USODA ALI AKCIJA?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- mežemadabite
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2012
Moja zgodbo je precej pogosta se mi zdi. Do fanta, ki ga poznam že od otrošta gojim močna čustva. Že od vedno od mailh nog je bil vedno ob meni in nekako sem se z leti navezala na misel, da bo nekoč moj. Z njim sem preživela ogromno prijetnih in slabih trenutkov, poznam ga, ali pa se mi smo zdi da ga... ampak res mi je bil vedno všeč in vedno sem se ob njem počutila posebno. Imela sem vmes tudi druge fante, ampak ko je on prišel v mojo življenje nazaj mi je bilo za vse ostale vseeno. Ne vem kaj naj naredim. Izpovedala bi mu čustva (za katera ne ve) in se ogrela zanj do takšne mire da bi pršla v kaj več kot prijateljski odnos, a se bojim da izgubim prijateljstvo, po drugi strani pa me je strah da ga zgubim, ker bo našel drugo. A je za računat na usodo da te res pripelje do pravega? Ali pa je bolje biti sam svoje usode krojač in naredit vse kar je možno da dobiš kar hočeš..?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Je*eš usodo.
Hočeš ga, ne kalkuliraj...bolje je imeti nekaj, kot sploh ne imeti..ali še slabše, imeti v taki obliki kot ti ni kul.
Povej mu, potem boš pa videla. Šansa je, zato jo izkoristi.
Hočeš ga, ne kalkuliraj...bolje je imeti nekaj, kot sploh ne imeti..ali še slabše, imeti v taki obliki kot ti ni kul.
Povej mu, potem boš pa videla. Šansa je, zato jo izkoristi.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:45, skupaj popravljeno 1 krat.
- sweet*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2012
- Kraj: okolica lj
Samo enkrat živiš, zato to izkoristi!
Sej pričakovano da te je strah, ampak brez veze je da boš tako dolgo časa oklevala.. enkrat ko bo prepozno (ko bo mel resno punco bla bla bla..) bo pač prepozno in ne bo več vrneitve nazaj. zato IZKORISTI priložnost, čim prej! kaj pa ti veš, mogoče pa že jutri koga spozna. Ne oklevaj !!
Sej pričakovano da te je strah, ampak brez veze je da boš tako dolgo časa oklevala.. enkrat ko bo prepozno (ko bo mel resno punco bla bla bla..) bo pač prepozno in ne bo več vrneitve nazaj. zato IZKORISTI priložnost, čim prej! kaj pa ti veš, mogoče pa že jutri koga spozna. Ne oklevaj !!
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Če boš čakal na usodo, boš postala stara zafrustrirana baba.
Kdor ne reskira, ne profitira. Jaz bi mu na tvojem mestu povedala za čustva in pa tudi povedala, da si se težko odločila za ta korak, saj ga nočeš izgubiti kot prijatelja, v primeru, da ne bosta par.
Usodo krojiš sam. Nič ne pade iz neba!!! Sem kar alergična na stavek "če mi je usojemo, se bo zgodilo". Nič se ne bo zgodilo, če ne premakneš svoje riti...
Kdor ne reskira, ne profitira. Jaz bi mu na tvojem mestu povedala za čustva in pa tudi povedala, da si se težko odločila za ta korak, saj ga nočeš izgubiti kot prijatelja, v primeru, da ne bosta par.
Usodo krojiš sam. Nič ne pade iz neba!!! Sem kar alergična na stavek "če mi je usojemo, se bo zgodilo". Nič se ne bo zgodilo, če ne premakneš svoje riti...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- b.patyy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2012
punca če ti je tip ušeč mu to povej...ne čakaj...če ti njemu nisi všeč ti bo to povedal ti pa mu lahko že pred tem poveš da ne glede na vse bi rada da ostaneta prijatelja...če on ne goji čustev do tebe ti bo to tako ali tako povedal...če pa jih tudi on pa sama veš kam stvari peljejo. Good luck.
The people who are crazy enought to think they can change the world are the ones who do
(Steve Jobs)
(Steve Jobs)
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]