Upravičeno jezna?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sissy84
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2010
Kraj: Murska Sobota

Neprebrana objavaNapisal/-a sissy84 » 26. Okt. 2010 19:14

jaooo frisko...tudi če je ženska zoprna pa ne vem kaj še to tipu nikakor ne da pravice da jo vara :evil:
Če mu zaradi tega pač ne ustreza jo pusti in si najde manj zoprno. Ne pa da je še naprej naleplen na to zoprno in ga namaka okrog.
In ta kavica nikakor ni nedolžna za moje pojme, da bi se mu pa opravičila pa ni govora. Ni mi jasno kakšno razlago ti je ponudil glede na to, da ji je rekel da mu je lušna in bi zato šel z njo na kavico??? Namenov ni mel čistih, če mene vprašaš. Sicer pa nimam nič proti, da gre tip s kolegicami na kavo.
...what doesn´t kill you makes you stronger...
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 27. Okt. 2010 19:34

frisko darling, sicer do sedaj nisem tega zaželela še nobenmu, ampak trenutno želim, da bi se tudi tebi zgodilo prav to kar se je meni.
Ne bodi tako zaverovana vase, take zna to največ tepst po glavi
LP
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 29. Okt. 2010 10:13

frisko, res je, bit tečen in nadležen ni dobro. ampak nihče ni popoln in vsakdo je lahko kdaj tečen. tako da če rečeš, da potem je ta tečnost razlog za varanje, bi vsak človek na tem svetu imel "pravico" (oz. izgovor) do varanja, kar pa ni res. če ti je nekdo res tečen, ga pač pusti. in nihče ni rekel, da so bile prevarane ženske res tečne in nadležne do svojih partnerjev. obstajajo pač ljudje, za katere ni nikoli nič dovolj dobro. tudi če imajo še tako dobrega moža/ženo, ga/jo bodo varali. zakaj? ker imajo preveč vsega, ne vejo več, kaj bi radi in čutijo "pomanjkanje adrenalina", torej avanture oz. da sprobajo koga novega. žal nekateri so taki. tako da ni nujno, da je krivda vedno v prevaranem partnerju. oz. zame itak ne obstaja nikakršen razlog za varanje. če ti kaj ni prav, poišči si novega partnerja.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
marie-ann
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a marie-ann » 03. Nov. 2010 9:22

ah kot sem to brala ste punco nekateri vsaj na začetku malo napadli... ja, tudi jaz ko sem brala njeno zgodbo, se mi je zdelo vse skupaj malo overrated, ampak saj dekle ko je v taki situaciji, zmedena zaradi vsega, kar so ji drugi povedali, ne razmišlja trezno...

in kolker sem razumela, je bilo to opravičevanje nekakšna obojestranska stvar, kar se mi zdi čisto vredu... nevem no, nima neki smisla brez veze trmarit pri temu, da se ne opravičimo... je pa dejstvo, da je taka vaba bila malo zahrbtna tudi res, ampak still, njegovo dejanje je bilo tudi.

in glede tega, da pa fantje bežijo ven iz zveze v varanje zato, ker jim nekaj v zvezi ni všeč - ok, malo immature. vem, ker sem bila enkrat v podobni situaciji. res je, da sem bila jaz kriva in zato je potem on me skoraj prevaral, ampak ko sva se potem naslednji dan nekako med mojim jokanjem in njegovo jezo uspela pogovoriti, sva ugotovila, da če bi mi stvari, ki so ga motile, povedal, da bi jih tudi jaz v dosti jasnejši luči videla, bi komot lahko spremenila. takšne drastične stvari kot zmenki z punco ki se fotografira za razne najstniške revije in je cela oh in sploh ne bi bili potrebni.

v tem forumu se res zelo lepo vidi, da stvari nikoli, nikoli niso črno-bele. da nihče ni popolnoma nedolžen in popolnoma kriv (ok, razen če se eden v zvezi napije do daske in prevara punco, ki ni imela nič s tem, potem ja, je on kriv buahahahaa :D)
Insane.Chich
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Insane.Chich » 21. Nov. 2010 18:01

Toty napisal/-a:
Ajča napisal/-a:Tudi jaz grem s kakšnim novim tipom na pjačo in moj ne dela haloja iz tega.

Te pijače niso tako nedolžne kot se zdijo. Prijateljeva punca je tudi tako šla na pijačo z enim, rekla mu je da bo le prijateljsko. Se je pa zgodilo, da se je zaljubila vanj ter na lepem svojega fanta pustila, kar ena fiksna ideja.

Ej to je res... Js bi takoj popenla če bi šu moj tip s kr eno iz fejsa na kavo. Halo? Enako sm js nardila v bivši vezi (mislim da vam v BIVŠI dost pove) z neznancem in zdej sm s tem neznancem 2 leti v vezi. Tako da...
Vbistvu Insane.Chick :]
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 21. Nov. 2010 18:41

Čakam, kdaj boš šla v tej vezi s kakšnim neznancem na kavo .... :D

Meni predvsem dosti pove to, da se zavedam, da sem v zvezi (ko/če sem) in ne trzam na tresljaje drugih - pa ne samo zaradi tega, ker 'vem, kaj imam doma' (najbolj lame izgovor ever), ampak enostavno ne čutim te potrebe. Ja, grem kdaj s kom 'novim' na kavo, ampak jasno opredelim meje - potem pa po želji.
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov