Umrl bom, pomagajte

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 02. Jan. 2012 5:42

Koga briga da si ji dal jakno pod ritko, srsly model, pač prva ljubezen, res je da usak izgubi par IQ točk po konc zveze, ampak ti ga pa zmagaš.

Moj nasvet? Prebol. Pa beri Victorio Holt, to bo mogoče tvoj cuppa tea.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 02. Jan. 2012 21:27

pkog12 napisal/-a:Vendar je v svojem razmišljanju in izgledu precej, precej starejša. Marsikatera izmed prijateljic nad 20 let ni pol tako napredna v vsem :P
Ne fantaziraj. Ko bi jst dobil evro za vsakic ko slisim od zaljubljenih modelov v mlajse punce o tem kako so one zrele za svoja leta....
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 02. Jan. 2012 22:02

in obratno tud...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 02. Jan. 2012 23:51

jez bi te z enim kolom prek gobca trikrat, pol pa dvakrat še vse tiste glupače (letnik 87, srsly?!) ki ti vlivajo lažno upanje. :stupid:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 02. Jan. 2012 23:56

Punca je ugotovila, da je premlada za resno zvezo in je to končala. Bi še rada mal uživala in se zdivjala, kar ne pride v upoštev če si v vezi... Sicer pa sem sama tut začela resno vezo kot ta punca, po 6 letih se je vse skupaj končalo... Zdej je od tega 2 mesca in sem prov jezna zakaj je moglo tak dolgo trajat, ko bi se lahko že prej znorela..
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a pkog12 » 03. Jan. 2012 0:19

Verjetno je v vsakem postu precej resnic, priznam :)
TinaXX
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a TinaXX » 03. Jan. 2012 19:44

Pravim samo, da bi bilo lepo, da mu oprosti in pusti da se dokaže... seveda je hkrati tudi prav, da ga primerno kaznuje in ga k sebi spušča le počasi. Če je to res, kar pravi in ji je stal ob strani v težkih trenutkih :cool:

Seveda pa ni vse na njej, tudi Pkog12 se mora potruditi in dokazati ter popraviti vse, kar jo je odvračalo... to se bosta morala onadva sama pogovoriti!!
Ko se bosta pogovorila, nam sporoči, kako je šlo... ne bodi vsiljiv, začni zvezo od "začetka" in se poskušaj z novo Y spoznati od "začetka". Če sta se kadarkoli resnično ljubila, se bo to pokazalo :oops:
Letnik 87
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 03. Jan. 2012 20:19

TinaXX napisal/-a:Pravim samo, da bi bilo lepo, da mu oprosti in pusti da se dokaže... seveda je hkrati tudi prav, da ga primerno kaznuje in ga k sebi spušča le počasi.

a se ti malo hecaš? :lupe:

za tako sranje narest sta potrebna dva in, roko na srce, ona nima njemu kej oproščati, še manj ga primerno kaznovati :roll:

Popraviti in se dokazovati? Ma, lahko je srečen da je tega konec, mogoče bo sčasoma spregledal kakšna ušiva zveza je v resnici to bila.

zgodba je zaključena, punčara bo vrjetno še marsikomu naredila zbrko v življenju, za tebe pa iskreno upam, da si se iz te štorije kaj pametnega naučil.
Zadnjič spremenil keepsake, dne 03. Jan. 2012 20:21, skupaj popravljeno 1 krat.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 03. Jan. 2012 20:20

TinaXX napisal/-a: Če sta se kadarkoli resnično ljubila, se bo to pokazalo :oops:

Tudi ko/če se imata dva rad in/ali se ljubita, samo to ni dovolj za stabilno, zrelo, uspešno zvezo. End of story.
TinaXX
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a TinaXX » 03. Jan. 2012 20:30

Tako lahko, bp, je vam pustiti nekoga za seboj? Jaz ne vem kaj bi storila, če bi me moj pustil... je pa verjetno, da nekateri v zvezi iščejo zgolj tisto prvo strast, "honeymoon" čase in žal se potem tako izide :) Se mi zdi, da vsi bolj gradite na temu, da mora vsaka zveza propasti :eek: ... no, saj če je res bila ušiva zveza in se je v 1. postu zlagal, potem tako ali tako ne moremo nič :)
Priporočam ogled tega filma: Eternal Sunshine of the Spotless Mind , vsem, ki imate težave v zvezi :) Pokaže, zakaj se je resnično vredno truditi
Letnik 87
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pkog12 » 03. Jan. 2012 22:31

Dajmo ljudje, ne se prepirati :) Kar je pač je, moram priznati, da sem prebral nekaj nasvetov in sem ugotovil, da je najboljši način "letting go with love" in ta, da lepe spomine spraviš v kotiček srca in se jih v težkih trenutkih spominjaš :) Dala mi je nekaj, kar mnogo prijateljev/ic ne bo nikoli doživelo :oops: Za vse hudo v življenju, kar se ji je zgodilo, hočem da se sedaj malo razživi in uživa :) Kaj se bo zgodilo, bomo pa še videli... najprej se rabim popraviti jaz, ona je bila perfektna, vedno je skrbela zame :)
Nisem nekdo, ki ne bi zdržal brez zveze, zato me v novo niti ne vleče in kar si želim je to, da bi nekoč spoznal punco podobno njej (umetnico z razumom in velikim srcem ter nadarjenostjo) ali pa, da bi kdajkoli lahko začela ponovno :)
Sedaj pa lahko noč, moram naprej študirati :P
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 05. Jan. 2012 6:03

Khm...prebral vso tvojo zgodbo pkog12;
my only comment is a highly censorable one :D

Vem kaj bi ti krvavo potreboval, ampak zato, da bi ti uspelo boš moral ignorirati svoj ego.
Če si sposoben česa takega mi piši na zs.

P.S.: Srečno, zdravo in oh-in-sploh 2012 vsem
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 05. Jan. 2012 11:20

TinaXX napisal/-a:Pravim samo, da bi bilo lepo, da mu oprosti in pusti da se dokaže... seveda je hkrati tudi prav, da ga primerno kaznuje in ga k sebi spušča le počasi. Če je to res, kar pravi in ji je stal ob strani v težkih trenutkih :cool:

Seveda pa ni vse na njej, tudi Pkog12 se mora potruditi in dokazati ter popraviti vse, kar jo je odvračalo... to se bosta morala onadva sama pogovoriti!!
Ko se bosta pogovorila, nam sporoči, kako je šlo... ne bodi vsiljiv, začni zvezo od "začetka" in se poskušaj z novo Y spoznati od "začetka". Če sta se kadarkoli resnično ljubila, se bo to pokazalo :oops:
Ti ne ves nicesar o nicemer.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 05. Jan. 2012 13:10

OMG :eek:
Ok, če sem pol ure porabla da sem taki post prebrala, pa bom ja še nekaj pokomentirala...

1. Neumno je razmišljat da je neka 15 letnica tvoja sorodna duša.
2. Bolj kot sem brala, bolj mi je blo slabo od te tvoje mehkužnosti... to pa solzica, pa ono pa solzica... tak si čustven da mi gre na bruhanje
3. Vsa gesla sta mela drug od drugega? Pa daj no, to je bolano... če si ne zaupata je bvz bit v zvezi
4. Logično da te je pustila, če pa je tak mlada- kje si nazadnje videl par, da je ostal skupaj do konca življenja, zveza pa se je začela v osnovni šoli? V srednjem veku.
5. Je taki dolgi post s takimi detajli res bil potreben?
6. Naslov... omg... resno? Noben še ni umrl od ljubezni.

Meni se zdi da maš ti čustveno inteligenco 10 letnika, to je edini tvoj problem.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 05. Jan. 2012 13:41

Lady_Cristina napisal/-a:6. Naslov... omg... resno? Noben še ni umrl od ljubezni.

si ziher? na leto je samo v sloveniji vsaj 5 samomorov in umorov iz ljubosumja. Kaj šele drugje po svetu.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov