

Džeki napisal/-a:^Glede želje po zvezi smo moški miljardokrat bolj racionalni od žensk.

Moški bo morda vzdihoval za nedosegljivo fatalno žensko in si želel seksa z njo. Seksa, ne pa zveze. Ko bo seks dobil, bo potešen in bo šel naprej. Enako kot otrok, ki dobi Kinder jajček.

In zaradi tega obstaja pravilo, mi das zvezo, ti dam seksa, enako kot otroku reces, naj napise vse domace naloge, pa mu das kinder jajcek za nagrado in mu obljubis, da nasljednic bo dobi veliko kinder cokolado, ce izboljsa pisavo :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 24. Maj. 2011 0:32

Haha, kera primerjava :D Sam tipi niso tak naivni kot otroci pa če ima vsaj mal pameti ne bo nasedel. Mogoč se bo mal trudil do tistega prvega seksa, ko mu bo dala pol pa adijo ob prvi možni priložnosti. Oziroma niti pamet ne rabi, če tip noče resne zveze pol se ne bo spuščal v njo. Seks in adijo. Dvomim, da bi verjel da bo naslednji seks še boljši (oz., da bo dobil veliko kinder cokolado, ce ze govorimo v prispodobah) kot je bil prešnji ker to pomeni, da je bil dokaj slab... s tem bi ga še ženska bolj odgnala, po mojem.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 24. Maj. 2011 0:37

mišljeno je, da bi mogu bit naslednji sex še boljši iz njegove strani in potem bo dobil veliko kinder čokolado.
ne pa da se mora ženska še bolj potrudit, pa še kinder čokolado dat.

joj joj joj, se prav vidi kam smo danes prišle ženske. bolj se trudimo in več zapravljamo kot moški za sex.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 24. Maj. 2011 0:42

^^ah, moja napaka. Sem si čist drugače razlagala. Očitno je že res čas, da grem spat :D
Yada, yada, yada...
iamlili
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a iamlili » 24. Maj. 2011 14:58

no, tok mlada pa spet nisem. 18 sem stara. sem pa mlada v tem, smislu da sem še neizkušena in zato toliko bolj naivna.

Bi mi blo laži prebolet, če bi lahko sami seb vbila v glavo da je konec. ampak čeprov vem da je konec, se še zmeri zalotm kako sanjarim o tem, da sva skupi pa nama je lepo, pa da je vse kot na začetku ko sem ga spoznala.
bom vidla kaj bo prinesel čas...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov