Čustvena preobremenitev

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Motorist
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Motorist » 17. Apr. 2010 13:14

Še enkrat hvala vsem za mnenja in strpnost. Če se še kdo kaj spomni, naj kar dopiše, sicer pa je moja naslednja poteza znana in bom kasneje tudi poročal o zadevi oz. razpletu/zapletu.
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 17. Apr. 2010 13:18

Gledano iz zgornje situacije, ti bo punca verjetno očitala na začetku in boš ti kriv. Nikar se ne pusti, pa tudi napadaj je ne. Če je resna ti bo postopoma priznala kaj jo muči in pa, če je zmožna nadaljevati vajino zvezo. Želim ti veliko uspeha pri pogovoru. :)
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 17. Apr. 2010 13:22

Veliko uspeha tudi z moje strani. Res upam, da bosta zmogla odrasel pogovor in da lasten ego (predvsem njen) pri tem ne bo ovira.
Trdonja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Trdonja » 17. Apr. 2010 13:51

Brez zamere ampak že vidim, da bo ta pogovor katastrofa. Če sam priznaš svoje napake, ona pa o svojih niti slišat noče - to je recept za pogubo zveze, če mene vprašaš. Več kot očitno se tu kaže neenakopravnost v zvezi oz. že meji na izkoriščanje, saj punca od tebe zahteva, da popravljaš vse svoje napake, njenih se pa niti omenit ne sme.

Kar se pa tiče te "idealne punce" iz tujine. Škoda, da je iz tujine. Če se nima ona namena preselit v Slo, ti pa ne v njeno državo, je tu prihodnost bolj šibka. Razdalja je problem, neglede na to kako dobro se razumeta oz. sta si všeč itd.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Apr. 2010 13:53

Trdonja napisal/-a:Kar se pa tiče te "idealne punce" iz tujine. Škoda, da je iz tujine. Če se nima ona namena preselit v Slo, ti pa ne v njeno državo, je tu prihodnost bolj šibka. Razdalja je problem, neglede na to kako dobro se razumeta oz. sta si všeč itd.
Če se stvar tako razplete, da z njo pristane skupaj - pa saj se lahko še vedno kasneje razmišlja o selitvi, ne pa takoj na začetku??
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Apr. 2010 13:59

ajoj
kaj pa ti sploh hočeš? biti s svojo punco? met avanturico s to novo? ne veš kaj hočeš in prelagaš odločitve na druge...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Trdonja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Trdonja » 17. Apr. 2010 14:06

purple_rain napisal/-a:
Trdonja napisal/-a:Kar se pa tiče te "idealne punce" iz tujine. Škoda, da je iz tujine. Če se nima ona namena preselit v Slo, ti pa ne v njeno državo, je tu prihodnost bolj šibka. Razdalja je problem, neglede na to kako dobro se razumeta oz. sta si všeč itd.
Če se stvar tako razplete, da z njo pristane skupaj - pa saj se lahko še vedno kasneje razmišlja o selitvi, ne pa takoj na začetku??

Ja no, se strinjam ampak, če je to neka huda razdalja (recimo, da je iz Dunaja), je že v osnovi zelo mala verjetnost, da bo zveza uspela. Meni osebno bi dopi****, če bi se s punco videl, recimo enkrat na mesec. Hotel sem samo povedat, da je vprašanje, če je sploh smiselno začet zvezo.
Motorist
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Motorist » 17. Apr. 2010 14:11

Trdonja napisal/-a:Brez zamere ampak že vidim, da bo ta pogovor katastrofa. Če sam priznaš svoje napake, ona pa o svojih niti slišat noče - to je recept za pogubo zveze, če mene vprašaš. Več kot očitno se tu kaže neenakopravnost v zvezi oz. že meji na izkoriščanje, saj punca od tebe zahteva, da popravljaš vse svoje napake, njenih se pa niti omenit ne sme.

Kar se pa tiče te "idealne punce" iz tujine. Škoda, da je iz tujine. Če se nima ona namena preselit v Slo, ti pa ne v njeno državo, je tu prihodnost bolj šibka. Razdalja je problem, neglede na to kako dobro se razumeta oz. sta si všeč itd.

Žal slutim podobno na podlagi dosedanjih izkušenj, ampak enkrat pač mora bit "čistka".

Glede punce iz tujine; o kakšni selitvi in podobno sploh še ne razmišljam, niti, da bova prav skupaj, saj je kot rečeno tudi ona v zvezi in ne vem kako se bo pri njej razpletlo, čeprav čuti isto in sva neprestano v kontaktu. Načeloma pa mi selitev ne bi povzročala težav, sem zelo prilagodljiv in nisem vezan na našo državo.
Motorist
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Motorist » 17. Apr. 2010 14:13

softTouch napisal/-a:ajoj
kaj pa ti sploh hočeš? biti s svojo punco? met avanturico s to novo? ne veš kaj hočeš in prelagaš odločitve na druge...

Postavi se v mojo kožo. Težko je ugotoviti kaj sploh hočeš v dani situaciji, ker je zelo zakomplicirana zadeva. Seveda pridejo nasveti prav, zato pa so takšne in podobne teme na forumih. Le to je tudi pripomoglo, da bom danes ob srečanju reagiral, kot bom. Se mi zdi še res najbolj smiselno.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Apr. 2010 14:15

Trdonja napisal/-a:[Ja no, se strinjam ampak, če je to neka huda razdalja (recimo, da je iz Dunaja), je že v osnovi zelo mala verjetnost, da bo zveza uspela.
:lach: To je še blizu..
Tebi bi se mogoče zdela mala verjetnost - skoči pogledat še v temo "zveza na daljavo" (or something)...kjer je volja, je pot.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Apr. 2010 14:18

Motorist napisal/-a:Postavi se v mojo kožo. Težko je ugotoviti kaj sploh hočeš v dani situaciji, ker je zelo zakomplicirana zadeva.
Mah, iskreno, ni komplicirana zadeva, res je pa, da ko se nekdo znajde v tej situaciji, tends to be confused. :)
Zveza škripa - spozna se neka nova oseba - uuu, navdušenje nad to novo osebo - joj, kaj pa zdej ...
tmis_ napisal/-a:Seveda je v vseh pogledih fenomenalna, ker nisi z njo v nekaj letni zvezi.
Motorist
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Motorist » 17. Apr. 2010 14:20

Primarno je problem tako ali tako s trenutno punco, bomo videli kako se to izteče, kasneje pa se bom ukvarjal z nadaljnimi težavami, v primeru, da se tu ne bo izšlo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Apr. 2010 14:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Trdonja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Trdonja » 17. Apr. 2010 14:52

Motorist napisal/-a:Primarno je problem tako ali tako s trenutno punco, bomo videli kako se to izteče, kasneje pa se bom ukvarjal z nadaljnimi težavami, v primeru, da se tu ne bo izšlo.

Pametno! Najprej štal'ca, pol pa krav'ca.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Apr. 2010 14:52

Ta pregovor pa tu ni ravno najbolj v kontekstu.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov