Čudni izgovori
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
cvetkaaa napisal/-a:Kaj bi si ve mislile o obnašanju tegale fanta?
Moja sestrična je spoznala fanta s katerim sta se nekajkrat dobila. Sedaj pa ji govori, da mu je všeč, a se z njo ne sreča več. Zunaj on ne mara kaj dosti hoditi in je rajši doma. Potem mu je predlagala naj pride k njej, a je rekel, da ne želi spoznavati njenih domačih, da lahko pa ona pride k njemu. Ko mu je rekla, da bo prišla pa ji je rekel, da rajši ne, ker nima pospravljeno. Nato mu je predlagala, da vseeno gresta v kino, da se bosta videla, a on kot, da ni nič rekla.
A se je to samo enkrat zgodilo ali ima stalno izgovore?
Kajti tudi meni se ne da kdaj pa kdaj nikamor iti, pa čeprav mi je ženska dosti v redu. Nisem več v teh letih, ko bi se mi dalo ves čas posvečati njej...in da bom skočil na njej klic v zrak. In morda je bil v taki fazi, da si je želel miru ali pa je bil zmatran. In ji je rekel, da se mu ne da pač do nje, ker bi moral spoznavati starše in biti aktiven. In če bi ona k njemu prišla bi moral biti spet aktiven, ker bi seveda pričakovala, da je pozornost na njej. morda vzrok tiči tudi tu.
Definitivno pa on ni zapel nanjo tako kot ona nanj po odzivu sodeč...in morda se je ravno zaradi tega zaljubila vanj, ker ne dobi toliko pozornosti z njegove strani kakor bi želela...saj ima občutek pri ostalih samcih, da ji jedo iz roke on ji pa očitno ne.
Je pa vprašanje v kaj se je ona zaljubila...tvoja sestrična naj bi bila izbirčna in preračunljiva, itd. ...kaj vidi na njemu, da jo je tako prepričal in da se je srce "vdalo"?
Pogosto mlade ženske postanejo izbirčne saj se okoli njih vrti polno mladcev in ve da je zaželjena in takrat je polno ponudbe. Očitno je ona v tem dečkotu našla (v njeni glavi seveda) princa na belem konju.
Včasih je ta fikcija, ki jo imamo in resnica dosti drugačna.
Drugače, pa to da če je polno nekih snubcev okoli nje še ne pomeni, da so pa zdaj vsi snubci in mogoče je seveda tudi to, da zelo verjetno pa temu dečkotu za katerega ona misli da je tisti the one...pa ona ni tista the one.
...na podlagi enega klica kjer si je ona želela ga videti on pa nje očitno ne toliko kot ona njega...ni mogoče delati nekih zaključkov oziroma bi bili na zelo krhkih temeljih zgrajeni.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
očitno ne dovolj direktno, da ni dobila tako direktnega odgovora, da bi spoznala, pri čemu je.
ne poznam ju, ne vem točno njune zgodbe, ampak pri začetnem spoznavanju, če sta si človeka všeč, bosta naredila vse, da bosta čimveč skupaj, itd. itd...
ne poznam ju, ne vem točno njune zgodbe, ampak pri začetnem spoznavanju, če sta si človeka všeč, bosta naredila vse, da bosta čimveč skupaj, itd. itd...
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Jochie napisal/-a:ne poznam ju, ne vem točno njune zgodbe, ampak pri začetnem spoznavanju, če sta si človeka všeč, bosta naredila vse, da bosta čimveč skupaj, itd. itd...
Se strinjam. Sem ji rekla naj ga direkt vpraša. In ga tudi je. Rekla mu je, da če ga ne zanima naj ji pove, a ji je odgovoril, da ga zanima. Zdaj pa je živčna in napeta.
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Jochie napisal/-a:kaj bi pa ti naredila, če bi bila na njenem mestu?
Jaz težko rečem, ker imam že družino in sem že malo pozabila kako gre. Sestrično pa kolikor poznam, vidim, da je tokrat res nekaj, ker ponavadi se s fanti ni obremenjevala. Ne vem kaj je z njo.
Glede tiap ji ne znam svetovati. Glede na njegovo ravnanje si jo ne zasluži. A po drugi strani, če prekine vse stike, bo mogoče izgubila nekaj za kar ni 100%, da ne more nekoč dobit. Zato modro molčim.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
cvetkaaa napisal/-a:Takšne izgovore ima že en mesec, ker naj bi bil utrujen od službe. Všeč ji je, ker se ji zdi vliko boljši od fantov, ki jih je spoznala do zdaj. In baje je neskončno lep in prijazen. Vsaj tako mi je rekla.
Torej model očitno ni dovolj motiviran, da bi si vzel čas zanjo in ji posvečal energijo...iz tega sledi, da ona očitno ni zanj tista the one oseba.
Po tem sodeč kar si povedala se lahko sklepa edino to.
Naj opusti upanje, da bosta kaj več ustvarila in sprejme, da obstajajo tudi tipi, ki ne razmišljajo tako kot ona. Podobno kakor so se bili prisiljeni ostali, ki so jo osvajali ampak ona ni bila motivirana.
Life sux...in tako pač je...ljubezen ni vedno uslišana...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
cvetkaaa napisal/-a:Jaz težko rečem, ker imam že družino in sem že malo pozabila kako gre. Sestrično pa kolikor poznam, vidim, da je tokrat res nekaj, ker ponavadi se s fanti ni obremenjevala. Ne vem kaj je z njo.
Glede tiap ji ne znam svetovati. Glede na njegovo ravnanje si jo ne zasluži. A po drugi strani, če prekine vse stike, bo mogoče izgubila nekaj za kar ni 100%, da ne more nekoč dobit. Zato modro molčim.
Ta stavek ni ravno prijeten saj diši po sodbi. Kdo pa je ona, da pa bi si jo moral on zaslužiti? A zato ker se je odločila zanj on pa zanjo ne ali kako?
Kaj je pa na njej tako posebnega, da bi si naj pa on njo tako prekleto želel? Očitno je zanj samo ena izmed ostalih, ki so naokoli...in vsaka oseba je nekaj posebnega...ni pa nujno, da sta si dve osebi naklonjeni na enak način.
Tu pač on očitno ne goji take naklonjenosti do nje...vsaj ne v tej smeri kakor bi si ona želela. In ne vem zakaj tu sledi sodba..aha noče je...ni je vreden...morda ona ni vredna njega?
Ampak pustimo detajle...to je za tolažbo beseda...ni te vreden in te stvari.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Jochie napisal/-a:ok, če ven vržeš tudi nas poročene, kljub vsemu ostane lepa izbira, vsaj kar se količine tiče!
ja...ampak ona se je zanj odločila izmed premnogo ostalih...to bi morala biti zanj čast, da je pa on tisti izbranec!
Mah...naj ženska sprejme, da si ne želi biti z njo v tej meri kakor ona z njim.
In tudi če ji je rekel, da mu je ona všeč to še ne pomeni, da si želi biti z njo. Meni osebno je kar nekaj deklet všeč tudi tu na cosmo forumu ampak to še ne pomeni da bi z njimi želel kaj imeti. Tako da zlagal se ji definitivno ni. Bil je pač prijazen in ji rekel ja kul si mi...kar mu tudi je...ampak kaj resnega pa pač ne želi imeti z njo po dejanjih sodeč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov