V kom je problem?Jaz ali on?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
..Evelyn.. -
Dioniz, ne seri , pač je bla s katerim je tist moment hotela bit, ne vem kaj me tebe tle za motit (ni blo "najhitreje možno" - sej je prišel po "še" ).
Dioniz, ne seri , pač je bla s katerim je tist moment hotela bit, ne vem kaj me tebe tle za motit (ni blo "najhitreje možno" - sej je prišel po "še" ).
-
Cadillac - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2010
- Kraj: sincity
Jaz bi se tudi to najprej vprašala, če sta bla zaščitena, ker če ne imaš lahko še veliko žurko okol letanja zdravnikov kot kaže, si nabasala na lokalnega Casanovo..
Pa kako si se lahko zatrapala? Ma sicer pa.. ne bom nič komentirala, ker meni je itak nepojmljivo da nekoga prvič vidiš in se ne moreš zadržat, da se ne daš dol. Brez zamere prosim, jaz tega pač nikoli ne bom razumela. Ne obsojam ali karkoli, samo povedala sem.
Pa kako si se lahko zatrapala? Ma sicer pa.. ne bom nič komentirala, ker meni je itak nepojmljivo da nekoga prvič vidiš in se ne moreš zadržat, da se ne daš dol. Brez zamere prosim, jaz tega pač nikoli ne bom razumela. Ne obsojam ali karkoli, samo povedala sem.
*mwa*
- mateja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2010
Ja jochie...sm se zaščitla. Tuk neumna pa spet nism. Drugač pa cadillac nikoli ne reci nikoli. Js sm VEDNO govorila kako lah že prvič z nekom in bla nasprotnik one night standom pa se mi je lih to zgodilo...dva dni pred tem sm se pa še s kolegico pogovarjala o tem kašn pa to mora bit tip da nardiš kaj tašnega...no pa mi evo...tko da pazi kaj govoriš
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Cadillac napisal/-a:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=26984
tole temo si poglej, kako se ženske slinijo.... to bi padale za svobodo, če bi jim tile možakarji pot prekrižali...pa še pod sticky je tema...
- mateja
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:Cadillac napisal/-a:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=26984
tole temo si poglej, kako se ženske slinijo.... to bi padale za svobodo, če bi jim tile možakarji pot prekrižali...pa še pod sticky je tema...
hahaha...vrjemi ne bi vse padale...js ne bi na te...a moški pa ne slinijo za ženskami kot so jessica alba, salma hayek, megan fox...?
-
Cadillac - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2010
- Kraj: sincity
mateja, če ima kdo enostavno neko prepreko v sebi, ki mu ohranja razum tudi v takih norih primerih, potem sem to jaz Sem imela že dosti prilik, da bi se lahko prepustila živalski strasti in se dala dol že prvič, pa se nisem. Ker to ne bi bila jaz, ker se mi enostavno gabi seksat z nekom ki bi ga prvič videla, razen tega mi seks ne pomeni zgolj užitka ampak veliko več. Nekaj, kar delim z redkokom, moja intima, moj svet. In ne boš verjela, tudi pri takem seksu se da živalsko pofookat in izživet vse strasti. Call me staromodna now
*mwa*
- mateja
- Sramežljivka
Cadillac napisal/-a:mateja, če ima kdo enostavno neko prepreko v sebi, ki mu ohranja razum tudi v takih norih primerih, potem sem to jaz Sem imela že dosti prilik, da bi se lahko prepustila živalski strasti in se dala dol že prvič, pa se nisem. Ker to ne bi bila jaz, ker se mi enostavno gabi seksat z nekom ki bi ga prvič videla, razen tega mi seks ne pomeni zgolj užitka ampak veliko več. Nekaj, kar delim z redkokom, moja intima, moj svet. In ne boš verjela, tudi pri takem seksu se da živalsko pofookat in izživet vse strasti. Call me staromodna now
Ne ne bom rekla da si staromodna, pač smo si različni med sabo. Probam ti sam razložit da tudi jaz nism takšna da se kr tko prepustim, ampak nikoli ne reci nikoli...to je vse kar sm mislila.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Ne morem verjet, kako ste nekatere naivne.
Mhm, seveda.
mateja napisal/-a:Enkrat neumna, drugič ne več
Mhm, seveda.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Jochie napisal/-a:aa, z ženskami je samo križ...včasih so še tiste doma viška, da bi moral pa vsak dan eno nenašminkano albo gledat....
Ja zato pa se v temi o makeupu oglašajo fantje s trditvijo, da je naravno najlepše
Avtorici: Ti se pa nimaš kaj za pritoževati, mela si se lepo, če si mu dala nedolžnost al pa ne je tudi tvoja stvar (glupi tip pa bi lahko sam pogruntal, da si še nedložna zarad krvavitve, ampak ok). Česar več kot pa le poletno romanco, pa itak nisi mogla pričakovati. Ne bodi naivna
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov