Upravičeno jezna?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Sep. 2010 19:59

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 30. Sep. 2010 11:28

Horus napisal/-a:Zakaj pa žlehtnoba? To bi bilo iz ljubezni, ker bi tip hotel, da ima žena prav :twisted:

yeah right
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 30. Sep. 2010 15:50

In še zmeraj čakamo, da se nam avtorica teme javi... :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Sep. 2010 15:52

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Sep. 2010 21:45

Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 30. Sep. 2010 22:42

:lol: :lol: :lol:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 01. Okt. 2010 13:28

Nisem prebrala vseh 13(!) strani, ampak vseeno: a kje kaj govora o tem, kakšna je bila njuna zveza PRED tem velikim incidentom? Samo tako... okvirno... kaj pomeni, da je bil ''odsoten zadnje dni''? Ga je prej kdaj dobila na laži, ali ona sicer pozna njegove prijateljice, imata nek krog skupnih prijateljev, koliko časa preživita sicer skupaj doma/zunaj-sta recimo cel dan vsak dan skupaj, kolikor časa jima denimo ostane od službe/faxa, kakšna je njegova služba (ali pri tem stalno spoznava nove ljudi ali ne)... skratka: ali ji je razen ''odsotnosti nekaj dni'' dal kakršenkoli razlog, da dvomi v njegvo ljubezen/zvestobo? (Razen tega, da je že imel kar nekaj punc. Mislim... saj pa je star 30 let, če se ne motim... ne bi bilo bolj čudno, če ne bi imel ''nekaj'' punc? :eek: )

Torej... če je tip punci že prej lagal, je ni predstavil prijateljem/prijateljicam, če denimo stalno v okviru službe spoznava vedno nove ljudi-torej mu ne manjka družbenih stikov itd., potem bi bilo bolj jasno, zakaj mu ne zaupa... ampak vseeno-če bi temu bilo tako, bi se lahko s fantom pogovorila, a ne... ne pa da se spusti na nivo 14 letne smrklje in naredi FACEBOOK ( :lol: ) sceno. Skratka-vse možne kritike na njeno potezo; če je ravno imela neko osnovo za nezaupanje se bi lahko pogovorila s tipom... ali ga-v primeru, da jo je že prevaral/ji lagal itd. pač pustila. Če pa razloga za nezaupanje od prej ni imela (vsaj kakega osnovanega ne) ... potem je njeno dejanje še bolj vredno obsojanja in še bolj je edina normalna reakcija na ''večdnevno odsotnost'' pač pogovor. (Čeprav bi bilo to ''odsotnost'' treba malo bolj zdefinirat- je imel težave v službi? Mogoče bo pa tip odpuščen. Je mogoče prehlajen in se slabo počuti, ona pa to povsem narobe razume? Mogoče igra igre na srečo, pa je zgubil dosti denarja? Ima teževe v katerem od svojih medsebojnih odnosov? Ali pa mogoče razmišlja o tem, da bi punco pustil? Ali pa samo ona preveč dramatizira, pa je tip samo malo utrujen, ker zadnje čase slabo spi? )

In še o pogovoru na facebooku: Trenutno sem samska, nikomur niti malo zavezana, niti ff nimam... in ne sprejemam na facebook kar enih ljudi, ki jih ne poznam. Tu smo si seveda različni... ampak vseeno: jaz bi bila jezna in me bi skrbelo, če bi se MOJ fant odločil dodat na FB neko punco, ki je ne pozna, jo kontaktiral, ji dajal komplimente, jo povabil na pijačo... ampak... najbrž je v tem primeru tip dejansko videl, da je punca FB prijateljica njegove punce (ali pač ne) in v tem primeru je mogoče tudi enostavno popolnoma res, kar je ta tip svoji punci nato rekel: da je mislil, da bi šli vsi skupaj na kavo. V kar malo dvomim, ampak okej... mogoče je... Vsekakor je tu spet potreben pogovor.

Ni mi jasno, zakaj se v zvezah ljudje očitno niso sposobni pogovarjat. In iskreno: bila sem ena teh naivnih punc, ki so svojemu fantu pač verjele in poskušala sem stvari reševat s pogovorom, kadar se mi je zdelo, da je kaj narobe. In ja: moj bivši je v teh pogovorih na veliko lagal... pa so stvari vseeno prišle na dan... po naključju, ne ker bi ga preverjala... In vedno je tako: če je kaj za izvedet, izveš, če ni, si je pa neumno umišljat neke stvari, ki jih ni. :wink:
Latika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Latika » 03. Okt. 2010 10:50

Če vas zanima razplet :D čeprav od zadnjega posta nisem brala teme in grem zdaj brat za nazaj... sva se pogovorila, jaz sem se opravičila za moj izbruh ljubosumja oz. da mu podtikam žensko vabo, on pa je meni razložil, zakaj je prišlo do tega da ji je sploh pisal take zadeve.
End of story, lahko pa še naprej debatirate - po želji :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 03. Okt. 2010 13:21

No...in zakaj je prišlo do tega, da je pisal take zadeve tej punci????
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Okt. 2010 0:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 04. Okt. 2010 0:50

IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 04. Okt. 2010 7:32

Moje mnenje je, da niti en, niti drug nista zrela za neko zdravo, zaupanja vredno resno vezo.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 04. Okt. 2010 11:39

sirova štručka napisal/-a:zakaj pa si se mu opravičla, sej ti se njemu nimaš kej opravičvat, opravič se mu, ko boš naredla kako napako, v tem primeru je pa nisi ti, ampak jo je on in to ne majhno :D :lol:

se strinjam
... in res lepo je videti dva posameznika v tako zdravem odnosu, kjer je prisotna tako zdrava doza spoštovanja in ljubezni.
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 22. Okt. 2010 14:38

HALO?! OPRAVIČILA?!
Baba naivna!
Moj bivši je ravno preko facebooka spoznaval ženske, s katerimi me je nato varal, a dej no, a si lahko še bolj neumna?!
Nočem bit nesramna ampak sem bila v isti situaciji, ne si zatiskat oči no... Si želim, da bi meni kdo takrat rekel kaj takega, ampak neeeee, veste kaj so mi govorili?? - Da pretiravam, da si sama delam skrbi, da naj mu zaupam, saj sva zaljubljena..Ja itak, pa me je tako lepo nategnil, da to ni res!
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 26. Okt. 2010 11:01

LiEn napisal/-a:HALO?! OPRAVIČILA?!
Baba naivna!
Moj bivši je ravno preko facebooka spoznaval ženske, s katerimi me je nato varal, a dej no, a si lahko še bolj neumna?!
Nočem bit nesramna ampak sem bila v isti situaciji, ne si zatiskat oči no... Si želim, da bi meni kdo takrat rekel kaj takega, ampak neeeee, veste kaj so mi govorili?? - Da pretiravam, da si sama delam skrbi, da naj mu zaupam, saj sva zaljubljena..Ja itak, pa me je tako lepo nategnil, da to ni res!

ce sta stara 16 - 18, nista edina, ki se vama je to zgodil

in nikakor se ne strinjam s tabo. ce bi on vedel, da je zanj najboljsa in bi jo imel rad in bi mu ona dala vse, kar potrebuje v odnosu, ne bi iskal druge. ce pa ksno kdaj pokomentira, pa tut ni konc sveta ...

al se je mogoce ksna od takih panicark kdaj vprasala, da so vas varala samo zaradi tega, ker ste ble tolk nadlezne in zoprne. kdo pa hoce tako partnerko, ki vsak dan samo tzi - zakaj si pa to napisal, zakaj si pa njo sprejel za prijateljico, ali jo sploh poznas, zakaj to ,zakaj tisto ...

smotane ste. pokazte pratnerju, da ga mate rade in se mu posvetite max. pa ne bo imel casa niti zelje iskat druge ...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov