v popolnoma podrejenem položaju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Aja, lol ja sej maš prav... sem sam z enga kota gledala, moja napaka. mogoče ga bo pa prej pozabla, če si bo slabo mislila o njem. Ker če bo razmišljala o tem, da on itak nič ni kriv pa da je oh in sploh pol še bo znalo to trajat nekaj časa, da ga pozabi.
Yada, yada, yada...
-
Temptress - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
Nič jokcat zdej. FF ima čisto jasen namen. V primeru, da začne eden od vpletenih čutit nekaj več, je na tej osebi, da razčisti s svojimi čustvi - jih zatre/ignorira ali pa prekine ta FF odnos kompletno.
Zrela si za 2. opcijo, ker je 1. že zdavnaj mimo.
Zrela si za 2. opcijo, ker je 1. že zdavnaj mimo.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
FF se vedno začne tako da se na začetku več ukvarjata eden z drugim, ker sta si tudi bolj zanimiva, potem pa so samo tri opcije:
1. da postaneta nekaj več,to pomeni da se vajin odnos poglablja in ugotavljata da bi lahko imela kaj vč od seksa
2. da sta imata super friends with benefits zvezo (to lahko imata samo če oba vesta da ne želita biti resno skupaj)
3. eden od od vaju - ponavadi tip, ugotovi da mu bejba ni dovolj zanimiva in si pride enkrat na vsake tolk spraznat jajca. Pri tej opciji te takrat ko si želi pumpat ego,ker ima res slabo obdobj tud pelje na pijačko a pa večerjo - samo zato da uživa o gleda kako ga obožuješ.
Bila v vseh treh, v tatretji ko sem bila še zelo mlada in sem tipa res gledala kot boga. Sm tolk, zdej ne bi niti seksala več z njim, ker je dejansko neumen, niti nevem o čem bi se lahko pogovarjala z njim.
Ti se nahajaš tretji fazi, kar pomeni - run forrest run...
1. da postaneta nekaj več,to pomeni da se vajin odnos poglablja in ugotavljata da bi lahko imela kaj vč od seksa
2. da sta imata super friends with benefits zvezo (to lahko imata samo če oba vesta da ne želita biti resno skupaj)
3. eden od od vaju - ponavadi tip, ugotovi da mu bejba ni dovolj zanimiva in si pride enkrat na vsake tolk spraznat jajca. Pri tej opciji te takrat ko si želi pumpat ego,ker ima res slabo obdobj tud pelje na pijačko a pa večerjo - samo zato da uživa o gleda kako ga obožuješ.
Bila v vseh treh, v tatretji ko sem bila še zelo mlada in sem tipa res gledala kot boga. Sm tolk, zdej ne bi niti seksala več z njim, ker je dejansko neumen, niti nevem o čem bi se lahko pogovarjala z njim.
Ti se nahajaš tretji fazi, kar pomeni - run forrest run...
- iamlili
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2010
v bistvu se midva nikol nisva zmenila d asva ff. na zacetku je on neki govoru da je resen, pa da bi me prec mev za punco, ni me pa pol nikol dejasnko vprasal ali bi bla njegova punca.
saj se včasih celo sama sebi zdim čudna. prijateljici, ki bi bla v tzaki situaciji bi rekla naj kretena čimprej odjebe, zdej sama pa tega nisem sposobna nardit. sej ne zastopm in ni mi logično kako lahko to dopuščam, ker jaz od te zveze res nimam skoraj nič, razen takrat titi 2 uri na mesec ko sma skupi mi je tok lepo ker sem z nim, pa še to ni več kot je blo na začetku ko je bil še romantičen, zdaj se pa sploh več ne trudi. pol pa spet cev mesec sem čis depresivna k me nč ne poklice pa k gledam da na fb drugim puncam srcke lepi na zid. meni pa nič.
sajk pravm, težko je mene razumet. ja če bi se v mojem živlenju pojavil drugi, bi mi blo velik lažje pozabit. sam nevem, nekak sm že izgubila upanje da bom kdaj spoznala koga.
saj se včasih celo sama sebi zdim čudna. prijateljici, ki bi bla v tzaki situaciji bi rekla naj kretena čimprej odjebe, zdej sama pa tega nisem sposobna nardit. sej ne zastopm in ni mi logično kako lahko to dopuščam, ker jaz od te zveze res nimam skoraj nič, razen takrat titi 2 uri na mesec ko sma skupi mi je tok lepo ker sem z nim, pa še to ni več kot je blo na začetku ko je bil še romantičen, zdaj se pa sploh več ne trudi. pol pa spet cev mesec sem čis depresivna k me nč ne poklice pa k gledam da na fb drugim puncam srcke lepi na zid. meni pa nič.
sajk pravm, težko je mene razumet. ja če bi se v mojem živlenju pojavil drugi, bi mi blo velik lažje pozabit. sam nevem, nekak sm že izgubila upanje da bom kdaj spoznala koga.
-
Galante - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2011
Po prebranem ti svetujem, da najprej opraviš sama s sabo, ker je verjetno ravno tu problem, da ni na spregledu nikogar drugega, s katerim se vidiš v prihodnje.
Začni cenit sebe in se ne zadovolji z ostanki nečesa kar bi naj bilo ter upati, da se zgodi čudež, ker se ne bo.
Življenje teče dalje ....
P.s. lep pozdrav vsem na forumu.
Začni cenit sebe in se ne zadovolji z ostanki nečesa kar bi naj bilo ter upati, da se zgodi čudež, ker se ne bo.
Življenje teče dalje ....
P.s. lep pozdrav vsem na forumu.
There's nothing better than a good friend, except a good friend with chocolate.
- celjanar
- Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2011
claire napisal/-a:
(meni je ta fb generacija tako smešna, da crknem ko slišim "meni pa ne nalepi nobenega srčka na zid in nič mi ne lajka" )
haha...js tut lepim srčke po zidih, kolegicam in kolegom s katerimi treniramo Pa ni bla moja nič lubusumna ker ve da so le fore
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^hja pol pa ga skenslaš, blokiraš, zbrišeš telefonsko, prekineš absolutno vse stike, sam pol še moreš pa vztrajat pri temu in bit trmasta... kolko lahko se zamoti z drugimi stvarmi, če ne drugače se prisili... čas bo minil, s časom pa ga boš tud pozabla - vem, da se ti zdaj zdi mogoče butasto ampak dejansko pomaga ker, če boš še naprej sam jokcala in gledala kje komu kaj piše in čakala na tisto eno sporočilo na mesec pol ne boš daleč prišla!
Yada, yada, yada...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Oh, grow up.
Še mal v tej smeri razmišljaj, upam, da kmalu ugotoviš, da je tole nepotrebno izgubljanje časa/energije/živcev.iamlili napisal/-a:sej ne zastopm in ni mi logično kako lahko to dopuščam, ker jaz od te zveze res nimam skoraj nič
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
iamlili napisal/-a:ker jaz od te zveze res nimam skoraj nič
Najbrž bo to zato, ker ti v resnici nisi v zvezi. V nikakršni zvezi.
Pa že prvi post si začela s trditvijo, da si v "nekakšni čudni zvezi". No, nisi. Prej kot se boš s tem sprijaznila, lažje ti bo.
Oziroma, v fejsbuk jeziku, vajin odnos ni "its complicated", vidva sta "single" in pač občasno seksata.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Itak da je bistvo..ker si odvisna od človeka, s katerim ubistvu nimaš nič, od katerega nimaš nič, le občasno spolno potešitev, ki se konča z "why doesnt he love meeee??? ". Torej, je zelo pomembno, da se zaveš, da si ti njemu NIČ in on tudi tebi in vidva sta NIČ. Tudi ff nista, ker potem bi tudi ti v tem odnosu sodelovala na tak način, da bi dobila od njega seks, kadar bi hotela in nebi samo njegovemu ritmu sledila, kakor cucek. In obupni so izgovori stila "zakleta sem! ne morem stran!". Itak da lahko. Še posebej ti, ker sploh nisi v tako grozni situaciji. Tvoja zaljubljenost lahko in bo splahnela, nimata odnosa, nista v absolutno ničemur resnem, da bi se kakšni veliki stvari odpovedala s tem, da pustiš to sranje. Torej, vse kar ti lahko rečem jaz in pa vsi ostali; pač bodi bolj kot on. Še prej pa se odloči, da ne boš bila ubogljiva psička in da te ne bo vlekel za nos tip, ki išče drugje, ko pa ne dobi, se oglasi pri tebi. Pomisli kok si patetična, da si v takšni situaciji. In ko ti bo enkrat kliknilo, da tega več nočeš..Boš že uredila to. Najlepši način pa je, da se preprosto distanciraš od njega, ga začneš obravnavati kot nekoga, ki ti ničesar dobrega ne prinese v življenje in začneš iskat nove, lepše stvari, ki te bodo dopolnjevale. Btw- delete facebook in št.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov