Uničuje mi načrte

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 23. Okt. 2010 10:36

Če imata kontakte drug od drugega (omenila si, da imata msn) se lahko dobita na samem, brez da je "kolegica" zraven. Mislim, da lahko daš tudi ti pobudo, seveda, če bo pogovor vsaj malo nanesel na to. Grem pa stavit, da je tej "kolegici" omenjeni fant všeč, oziroma, da ga smatra kot "svoj teritorij". Zato ji najbrž ni v interesu, da bi ti tukaj kej praskala.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 23. Okt. 2010 11:51

Mislim, da je tale tvoja "kolegica" sociopat in posledično odličen manipulator. Poznam take ljudi, čim dlje stran!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Okt. 2010 12:22

Jaz v nastali situaciji vidim, da tip nima zanimanja zate, ta tvoja prijateljica pa je hinavka, torej potem takem ni tvoja prijateljica. Jaz bi jo zradirala iz svojega življenja, ker takih negativcev ne rabim v svoji bližini. :wink:
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 04. Nov. 2010 16:01

Nesanica napisal/-a:Verjetno ona ne vidi kje je problem ker ji ti nisi povedala da ti to predstavlja problem. Njemu je pa ali vseeno da si zraven ali pa si mu ful všeč in je preponosen da bi kaj rekel in se šač dela hladnega...
ne krivi pa kolegice za nekaj kar njej očitno ne predstavlja problema in se ji tudi ne sanja da ga prestavlja tebi.

ja ti si mi dala kar za mislit ja, ker je pa res, da če ona ne ve mojega problema...potem ona tudi ne vidi nobenega problema, saj s tem ko ne ve nič, tudi dela tako kot da ni nič

Nesanica napisal/-a:.... mi je pa postalo jasno ko je zadnjič rekla da ga drži stran od mene ker noče da ga prizadanem ker sama nevem kaj hočem (v prevodu to pomeni da si ga ne zaslužim)... in zdej ko semji priznala da nvem kaj hočem in da mogoče mogoče hočem njega pa se dogovarja za en zelo pomemben večer... :) bomo videli...

pri meni bi tudi bilo lahko kaj podobnega, saj s tem ko ji jaz ne govorim o njem in se na vsako njeno vprašanje ali komentar v zvezi z njim samo nasmehnem ali pa jo samo pogledam,si ona predstavlja da jaz nevem kaj bi, da sem zbirčna in nikoli z ničemer zadovoljna, da imam neke visoke kriterije popolnega tipa itd. To govorim tudi zato, ker mi je to dostikrat rekla tako direkt kot med vrsticami.
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 04. Nov. 2010 16:19

da ne bom citirala vsake posebej naj povem, da glede na nekatere izjave tako nje kot njega, sem sama pri sebi smatrala, da si me želi in da sem mu na nek način ušeč. Ker pa je bilo vse tako tako nikoli nisem bila 100% če je glede na vse to res to. Saj sem več izvedela od nje, kot od njega. In še to vse bolj napol in v hecu in v smislu, da vsega nemore povedat in da neve nič. Ker sama vem glede na vse, da on jo je dosti spraševal zame kje sem, kaj delam,... tudi komentarji kot so, če sem vesela, da sem ga spoznala, kdaj bova ponovila večer, da bi mi prišel delat družbo in podobno so dali tisto piko na i.
Samo vsaka punca bi rada stvari slišala direkt od osebe za katero se gre in ne vse nekaj na pol in od drugih itd. Do njega takrat priti nisem uspela (tako kot piše v mojem 1. postu ).
Potem sem skapirala, da omenjena kolegica nekaj ve ali pa mi bere iz obraza saj mi je enega jutra ob neki debati rekla "Ne, neskrbi, ne bom ti ga vzela, tega ne bi naredila" in nasleden stavek "No jaz sem te spoznala z njim, zdaj pa kar imata vidva je vajina stvar, jaz se ne bom umešavala"

OK torej do zdaj sem spoznala, da ona na "njem dela" kot kolegica in si misli, če ga bom hotela se bom potrudila, če ne pa ne...ona bo z njim še vedno na istem, če ne na boljšem.

Sam me pa moti ravno to ko s njenim odnosom in skoraj da obsedenim obnašanjem do njega, meni daje te občutke, da ni to to...amapk je bolj to, da se ona boji, da če ga dobim potem ona izgubi to družbo s katero se karnaenkrat nenormalno razume.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 13. Nov. 2010 21:43

Pri meni bi bila na ignore že. Pa tudi povedala ji ne bi zakaj. Ker točno ona ve.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov