v popolnoma podrejenem položaju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
What a drama queen.
Očitno si ne zaslužiš boljšega, če to dopuščaš. Popolno ignoriranje, prekinitev stikov je tvoja edina rešitev. Če si pa tak rada nesrečna, pa kar bodi.
Očitno si ne zaslužiš boljšega, če to dopuščaš. Popolno ignoriranje, prekinitev stikov je tvoja edina rešitev. Če si pa tak rada nesrečna, pa kar bodi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Mislim da je si še ena ki ne zna ločiti FF od neke resne zveze.
Če si se ti zaljubila v njega, ne moreš pričakovati obojestranskih čustev, saj FF deluje le na fizični ravni.
Če si se sredi tega FF zaljubila v njega, ne moreš zahtevati da se on sedaj zaljubi vate ali pa da mora imeti do tebe kakršnekoli obveze.
Ne pravim da se ne bi smel lepše obnašati, ampak to je igra, in vsak igralec ve kakšna so pravila.
Če si se ti zaljubila v njega, ne moreš pričakovati obojestranskih čustev, saj FF deluje le na fizični ravni.
Če si se sredi tega FF zaljubila v njega, ne moreš zahtevati da se on sedaj zaljubi vate ali pa da mora imeti do tebe kakršnekoli obveze.
Ne pravim da se ne bi smel lepše obnašati, ampak to je igra, in vsak igralec ve kakšna so pravila.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Vsak lahko kontrolira svoja čustva in dejanja, ki so posledica le teh. Pri tebi, punca, je potrebna samo ena zrela odločitev, da se tipu ne boš več javla, da se z njim ne boš več srečala in da za tebe ne bo več obstajal. Ne dramatiziraj, ne poveličuj kretena, ki te ima samo za občasen sex in se postavi na realna tla. Ne zanimaš ga, ne bo se čudežno zaljubil vate, ne bosta imela skupne prihodnosti. Tip si vate dobesedno briše pete. Imej nekaj dostojanstva, ženska si, ne želiš si tega, da se nekdo iz tebe samo norčuje.
Pa srečno!
Pa srečno!
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
V bistvu, karkoli bomo mi tukaj svetovali, bo ona naredila drugače, dokler ga bo imela v mislih 24 ur na dan. Do takrat, ko ne boš zmožna kontrolirati svojih misli, bo tudi tvoj razum zamegljen, in do takrat se boš odzvala njegovemu sms-u, ko se bo 1x na mesec spomnil nate. Ti si mu samo sredstvo za zadovoljitev potrebe. Saj si vedela, v kaj se spuščaš, če si od začetka vedela, da bosta samo FF, ali ne? Če veš, da nisi zmožna takšnega odnosa, se umakni in si najdi nekoga, s katerim se bosta pogosto videvala, ker bo komaj čakal, da se vidita.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.
- iamlili
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2010
sama nevem. še predobr se zavedam da je to zguba časa in da dobesedno mučim samo sebe. jst ga mam pač rada, oz tle nebmormo govort o ljubezni, prej o neki obsedenosti
po izgledu je pač zelo luškan, po značaju pa nim a nobene dobre lastnosti. pomoje je bol problem v tem ker je on prvi s katerim sem sploh kaj mela, sem bla še mlada in neikušena prej nisem mela skor nobenih opravkov s fanti, zato sem bla pa tok naivna in sem se navezala na njega, oz sem se zaljubila v njega ko mi je še pošiljal une srčke pa ko mu je blo kej do mene.
rabim en konkreten nasvet. se skušam cimbolj zamotit, hodm na sprehode, berem... ampak ne pomaga. misli mi nonstop uhajaj k njemu.
to traja že predolg in preveč trpim sam si neznam pomagat
po izgledu je pač zelo luškan, po značaju pa nim a nobene dobre lastnosti. pomoje je bol problem v tem ker je on prvi s katerim sem sploh kaj mela, sem bla še mlada in neikušena prej nisem mela skor nobenih opravkov s fanti, zato sem bla pa tok naivna in sem se navezala na njega, oz sem se zaljubila v njega ko mi je še pošiljal une srčke pa ko mu je blo kej do mene.
rabim en konkreten nasvet. se skušam cimbolj zamotit, hodm na sprehode, berem... ampak ne pomaga. misli mi nonstop uhajaj k njemu.
to traja že predolg in preveč trpim sam si neznam pomagat
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Če se maš kaj rada in se spoštuješ ti predlagam, da drugič ko ti bo pisal bodi trmasta in se ne odzovi na njegova "povabila". Probaj ga pozabit, s časom boš ziher kakega drugega spoznala, ki ti bo lih tak po glavi hodil, seveda v upanju, da bo lepše ravnal s tabo. Pokaži mal trme, zaradi sebe... saj smo že vsi bli v situaciji ko smo bli zaljubljeni in nismo mogli osebe iz glave spravit je pa od vsakega posameznika odvisno kaj naredi v tej smeri, da skuša it čez to in ponosno naprej. Odkrito povedano men se zdi škoda časa za takega bedaka še posebej, če si ti želiš kaj več kot samo seks (druga zgodba bi bla, če ne bi bla čustva vpletena). Če ne drugo pa res bejž ven v lov za novim modelom, enkrat boš že na pravega naletela
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov