Umrl bom, pomagajte

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 06. Dec. 2012 20:59

A ta zdaj še kr umira al kaj je zaj? :)
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 06. Dec. 2012 21:03

Ne ne, bo kr preživel :D
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 06. Dec. 2012 21:21

pkog12 napisal/-a: Pravnikov nas je pa vedno več :D sam mi bomo ravno po krizi doštudiral, tako da pomoje ne bo take panike... bomo vidl :)

Hja, preveč nas je bilo že pred krizo :D :? To so že deset let nazaj govorili, zdaj je pa samo še slabše... Sploh pa ne vemo, kdaj / če bo konec krize, tako da lepo, da si optimističen... Mogoče bo pa ta mesec res konec sveta, pa ne bomo imeli problemov s službami :D
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 06. Dec. 2012 21:34

^^Dobrih nas je malo :D
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 06. Dec. 2012 22:09

pkog12 napisal/-a:Dobiš, ogromn treninga pa prvo leto je realno dobivat okrog 125-250g mase na teden brez vštete maščobe, ki jo dobiš poleg lepe mase.
Sam to so res bli u hard treningi, da sem pregnal takratno slabo voljo :D pol me je pa enostavno notr povleklo

Je pa res, da sem si vzel trenerja, da me je lepo vpeljal v samo zadevo in da sem treninge imel s kolegom, ki fitnesira že več let in sem tako imel super predispozicije.

Pravnikov nas je pa vedno več :D sam mi bomo ravno po krizi doštudiral, tako da pomoje ne bo take panike... bomo vidl :)

aha.. bolj me prehrana zanima.. sigurn si kakšne dodatke jemal, proteine?
js redno telovadim ampak bolj za zdravje in počutje, ne da bi bil neki ful nabildan. če bi mel dost ambicije mogoče.. :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 07. Dec. 2012 10:55

Tamara stylish napisal/-a:^^Dobrih nas je malo :D

podpis :)

je pa pravnik v družboslovju najbolj zaposljiv poklic, predvsem zaradi širine. skos velik pravnikov na trgu, ampak fluktacija pa močna.
Vsak raj ima svojo kačo.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 07. Dec. 2012 14:29

Ne vem, letos so objavljali, da naj bi bili pravniki pri nas trenutno med najtežje zaposljivimi, ker jih je preveč (je pa seveda odvisno, kako se znajdeš oz. lahko greš tudi kaj drugega delat, ni treba, da so vsi ravno odvetniki ipd.) :) Pa že pred leti so jamrali, npr. glede števila brezposelnih pravnikov ( npr. http://www.zurnal24.si/mladi-pravniki-n ... anek-98676 ), ampak tam je itak veliko tudi provizorično prijavljenih po koncu pripravništva zgolj zaradi uveljavljanja pravic :D
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 08. Dec. 2012 21:09

Preveč si ji "trobil", kako je oh in sploh, pa se je naveličala. Saj mamo rade občutljive moške in iskrene izpovedi, ampak to tk...v 1/4 časa, ne pa vsako prosto minuto.
I am not an enigma, just a contradiction!
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 10. Dec. 2012 23:06

Daj ne se hecat poba no..a si ti resn? Tole se ti je dal napisat? Si pa res obupan in bogi..da moreš babi težit za gesla in da ti telefon kaže. Poslal bi te v tistem trenutku v pm ko bi mi začel s temle težit če bi jaz bil ženska.
Ne razumem kaj pričakuješ od nje..ko se enkrat ohladi se ohladi, ti pa še kr sanjaš..na faksu pa še kr sanjaš o ljubezni ki je nikoli ne bo. Rajš uživi v igranju igrc in fitnesu kot pa da zapravljaš čas z žensko ki te noče več.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 11. Dec. 2012 0:01

^^ To je vse že zdavnaj mimo, zdaj je prišel samo po enem letu sporočit, da se je spametoval in šel naprej ;) :D In tudi res je to naredil, kar mu svetuješ, v fitnessu se je natreniral v tem času (lej slikco dve strani nazaj) :)
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 11. Dec. 2012 19:54

Vsaj neki :twisted:
pkog12
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a pkog12 » 13. Dec. 2012 2:49

Kako gre čas a :D
lilikaA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 12. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a lilikaA » 14. Dec. 2012 1:43

slovenc79 napisal/-a:Naveličala se te je. Pač ne zna biti zvesta, ne ceni te več, hoče nekaj več. tak je življenje.

ti jo sam pusti, ampak za vedno, konec je pač konec. ne pošiljaj več sms-ov, brez veze. naj pa tudi ve da če jo bo kdo prizadel nisi več bedak ki jo bo tolažil.

pri puncah ki so luštne je najbolje da se vsak teden v nekoga drugega spremeniš, če ne adijo... sploh ni čudno da je potem toliko jebačev da jih sam izkoriščajo, ubistvu so res carji se ne pustijo takole zajebavat...

se ne strinjam,niso vse luštne punce take.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 14. Dec. 2012 6:56

Izjeme, ki potrjujejo pravilo.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 14. Dec. 2012 7:59

Definirajte luštno punco. :gruebel:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov