Upravičeno jezna?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
Veerle napisal/-a:Menim, da je temeljni problem v avtorici teme, 'pecanje' blondink pa njegova posledica. Človek si pač lahko marsikaj skonstruira, ni tako?
v tem primeru ja. ampak če je tip podvržen temu, da bo pecal druge ženske, bi kdaj že katero zapecal (če je morda že ni). morda ne te in ne sedaj, lahko pa čez nekaj časa.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
To, da nekoga ocenjuješ ni vedno namerno, občasno opazim, da se mi zgodi, da sem z nekom na pijači(pa je lahko to prijatelj ali pa nekdo, ki sem ga spoznala par ur nazaj..ženska ali moški) začnem ocenjevati karakter in kako se z njim ujemam na prijateljski ravni, potencialno partnerski.Določene lastnosti mojih prijateljev so take, kot bi si jih želela v partnerju pa jih partner nima ali pa jih razvija...enako jih primerjam s seboj in velikokrat ugotovim, da lahko kakšen aspekt svojega karakterja(kdaj tudi videza) še bistveno izboljšam...
Nevem no tega ne jemljem kot nekaj slabega, ampak pač vsi ljudje, ki jih poznam mi nudijo na neki ravni možnost razvoja.
Sem pa že par let v zvezi, ki je nikoli nisem jemala ne kot nekaj kar ne bo trajalo, niti ne kot nekaj kar bo zagotovo trajalo ampak jo jemljem kot nekaj kar je ta moment krasno in lahko traja vkolikor bova oba pripravljena na njej delati.
Nevem no tega ne jemljem kot nekaj slabega, ampak pač vsi ljudje, ki jih poznam mi nudijo na neki ravni možnost razvoja.
Sem pa že par let v zvezi, ki je nikoli nisem jemala ne kot nekaj kar ne bo trajalo, niti ne kot nekaj kar bo zagotovo trajalo ampak jo jemljem kot nekaj kar je ta moment krasno in lahko traja vkolikor bova oba pripravljena na njej delati.
-
serena86 - Komunikatorka
ja,to je povsem naravno in koristno. ampak jst sem to razumela tako, da si npr. tip ogleduje druge ženske (hote in popolnoma zavestno), pa si prestavlja, kako bi se obnesla zveza z njimi. in na podlagi tega tudi sklepa prijateljstva z njimi. v glavnem, se obnaša, kot bi bil samski. to pa se mi ne zdi ravno lepo.
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Pri tem primeru tega ne moremo vedt..lahko je on njej čist zaradi flirta napisal, da bi ostal v Lj če bi vedel, da bo na tam pa dejansko potem ne bi izpeljal ničesar.Bi rekla, da je ta možnost precvej vrjetna.
Tudi ne moremo vedeti, če bi dejasnko speljal pijačo, kaj bi se na pijači zgodilo ipd...lahko samo predvidevamo na podlagi lastnih izkušenj in predsodkov.
Z amoje pojme take stvari(vohunjenje) izvajati daje jasen znak, da ima avtorica probleme s to vezo in jo zavestno ali podzavestno sabotira ter išče razlog, da konča ne, da bi si umazala roke.Ča bi hotela jasen dokaz bi speljala zadevo do konca, do same pijače in kolegici naročila naj mu da jasno vedeti, da je pripravljena na ONS.Tako ima neke posredne dokaze ki jih lahko interpretiraš kakor ti paše in izrabiš za en razhod v katerem sam izpadeš kot žrtev.(zdaj ali to ali pa ni dovolj inteligentna..)
Da ne bo pomote te igrice so meni mimo...
Tudi ne moremo vedeti, če bi dejasnko speljal pijačo, kaj bi se na pijači zgodilo ipd...lahko samo predvidevamo na podlagi lastnih izkušenj in predsodkov.
Z amoje pojme take stvari(vohunjenje) izvajati daje jasen znak, da ima avtorica probleme s to vezo in jo zavestno ali podzavestno sabotira ter išče razlog, da konča ne, da bi si umazala roke.Ča bi hotela jasen dokaz bi speljala zadevo do konca, do same pijače in kolegici naročila naj mu da jasno vedeti, da je pripravljena na ONS.Tako ima neke posredne dokaze ki jih lahko interpretiraš kakor ti paše in izrabiš za en razhod v katerem sam izpadeš kot žrtev.(zdaj ali to ali pa ni dovolj inteligentna..)
Da ne bo pomote te igrice so meni mimo...
-
serena86 - Komunikatorka
seveda, morda ne bi izpeljal nič. ampak pomoje je večja verjetnost, da bi. pa kot sem že rekla: za nekatere je že flirtanje varanje (ali pa je na dobri poti do varanja). to pa avotrica sama najbolj ve, ali bi on to izpeljal ali ne ter kaj njima pomeni varanje.
pomoje pa je ženska nesamozavestna, nezaupljiva (za to ne vem, ali po naravi, ali ker ima on kake sumljive precedense) in lahko tudi ljubosumna. to, da ga je prehitro obtožila oz. prehitro vzkipela, pa smo tudi že ugotovili. zato bi bilo fajn, da se bi avtorica teme javila, da bi zvedeli, kako se je zgodba razvila. pomoje je najbolje, če se z njim odkrito pogovori (zakaj je to naredila, kje je problem), po možnosti pa se s to potjo še opraviči (ker vseeno tako nastavljanje pasti ni ravno fer in lepo).
pomoje pa je ženska nesamozavestna, nezaupljiva (za to ne vem, ali po naravi, ali ker ima on kake sumljive precedense) in lahko tudi ljubosumna. to, da ga je prehitro obtožila oz. prehitro vzkipela, pa smo tudi že ugotovili. zato bi bilo fajn, da se bi avtorica teme javila, da bi zvedeli, kako se je zgodba razvila. pomoje je najbolje, če se z njim odkrito pogovori (zakaj je to naredila, kje je problem), po možnosti pa se s to potjo še opraviči (ker vseeno tako nastavljanje pasti ni ravno fer in lepo).
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
delusional napisal/-a:... za ženske vedno veljajo druga merila, znaš še kaj povedati?
ampak res. horus to omenja v vsaki temi (poleg salse seveda ), kako na popolnoma vsako stvar ženske gledamo popolmona drugače od moških in kako zelo se me motimo, on(i) pa so pojedli vso modrost tega sveta.
meče se ven svojim vsesplošnim "bolimekurackajdelamojababa" obnašanjem. in še "babanebogovorilakajsmeminkajne"- kot da je vse spet le črno belo- on ima prav, baba pa ne razume.
čeprav mislim, da je v resnici en čist običen fante s svojo pupo, ki jo ima rad in njuno razmerje niti približno ne temelji na tem, da skačeta okrog kjerkoli se jima zahoče, le drug z drugim ne.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
claire napisal/-a:ampak res. horus to omenja v vsaki temi (poleg salse seveda ), kako na popolnoma vsako stvar ženske gledamo popolmona drugače od moških in kako zelo se me motimo, on(i) pa so pojedli vso modrost tega sveta.
On pač na tak način izziva žensko populacijo na cosmoforumu in se ob tem (pomojem) zabava. Mislim, da je tak človek, ki uživa če mu drugi (ženske) nekaj dokazujejo.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
ne, nisi upraviceno jezna. to, kar si naredila, je bolano.
zdaj tudi ce te bo hotel, te fant ne bo mogel resno jemat.
ce bi bila jst on, bi obolela in takoj spakirala kufre. kaj ga mas za preverjat, ce je v vajinem odnosu (bilo) vse v redu. pa kaj, ce je imel pred tabo ze vec punc (pa 20 za 30letnika ni tako zelo veliko) ... ce se je odlocil, da se je ob tebi ztesnil, je to pac to.
na kavo pa se vedno lahko gre. a zdj pa, ce mu je vsec tvoja prijateljica vizualno, jo bo pa kr poseksal, ko jo vidi ...
moski morjo itak skos pumpat svoj ego, pa ce ma najboljse dekle na svetu, bo se vedno rabil ksno potrditev se od drugih dekle. big deal. vsi so taki
zdaj tudi ce te bo hotel, te fant ne bo mogel resno jemat.
ce bi bila jst on, bi obolela in takoj spakirala kufre. kaj ga mas za preverjat, ce je v vajinem odnosu (bilo) vse v redu. pa kaj, ce je imel pred tabo ze vec punc (pa 20 za 30letnika ni tako zelo veliko) ... ce se je odlocil, da se je ob tebi ztesnil, je to pac to.
na kavo pa se vedno lahko gre. a zdj pa, ce mu je vsec tvoja prijateljica vizualno, jo bo pa kr poseksal, ko jo vidi ...
moski morjo itak skos pumpat svoj ego, pa ce ma najboljse dekle na svetu, bo se vedno rabil ksno potrditev se od drugih dekle. big deal. vsi so taki
-
serena86 - Komunikatorka
*frisko* napisal/-a:na kavo pa se vedno lahko gre. a zdj pa, ce mu je vsec tvoja prijateljica vizualno, jo bo pa kr poseksal, ko jo vidi ...
kar poseksal verjetno ne (ker mu ona tudi verjetno ne bi pustila), ampak to, da moški neko xy žensko povabi na kavo samo zato, ker mu je vizualno všeč, pozna pa je sploh ne, je sumljivo.
vsem ljudem (tudi ženskam) so všeč pohvale, komplimenti in občudovanja, ne samo moškim. ampak seveda, če bi ženska iskala potrditve pri moških, bi bila k***a, ko pa to moški počnejo, je seveda normalno, ker si s tem pumpajo ego.... vsekakor niso vsi moški enaki. eno je, če mu godijo pohvale, čisto nekaj drugega pa, če moški, ki je v zvezi, išče take potrditve pri xy ženskah (tega pa ne počnejo vsi).
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
*frisko* napisal/-a:moski morjo itak skos pumpat svoj ego, pa ce ma najboljse dekle na svetu, bo se vedno rabil ksno potrditev se od drugih dekle. big deal. vsi so taki
Se popolnoma strinjam s sereno.
Meni bi še blo sprejemljivo, da si moj tip pumpa ego tako da, če mu lepa kelnarca pomežikne in ji on nazaj al kaj takega...Ma da gre on neko žensko načrtno vabit na drink in ji pihat na dušo po fb...malo morgen
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
men je smešno, kako ste nekatere za golo dejstvo vzele to, da je tip iskal priložnostni seks. hkrati pa spregledale, da sta se pogovarjala tudi o tem da ima punco - ni je zanikal in tudi nič v stilu kogabrigamojapunca ji ni napisal.
od tega pogovora naprej je toook enih možnosti, ve pa takoj preklopite na prevaro in seks. lahko je hotel it samo na kavo z njo, lahko je celo hotel da grejo vsi 3 skupaj na kavo, lahko se mu je samo fajn zdelo da ga je ena huda bjonda na FB dodala in je mal poflirtal, lahko je tudi samo seks iskal...
česa od tega ne naredi popoln fant v popolnem razmerju je čist irelevantno, ker več kot očitno tud njegova punca ni čist gladka. in itak da se je nehala javljat, ker se je pomoje v mišjo luknjo skrila.
od tega pogovora naprej je toook enih možnosti, ve pa takoj preklopite na prevaro in seks. lahko je hotel it samo na kavo z njo, lahko je celo hotel da grejo vsi 3 skupaj na kavo, lahko se mu je samo fajn zdelo da ga je ena huda bjonda na FB dodala in je mal poflirtal, lahko je tudi samo seks iskal...
česa od tega ne naredi popoln fant v popolnem razmerju je čist irelevantno, ker več kot očitno tud njegova punca ni čist gladka. in itak da se je nehala javljat, ker se je pomoje v mišjo luknjo skrila.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Horus napisal/-a:Saj nisem rekel, da mam pojma o lajfu. Mi pa ne bo treba samemu iti skozenj
heheh .. kje so zdaj vsi tisti tvoji komentarji, kako ženske ne upajo biti same in so zato v zvezi ...
ajme horus ... saj si simpatičen in nenevaren, sam včasih tečen kot komar, ki ne pika
...
kar se pa teme tiče ... avtorica tega posta je itak vezo prekinila s tem tipom ... in ne glede kdo ima prav kdo ne, mislim da niti ni poanta veze v tem, da se dokazuje kdo ima prav.
Dejstvo je, da ni zaupanja. Zaupanje pa se ne vzpostavi tako, da se nekomu slepo verjame in če je dvom tako močan, da to ni to, potem je bolje za oba, da nista skupaj ... ne glede kdo ima prav.
...
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
*frisko* napisal/-a:moski morjo itak skos pumpat svoj ego, pa ce ma najboljse dekle na svetu, bo se vedno rabil ksno potrditev se od drugih dekle. big deal. vsi so taki
a poznaš vse moške na svetu al kako
... in tako kot je tebi bolano, da je ta punca naredila to kar je naredila, je meni bolan tvoj stavek.
Moški ne potrebujejo pumpanje ega, prestrašeni fantki, ki mislijo, da s tem gradijo na svoji samopodobi, ga potrebujejo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov