Upravičeno jezna?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 27. Sep. 2010 11:49

puma napisal/-a:Dejstvo je, da ni zaupanja. Zaupanje pa se ne vzpostavi tako, da se nekomu slepo verjame in če je dvom tako močan, da to ni to, potem je bolje za oba, da nista skupaj ... ne glede kdo ima prav.

glede zaupanja se sicer strinjam, če ga ni, nimata kaj skupaj počet, ampak kako se pa po tvoje vzpostavi? preizkusit partnerja s takimi fintami in če test prestane, mu lahko zaupaš? če tip ne naredi nič sumljivega, mislim da mu lahko "slepo verjameš" oz. da mu zaupaš da ti je zvest. men je tukaj bolano to, da ga je šla ženska preizkušat, čeprav tip ni naredil nič sumljivega. šlo je za zgolj ene zgodbice o tem, kako je on pred njo imel nevemkolk punc :roll:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 27. Sep. 2010 11:55

rinca napisal/-a:
puma napisal/-a:Dejstvo je, da ni zaupanja. Zaupanje pa se ne vzpostavi tako, da se nekomu slepo verjame in če je dvom tako močan, da to ni to, potem je bolje za oba, da nista skupaj ... ne glede kdo ima prav.

glede zaupanja se sicer strinjam, če ga ni, nimata kaj skupaj počet, ampak kako se pa po tvoje vzpostavi? preizkusit partnerja s takimi fintami in če test prestane, mu lahko zaupaš? če tip ne naredi nič sumljivega, mislim da mu lahko "slepo verjameš" oz. da mu zaupaš da ti je zvest. men je tukaj bolano to, da ga je šla ženska preizkušat, čeprav tip ni naredil nič sumljivega. šlo je za zgolj ene zgodbice o tem, kako je on pred njo imel nevemkolk punc :roll:

se strinjam :)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 27. Sep. 2010 11:57

rinca napisal/-a:glede zaupanja se sicer strinjam, če ga ni, nimata kaj skupaj počet, ampak kako se pa po tvoje vzpostavi? preizkusit partnerja s takimi fintami in če test prestane, mu lahko zaupaš? če tip ne naredi nič sumljivega, mislim da mu lahko "slepo verjameš" oz. da mu zaupaš da ti je zvest. men je tukaj bolano to, da ga je šla ženska preizkušat, čeprav tip ni naredil nič sumljivega. šlo je za zgolj ene zgodbice o tem, kako je on pred njo imel nevemkolk punc :roll:

tile testi partnerja so le posledica močnega dvoma. Menim, da bi oseba pri sebi morala razčistiti od kod se je pojavil ta dvom in zakaj jo tako močno najeda. Saj lahko da gre za lastno projekcijo strahu pred razočaranjem ali biti prizadet in bo zato na vsako seme dvoma reagirala kakor da je res ... lahko pa da gre za intuitivno zaznavo, da ji partner ni zvezst. Zato pravim, da je prvo potrebno pri sebi pogledat in raziskat od kod dvom in kdaj se povečuje.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 27. Sep. 2010 13:58

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 27. Sep. 2010 14:38

rinca napisal/-a:men je smešno, kako ste nekatere za golo dejstvo vzele to, da je tip iskal priložnostni seks. hkrati pa spregledale, da sta se pogovarjala tudi o tem da ima punco - ni je zanikal in tudi nič v stilu kogabrigamojapunca ji ni napisal.

od tega pogovora naprej je toook enih možnosti, ve pa takoj preklopite na prevaro in seks. lahko je hotel it samo na kavo z njo, lahko je celo hotel da grejo vsi 3 skupaj na kavo, lahko se mu je samo fajn zdelo da ga je ena huda bjonda na FB dodala in je mal poflirtal, lahko je tudi samo seks iskal...

česa od tega ne naredi popoln fant v popolnem razmerju je čist irelevantno, ker več kot očitno tud njegova punca ni čist gladka. in itak da se je nehala javljat, ker se je pomoje v mišjo luknjo skrila. :oops:

jst sem samo rekla, da se mi zdi sumljivo, kar je rekel. nisem nič vzela za dejstvo, ampak samo kot indic. ja, da ima punco pa res ni mogel zanikati, ker je to itak imel napisano na fb profilu! :roll: pa omenil jo je šele, ko ga je ona o tem vprašala!

seveda je več možnosti. tega nihče ne zanika. samo on ve, kaj je v tistem trenutku hotel. ampak če bi moj fant kaj takega naredil, ne vem, če mu bi še lahko zaupala, ker se mi bi zdelo preveč sumljivo. če je tebi vseeno, bolje zate.

govorimo pa več ali manj o tem, kaj ne bi rade, da bi naš fant nam naredil oz. česa ne bi prenesle. ne govorimo o popolnih razmerjih, ampak o osebnih pričakovanjih od svojega partnerja. to, da je tudi ona naredila napako, pa spet ne zanikam. kot pa je rekla že puma, treba bi bilo vedet tudi, zakaj je bila ona tako nezaupljiva (morda je sumila, da jo vara, ker se je zadnje čase čudno obnašal, kaj vem).
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 27. Sep. 2010 14:52

serena, kje sem pa jst tebe citirala ali omenjala? če bi malo bolj podrobno prebrala temo, bi vidla, da so nekatere ugotovile točno to kar sem napisala.

jst se sploh ne morem postavit to situacijo, ker ne bi nikoli šla preverjat svojga tipa na tak način. al pa mu vdirat na mail, FB profil in kaj jst vem kaj ene delajo. lahko da se moj zdaj s 5 naenkrat meni za kavo po FB in če mi ne misli povedat, jst tega ne bom zvedla, al pa vsaj ne na tak način :wink:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 27. Sep. 2010 19:11

tisti blondinki je jasno dal vedeti, da je v zvezi in tako resni, da živi s punco, da ona ne bi slučajno pričakovala kaj več od njega. da že v začetku ve, da je vezan in da išče samo diskretno avanturo.

meni je tudi tip v diskoteki povedal, da bi rad sexal, ampak da ima punco že 3 leta in da je prasec. zakaj mi je to povedal? da če bi ga drug dan srečala z njo se sprehajat, da ne bi naredila scene, ali celo mislila, da se bova midva redno dobivala.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 27. Sep. 2010 19:15

delusional napisal/-a:takšne lahko tudi jaz nakladam.

drugače pa hvalabogu, da si končno našel punco, ki se ji ne gnjusi s tabo sexat. vsaj ena.

U welcome back... :D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 27. Sep. 2010 20:35

delusional napisal/-a:meni je tudi tip v diskoteki povedal, da bi rad sexal, ampak da ima punco že 3 leta in da je prasec. zakaj mi je to povedal? da če bi ga drug dan srečala z njo se sprehajat, da ne bi naredila scene, ali celo mislila, da se bova midva redno dobivala.

Potem pa verjetno istega tipa poznave :eek: . Se mi je isto enkrat naredilo, sem ga odje*ala in mu povedala svoje, tako da zdej vedno, ko me sreča pogleda v tla (no, dvakrat sem ga srečala v letu in pol)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tara_108 » 28. Sep. 2010 8:00

Ma jst tud mislim, da ta tip ni čist innocent. Sem doživela že preveč takih povabil na kavo od tipov, ki so v zvezi in čez neki časa se je še vedno izkazalo, da njihov namen ni biu le kava.
Je pa res, da ubistvu sploh ni pomembno, a bi on varal ali ne, ker mu avtorica tega posta očitno ne zaupa. In če je že zdaj nardila neki takega, jo zna ljubosumje v prihodnosti pripeljati še do bolj drastičnih, če ne celo nevarnih dejanj. Verjetno bi bilo bolje zanjo in zanj, da končata.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 28. Sep. 2010 11:46

rinca napisal/-a:serena, kje sem pa jst tebe citirala ali omenjala? če bi malo bolj podrobno prebrala temo, bi vidla, da so nekatere ugotovile točno to kar sem napisala.

jst se sploh ne morem postavit to situacijo, ker ne bi nikoli šla preverjat svojga tipa na tak način. al pa mu vdirat na mail, FB profil in kaj jst vem kaj ene delajo. lahko da se moj zdaj s 5 naenkrat meni za kavo po FB in če mi ne misli povedat, jst tega ne bom zvedla, al pa vsaj ne na tak način :wink:

tak občutek sem dobila, da morda to leti tudi name. my fault. :P

pomoje so avtomatično pomislile takoj na to, da je tip hotel kako avanturco s to bejbo zato, ker se to v resnici velikokrat tako res zgodi (da moški povabi lušno žensko, katere karakteralno ne pozna, na kavo zato, ker hoče z njo kaj imeti, ne pa le za klepet). seveda pa so možne lahko tudi druge možnosti.

tudi meni ni ravno všeč, da greš koga tako preverjat, ampak razumem pa razloge, ki lahko do tega pripeljejo (veliko nezaupanje do človeka, za kar je možnih več razlogov). :wink:
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 28. Sep. 2010 17:46

jaz v tej temi ne razumem le tega: zakaj za vraga, se nobena od tistih, ki zagovarja fantovo dejanje, ne dere tule gor, kako nje pa ne bi motilo, da bi njen fant vabil hudo blondinko, ki je ne pozna na kavo in ji omenjal skupno preživljanje vikenda?

vse samo mutite o tem, kako ni nič razvidno in kako je preverjanje mimo.

zdaj pa, če izpustimo preverjanje, kot da ga ni bilo... recimo, da za tako reč izveste naključno. torej enak scenarij- doda hudo bejbo, je ne pozna, jo on prvi ogovori, ga ne zanima od kje se poznata, jo vabi na kavo, omenja vikend.

rinca in podobne a mi dejansko upaš trditi, da bi se ti smilil tvoj fant???
da je on tu žrtev???
(ker v končni fazi, bi lahko ena, ki bi bila vanj zagledana ga dodala in bi on odreagiral isto...)

on je neredek primerek tipa, ki jih jaz imenujem kratko in jedrnato: debil. samo debil doda neznano osebo na fb, samo debil jo klikne in ga ne zanima, če se slučajno poznata, da bi jo v nasprotnem takoj skenslal. samo debil vabi tako babo, o kateri ve le to, kar ima v profilu na kavo. in samo debil bi obžaloval, da ni ostal čez vikend, ker bi se lahko skupaj imela fajn. in seveda- samo debil niti ne pomisli, da bi morda lahko obžaloval, da ni mogel vikenda preživeti s svojo punco- glede na to, da mu je bilo očitno dolgčas- ali kar je še huje- je po vsej verjetnosti ta isti vikend dejansko preživel s punco. pa trikrat ga pljunem in marš.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 28. Sep. 2010 17:50

:respekt: claire
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 28. Sep. 2010 18:20

Latika napisal/-a:V zagovor mi je povedal, da je napisal, da se lahko DOBIMO in ne dobiva in da ni nikjer uporabljal dvojine (to sem tudi videla), ni pa mogel zanikati, da ko mu je napisala, da je ostala v Lj čez vikend, da ji je odpisal škoda da nisem vedel za to, bi tudi jaz ostal.
:roll:

Zaradi mene bi lahko tale vikend razvlekel tudi v kej več, ker take opice of fanta pa tudi ne rabim ob sebi. Je pa tudi res, da se mi zdi preverjanje avtorice skrajno butasto.
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 28. Sep. 2010 21:04

Definicija varanja je za vsakega različna. Enemu je varanje že, če partner samo pogleda nekoga drugega; za nekoga pa pač ni omejitev.
Avtorica se mora sama pri sebi zamislit, kaj je zanjo prevara in koliko zaupa njemu in njunenu odnosu (po enem mesecu skupnega življenja je valda še vse rožnato in super).
Mislim, da se morata partnerja dol vsest in se pogovorit o tem, kaj je dopustno in kaj ni. In če ni kompatibilnosti, potem je vsako vstrajanje brezpredmetno.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov