Čustvena preobremenitev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
Ta pregovor pomeni, da najprej je potrebno eno stvar uredit (postavit štalo), šele na to razmišljat o nadaljevanju (kravici).
Tako mora avtor te tema najprej razčistit s svojo sedanjo punco, šele na to bo razmišljal o "novi" punci.
Če pa to ni v kontekstu, potem pa tudi ne vem.
Tako mora avtor te tema najprej razčistit s svojo sedanjo punco, šele na to bo razmišljal o "novi" punci.
Če pa to ni v kontekstu, potem pa tudi ne vem.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ta pregovor pomen, da naj se najprej uredi stanovanje (&življenje & kariero), potem pa v to "štalco" šele pripelje otročka.
Res nima veze s tem našim Motoristom.
Res nima veze s tem našim Motoristom.
- Motorist
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 4. 2010
sirova štručka napisal/-a:Motorist napisal/-a:Razumljivo, saj tudi sem previden, čeprav čustva vseeno delajo svoje. V bistvu se še vidim s svojo punco, ampak v primeru, da je pripravljena nekaj narediti v tej smeri. Jaz bi sicer že zvezo končal, ampak mi vseeno preveč pomeni, čeprav se mi zdi, da jaz več dajem od sebe, kot pa ona...
Js ne štekam kak je lahk to, da imaš nekoga rad, dovolj velik razlog, da ostajaš z njim v zvezi, kjer nisi srečen.Motorist napisal/-a:Star sem 26, s punco pa sem 9 let...
Od 17. leta si že s punco. Predvidevam, da je edina resna punca, ki si jo v življenju imel. Predvidevam tudi, da sploh ne moreš vedet kak bi bilo s katero drugo, glede na to da si z njo v vezi že od takrat, ko si komaj iz pubertete prišel (al kdaj dečki pridejo iz pubertete?). Verjetno te je tudi strah, ker ne poznaš drugega, kot biti s sedanjo punco, ki si jo začel dojemat kot nekaj samoumevnega.
In najbrž ti tudi premalo dogaja, zato pa zdaj tale iz neta.
Ma glej kompliciraš si življenje, čustveno mi tudi ne deluješ zrel (sklepam glede na tvoje pisanje) ne veš kaj bi in strah te je sprememb. Zdaj ni tako, da se ne bi dalo preživet in iz samega strahu pred nepoznanim vztrajaš v tej svoji zvezi (moje mnenje).
Po moje tudi že dlje časa nisi zadovoljen, tale z interneta je pa le sprožila tvoje razmišljanje o tem.
Kot pa je že bilo povedano, tu smo lahko vsi popolni
V bistvu je tole moja druga resna, čeprav verjetno tista dvoletna zveza pred njo ne šteje, ker sem še bil premlad. Mogoče mi res primanjkuje izkušenj, ampak mi kot mladostniku "skakanje iz cveta na cvet" pač ni dišalo. Zveza, kot sama niti ni tako zelo napačna, ampak je res veliko stvari, ki jo pošteno zamajejo. Seveda tu zraven šteje njena nepripravljenost se pogovoriti o zadevah, kakor tudi določeni pogledi na zadeve in nekatera prepričanja. Sam ne vem kako se bi dalo tole izboljšat, ampak za moje pojme je pogovor vsekakor poglavitna zadeva, ki pa kot omenjeno ni mogoča. Strah pred spremembami - kakor vzamemo, sem zelo prilagodljiv in sprejmem nove izzive,... Ampak tukaj je vseeno nekaj drugega, saj gre vseeno za osebo, ki mi nekaj pomeni in sva dala veliko skozi. Po drugi strani pa moja današnja odločitev, glede "izsiljenja" pogovora, priča o tem, da sem vseeno pripravljen na spremembe, čeprav bo po vsej verjetnosti nekaj časa zelo hudo, vsaj meni, če bo njej ne vem, glede na vse...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
tmis_ napisal/-a:Tale punca je v vseh pogledih fenomenalna (karakterno, vizualno,...) skoraj v vsem sva na isti valovni dolžini.
Seveda je v vseh pogledih fenomenalna, ker nisi z njo v nekaj letni zvezi. Če bi bil z njo toliko časa kot s svojo punco, bi bili tudi vzponi in padci-tako je v dolgih zvezah. Tukaj bi se js prej vprašala, ali so tvoji problemi s punco rešljivi preden bi sploh razmišljala o naslednjem koraku.
Just sayin'.
Jaz se strinjam z njo. Tudi meni je kdo po internetu všeč, v osebnem kontaktu pa sploh ne.
- Motorist
- Sramežljivka
Ne moram verjeti in ne vem ali sem v napačnem filmu, ali se ji je zmešalo... Načel sem pogovor, kot običajno se to ni dalo. Omenil sem ji "internet punco" in se je začela smejati, da si to zmišljujem, ker hočem pozornost nase obrniti, niti njenih sms-ov ni hotela pogledati. lol? In rekel sem, da tako ne morem več in ji dal konec. Rekla je, da se naj ne hecam, nato sem odšel. Kar hitro sem prejel sms, da naj se ne šalim na ta način. Punci se zgleda meša, moja odločitev pa je trdna...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:31, skupaj popravljeno 1 krat.
- Motorist
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:Najbolj smešno je, da si rabil devet let + eno, ki te preko interneta rajca, da si ugotovil, da s punco nista za skupaj.
Al pa je žalostno. Sej ne vem
Kot rečeno, včasih sva se imela zelo lepo, zadnje čase pa... Reagiral pa bi enako, čeprav ne bi spoznal tiste punce preko interneta.
- Motorist
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:poročaj ,kako bo bivša reagirala, ko bo ugotovila, da se ne šališ in kako bo reagirala tujka, ko bo zvedela, da si samski!
Seveda bom poročal. Naj pa omenim, da sem vseeno zelo žalosten, da pogovor ni uspel, ampak to je pač njena krivda...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov