Upravičeno jezna?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
rinca napisal/-a:mogoče, če bi imel tukaj prilepljen celoten pogovor med njima. tko imamo pa samo post paranoične punce, ki si je itak vse sama zakuhala, ko je tipu podtaknila svojo lepo prijateljico.
če je vse res, kar je povedala, je zame povedala dovolj. potem pa naj si vsak razlaga po svoje, kaj se bi in kaj se ne bi zgodilo.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
-
serena86 - Komunikatorka
Horus napisal/-a:senjorina napisal/-a:Kaj je pa to drugega kot začetek tega, da je zapeljan? Meni se zdi čist logično zaporedje dogodkov. Tebi se pač ne, ker imaš neke svoje poglede na to situacijo.
Zapeljan bo takrat, ko bo odločen, da bo svojo punco prevaral, kar pa je svetlobna leta daleč od tega, da se mu zdi ena bjonda lušna
tu je bilo še drugo, ne le to, da mu je bila lušna. pa tudi če mu je bila, kaj ima to on njej za govorit?? ponavadi je to začetek nečesa drugega kot pa prijateljstva.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:26, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
-
serena86 - Komunikatorka
če si ji všeč, bo delovalo in boš dobil takojšen odziv. če ji nisi, ti nobena igrica ne bo pomagala.
no, zdaj pa si ti ki kompliciraš. biti direkten se ne sme, ker je izziva konec, igrati se neke igrice tudi ne gre, ker potem valda ne misliš resno. odloči se.
no, zdaj pa si ti ki kompliciraš. biti direkten se ne sme, ker je izziva konec, igrati se neke igrice tudi ne gre, ker potem valda ne misliš resno. odloči se.
- Horus
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
a se ni nobena javla? prej pa cel kup bab pametnih.
ne vem kako npr. tebi rinca ne potegne, da ni keč v spoznavanju novega folka, temveč v odnosu do le- tega.
sori, ampak en debilni dec, ki zelo očitno (ostati v lj) peca ena hudo bejbo, ima v glavi nič drugega kot priložnostni sex. kar ga še posebej veseli je, da je noben ne pozna in da je ona tista, ki ga "lovi."
horus ti si spet zaplaval (kako neobičajno zate!).
postavi se v konkretno situacijo in pusti vse čeje ob strani. torej. tananda bi dodala na fb enega hudega tipa, in mu pisarila da ji je hud, če ma cajt za kavo, mimogrede bi omenila še njeno prazno stanovanje (ostati v lj).
zate kao ni nič big deal. well, dvomim vate in tvoje freh obnašanje.
"ah da tanandica kar ostani čez vikend v lj in pojdi na kofe s tem novim tipčkom, ki ga ne poznaš in ti je hud."
dajte se res eni malo skulirat. (sploh pa opažam, da je bil en cajt mir, zdaj pa spet tvoji izpadi -salsa- -vse se da kao s salso razložit- oh come on!)
ne vem kako npr. tebi rinca ne potegne, da ni keč v spoznavanju novega folka, temveč v odnosu do le- tega.
sori, ampak en debilni dec, ki zelo očitno (ostati v lj) peca ena hudo bejbo, ima v glavi nič drugega kot priložnostni sex. kar ga še posebej veseli je, da je noben ne pozna in da je ona tista, ki ga "lovi."
horus ti si spet zaplaval (kako neobičajno zate!).
postavi se v konkretno situacijo in pusti vse čeje ob strani. torej. tananda bi dodala na fb enega hudega tipa, in mu pisarila da ji je hud, če ma cajt za kavo, mimogrede bi omenila še njeno prazno stanovanje (ostati v lj).
zate kao ni nič big deal. well, dvomim vate in tvoje freh obnašanje.
"ah da tanandica kar ostani čez vikend v lj in pojdi na kofe s tem novim tipčkom, ki ga ne poznaš in ti je hud."
dajte se res eni malo skulirat. (sploh pa opažam, da je bil en cajt mir, zdaj pa spet tvoji izpadi -salsa- -vse se da kao s salso razložit- oh come on!)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
serena86 - Komunikatorka
nekateri razumejo vsakršno ne neposredno vedenje kot igrice. pojdi njim razlagat to razliko.
ampak kaj hoče od ženske, ki ji jasno reče, da mu je luštna, pa se razume, a ne? in to sem hotela povedat. ali je neposreden način pravi ali ne, je druga zgodba (to je tudi odvisno od vsakega primera posebej).
v tisti drugi temi pa je fant bil že dovolj posreden. ženska pa očitno ni razumela, torej je ostal le še neposreden način. če je rekla, da mora razmislit, verjetno iz tega ne bo nič (ker glede na to, da sta se že srečevala in pogovarjala, si je neko mnenje že lahko ustvarila o njem).
ampak kaj hoče od ženske, ki ji jasno reče, da mu je luštna, pa se razume, a ne? in to sem hotela povedat. ali je neposreden način pravi ali ne, je druga zgodba (to je tudi odvisno od vsakega primera posebej).
v tisti drugi temi pa je fant bil že dovolj posreden. ženska pa očitno ni razumela, torej je ostal le še neposreden način. če je rekla, da mora razmislit, verjetno iz tega ne bo nič (ker glede na to, da sta se že srečevala in pogovarjala, si je neko mnenje že lahko ustvarila o njem).
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Pravzaprav sem se nekje pred enim tednom dogovarjala z enim tipom za kavo, ki sem ga spoznala tisti dan in je bil stranka v lokalu, kjer delam. Je nasplosno znan kot hud jebac, zgleda sicer men osebno ne neki blazno dobro, ampak recimo, da je simpaticen. Klepetala sva vec ur in na koncu sem mu obljubila, da greva skupaj na kavo, ko ne bom delala. Vse sem seveda povedala H.-ju in cist zares ni imel nic proti.Torej trdim, da dejansko fura filozofijo, ki jo tle zagovarja. In da ne bo pripomb, da tle neki branim dragega. Kar naj se sam brani, sam tle ste omenjali tut mene pa je moj ego nad tem tako navdusen, da se je moral oglasit.claire napisal/-a:zate kao ni nič big deal. well, dvomim vate in tvoje freh obnašanje.
Because I can.
-
serena86 - Komunikatorka
Tananda napisal/-a:Pravzaprav sem se nekje pred enim tednom dogovarjala z enim tipom za kavo, ki sem ga spoznala tisti dan in je bil stranka v lokalu, kjer delam. Je nasplosno znan kot hud jebac, zgleda sicer men osebno ne neki blazno dobro, ampak recimo, da je simpaticen. Klepetala sva vec ur in na koncu sem mu obljubila, da greva skupaj na kavo, ko ne bom delala. Vse sem seveda povedala H.-ju in cist zares ni imel nic proti.Torej trdim, da dejansko fura filozofijo, ki jo tle zagovarja. In da ne bo pripomb, da tle neki branim dragega. Kar naj se sam brani, sam tle ste omenjali tut mene pa je moj ego nad tem tako navdusen, da se je moral oglasit.claire napisal/-a:zate kao ni nič big deal. well, dvomim vate in tvoje freh obnašanje.
he he potem pa ne bomo rekli nič.
sej ni panike spoznat koga na delovnem mestu ipd. pa it na kavo, če se to pogovoriš s svojim partnerjem. sumljivo v tem primeru pa je bilo, da tip svoji ženski očitno ni povedal nič.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov