Upravičeno jezna?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 26. Sep. 2010 17:41

Horus napisal/-a:Pri seksu je del kvalitete tudi kvantiteta ;) Raje sexam 3x tedensko povprečno kot 1x mesečno nadpovprečno ;)

Sej 3×tedensko tudi midva zmoreva (v povprečju) :)
Konec OT

Kot je haley rekla..kje sej zdaj skriva avtorica posta?
A goal without a plan is just a wish.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Sep. 2010 17:44

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 26. Sep. 2010 17:48

Horus napisal/-a:@Ajča:
Pri seksu je del kvalitete tudi kvantiteta ;) Raje sexam 3x tedensko povprečno kot 1x mesečno nadpovprečno ;)

@Serena:
Tisti, ki imajo prakso, ali so pa po naravni dobri lažnivci, bodo prej preveč kompenziral kot premal. Sicer pa lahko povem tudi, kaj ponavadi pomeni pogled v določeno smer, ne samo levo in desno ampak tudi diagonale ipd. Poleg tega pa pogled v levo ne pomeni nujno tega. Če ima tip izkušnje s takimi situacijami, bo gledal v eno stran, če se mora na novo spomniti razloga, bo gledal v drugo stran... But I'm sure you already know that ;)

Torej, če lahko pravzaprav za vsako stvar "okrivimo" tako njega kot njo, je nesmiselno špekulirati. In ker drugega kot špekulacije v tej situaciji ne moremo početi, je najbolje, da nehamo obsojati kogarkoli in se posvetimo temu novemu flame waru med delusional in mano:

@Delusional:
Za razliko od tebe, ki si pumpaš ego z moškimi pogledi na tvoje joške, meni lahko ego napumpa uspeh. Za uspeh pa je potrebna aktivnost, ki jo jemlješ kot izziv. Ta forum je zame zabava in ne izziv. Približno tako kot kakšen špil ali kaj drugega.
Jaz zase nikoli nisem rekel, da sem hud tip. Sem prvi, ki priznam, da mi kakšna ura teka na dan ne bi škodila xD Ampak jebiga. Lenoba, zvest ji bom do groba amen =]] Tanande pa na tvojem mestu ne bi ravno omenjal, ker to izpade kot ljubosumje, kar ti pa ne pristoji =]
Da sem star 23 sem tudi že večkrat povedal se mi zdi. Je pa nadvse zanimivo, da ti meni naprej mečeš spanje v študentu, medtem ko ti mene sprašuješ, če poznam koga, ki prodaja odločbo xD Selfown much?
Delam takrat, ko je treba. Kot relativno dober prevajalec pač malo lažje najdem delo, kot ekonomistka, ki niti svoje lastne diplome ne zna sama spisati. Ampak to boš razumela nekoč, ko boš malček bolj odrasla :)

Tale forum je zabaven. Pure and simple. Na mn3njalu se pač ne gre tako lepo prerekat o čemerkoli, ker tam že imajo par folka, ki opravlja delo hudičevega advokata namesto mene =]

Moji nasveti in filozofija pa niso ravno biblija, po kateri bi se moral kdo ravnati, čeprav tebi ne bi škodilo xD Ponujam malo dnevne kontroverznosti kakšnim zdolgočasenim puncam, da popestrim dan, zraven pa še kak dober nasvet navržem, če ga upoštevajo ali ne pa je njihov problem :)

Tako da ja no, try again?

P.S. Me veseli, da delujem kot hud 28-letnik xD Nisem vedel, da se da hudost ocenit iz načina pisanja xD

dvomim, da je ta tip nek izkušen lažnivec. :D večina ljudi ni. vsak reagira drugače....ne nujno s preveč pogleda. ampak pustmo to, da se ne ljudje še boljše navadijo lagat, kot se že. :D

seveda, lahko je kriv moški ali ženska, ali oba. kdo je kdaj kriv, je odvisno od vsakega primera posebej. pa niti ni bilo vprašanje, kdo je ponavadi kriv, ampak samo to, ali je ženska naredila prav ali ne in ali je lahko jezna nanj ali ne. ne poskušaj obračat pogovora drugam, ker ne deluje. :P ugotovili pa smo, da imamo različna mnenja, da pa gotovo je ženska se prehitro izdala. osebno sem mnenja, da je razlogov za sum, da je šlo za nečiste posle, dovolj. ti očitno meniš, da ne. ok, se pač ne strinjava, torej je brez veze še o tem debatirat, ker itak ne bova prišla do nobenega sklepa verjetno. :P

ja, z delusional pa kar sam reši zadeve. :P edino nekaj: na tovjo aroganco pa ne bit preveč ponosen, ker je tudi aroganca samo čista nesamozavest, samo v drugačni obliki. :wink:

aha....torej kjer že obstajajo take tečnobe kot ti, tja ne greš, ker si ne upaš se z njimi spopasti v besednem boju, ali kako? :P
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 26. Sep. 2010 17:48

takšne lahko tudi jaz nakladam.

drugače pa hvalabogu, da si končno našel punco, ki se ji ne gnjusi s tabo sexat. vsaj ena.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Sep. 2010 17:51

Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 26. Sep. 2010 17:57

@Horus: ok, potem pa nisi tako aroganten, kot trdiš. kdor je, je do vseh, ne le nekaterih. :wink: (btw, to je v bistvu kompliment :D )

kakšno debato pa si mislil? na forumu, kjer so tisti "hudičevi odvetniki", ali to debato tu?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Sep. 2010 18:00

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Sep. 2010 18:04

delusional napisal/-a:
tvoje nabijanje tle na forumu je samo pumpanje ega. v resnici si en mlad šmrkavec, ki nima pojma o lajfu.

Ma precej več pojma od tebe, ki še kr sanjaš, da boš na podlagi plastičnih jošk dobila sanjskega tipa za resno zvezo.

Horusovi pogledi so mladostniško realistični, včasih malo pretirani.Tvoji so pa skregani z zdravo pametjo.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 26. Sep. 2010 18:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 26. Sep. 2010 18:05

Horus, morda si preskočil začetne poste, ko so tudi ženske kritizirale to dejanje avtorice teme. :P ne, ne razmišljamo vse skladno. imamo lahko precej različna mnenja. pa ne spravljamo se kar tako na xy ljudi. samo mnenje povemo na podlagi zgodbe, ki nam je podana. "hudičevega odvetnika" se splača špilat, ko si res drugačnega mnenja, ne pa samo zato, da nasprotuješ večini.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Sep. 2010 18:08

Prenehejte z medsebojnim zbadanjem. Naslednji žaljivi posti bodo brisani.
It was forever..but it didnt last long..
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Sep. 2010 18:09

Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 26. Sep. 2010 18:12

nalašč nasprotovanje večini je fajn samo, če se rad kregaš. :wink: drugače pa ne. ok, poveš svoje mnenje, ni pa treba izzivat. :P
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Oly » 26. Sep. 2010 18:12

Važno, da so takrat ko vam ustreza resni samo tisti ki imajo 30 let in že nekaj časa resno zvezo, ko pa to ni več primerno se pa začne o tem kako so tudi mlajši/e lahko resni...precej konfuzno, če hočeš sfurat neko debato.
Najboljši nasvet za dobro zvezo(prijateljsko ali romantično) sem dobila od 8 letnega smrkavca
"Ne kompliciraj pa pogovori se s tistim s katerim maš problem."

ČE bi avtorica te, pa še mariskatera druga avtorica ali avtor ravnal na tak način bi bilo prišparano veliko tipkanja.ČE naj bi on, ko je v zvezi kao škripalo in je začutil željo po pecanju drugih(če za moment predpostavim, da je bilo temu tako) stopil do nje in se z njo pogovoril, bi morda lahko tudi ona preden je začela vohunske igrice špilat s kolegico lahko stopila do njega in mu povedala, da se ji zdi zadnje čase oddaljen in nezainteresiran ter ga vprašala kaj ej na stvari.

Kar se tiče pa spoznavanja novih ljudi in ocenjevanja njih kot potencialnih novih partnerjev je mogoče čas da potegnete glavo iz peska ker to na zavedni ali nezavedni ravni počnemo vsi, ocenjevanje, opazovanje in primerjanje drugih zvez in ljudi s tem kar poznaš je del človeške narave.Če to vzameš za dobro ali slabo in kako to uporabiš je pa stvar posameznika.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 26. Sep. 2010 18:16

Oly, se kar strinjam. problem je, ker na svetu so edini, ki ne komplicirajo, otroci, ker vidijo vse samo črno-belo. odrasli pa res kdaj preveč komplicirajo. ampak tako pač je. zato so forumi. :P komur to ni všeč, jih lahko tudi ne bere. :wink:

ja, opazuješ in primerjaš ljudi. ampak govora je bilo, da to počneš tako, da si ogleduješ ljudi kot potencialne nove partnerje, ko si v zvezi. zakaj pa si v taki zvezi, za katero veš, da ne bo trajala? v tem je problem.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 26. Sep. 2010 18:16

Al pa če bi ONA prišla do njega in ga postavila pred DEJSTVO (ker ona ve za dejstva, a ne), da DVOMI vanj zaradi čebljanja nekih starih tetk ....
Menim, da je temeljni problem v avtorici teme, 'pecanje' blondink pa njegova posledica. Človek si pač lahko marsikaj skonstruira, ni tako?
Sama si podala super nasvet - skladno z njim sklepam na zgoraj napisano.

Pa, ja, zakaj se more vse izrodit v prepucavanje? :?:
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima