Čudni izgovori

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 24. Nov. 2008 16:02

od kod pa je? iz kočevskih gozdov??? :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 24. Nov. 2008 16:06

cvetkaaa napisal/-a:Dopovejta vidva to moji sestrični, ki misli, da ni nobenega drugega vredu moškega nikjer več. Zanjo obstaja samo on!

To je itak tipično za ženske, ki so navajene dobiti tudi tisto kar si ne želijo...takrat je še kako boleče ko nečesa kar si želiš ne dobiš..in ženske težje prenesejo zavrnitev kakor moški. In zna nastati problem ko ne dobiš tistega kar si želiš. Ljubezni se pač izsiliti ne da...in očitno bo morala tudi to lekcijo skozi dati.
Je neprijetno ampak tako pač gredo te stvari.
Zdaj je zanjo tisti the one...blazno božansko lep in ves prijazen in ah in oh in sploh...čez čas ko bo dojela da ne bo nič bo postal kreten in debil...potem pa sploh ne bo več obstajal zanjo...kako predvidljivo in vsakdanje.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 24. Nov. 2008 16:26

ryu10kyu napisal/-a:
cvetkaaa napisal/-a:Jaz težko rečem, ker imam že družino in sem že malo pozabila kako gre. Sestrično pa kolikor poznam, vidim, da je tokrat res nekaj, ker ponavadi se s fanti ni obremenjevala. Ne vem kaj je z njo.
Glede tiap ji ne znam svetovati. Glede na njegovo ravnanje si jo ne zasluži. A po drugi strani, če prekine vse stike, bo mogoče izgubila nekaj za kar ni 100%, da ne more nekoč dobit. Zato modro molčim.

Ta stavek ni ravno prijeten saj diši po sodbi. Kdo pa je ona, da pa bi si jo moral on zaslužiti? A zato ker se je odločila zanj on pa zanjo ne ali kako?
Kaj je pa na njej tako posebnega, da bi si naj pa on njo tako prekleto želel? Očitno je zanj samo ena izmed ostalih, ki so naokoli...in vsaka oseba je nekaj posebnega...ni pa nujno, da sta si dve osebi naklonjeni na enak način.
Tu pač on očitno ne goji take naklonjenosti do nje...vsaj ne v tej smeri kakor bi si ona želela. In ne vem zakaj tu sledi sodba..aha noče je...ni je vreden...morda ona ni vredna njega?
Ampak pustimo detajle...to je za tolažbo beseda...ni te vreden in te stvari. :wink:

Narobe si razumel. Ni pošteno, da jo ima za norca, in da ji naklada kako mu je všeč, če ne misli resno. Ni pošteno izkoriščati in zavajati zlomljenega srca.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 24. Nov. 2008 18:16

Ma slej k prej bo spoznala da ni pravi(če ni). Tku, da pomoje tut tvoje pametovanje, svetovanje ne bo koristlo. Očitno rab to, da sama pride do dejstva, ne da ji kdo dopoveduje neki. Za moje pojme je naivna, čeprou si rekla, da ni. Je pa zaljubljena in takrt doskat pozabš(spregledaš) napake pr izbrancu. Lej pač eni grejo sam enkat na led, spet drugi se naučijo drsat. Prosta izbira ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 24. Nov. 2008 18:30

Situacija je očitna...

Lahko pa še nekaj časa leze za njim, in dela norca iz sebe... Po mojem ded punci ki mu je všeč nebi tvezil takih "izvirnih" in "prepričljivih" izgovorov.. :P . Ali pač?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 24. Nov. 2008 18:40

Sicer njeno srce ni zlomljeno...ampak njena fikcija zelo peša, da je spoznala tistega pravega.

Ampak pustimo to...sprejeti bo morala slej ko prej, da se pač ne bo izšlo tako kot si je zamislila...prej bo to storila lažje ji bo...zdaj je pa seveda odvisno od nje za koliko časa se bo odločila, da bo trpela in žalovala za tem da njene želje ali "ljubezen" ni bila uslišana.

Včasih se mi zdi tako kakor, da je tisto, kar ne moreš dobiti najslajše za nas. Imamo na voljo milijon igračk, toda tiste ki je ne moremo dobiti je mikavna za nas. In jo želimo imeti in hrepenimo po njej. In ko je ne dobimo jokamo in želimo izsiliti to igračko na vsak način. Ta igračka me bo zadovoljila in me osrečila.
Ne vem zakaj sem dobil občutek, da ji je ta dečko padel v oči ravno zaradi tega, ker je bil drugačen na ta način, da se ni obnašal tako kakor vsi ostali. In postal je zanimiv zaradi tega, ker je postal nekako nedosegljiv...čar prepovedane igračke.

Sočustvujem z njo, da mora iti čez to izkušnjo...morda se bo celo lepo razpletla...bilo bi super...toda očitno se je moralo to zgoditi, da bo morda kako drugače pogledala na situacijo in se nekaj naučila iz tega, pa čeprav sedaj igra žrtev in ubogo revo kateri ni bila uslišana ljubezen.

Morda je bil dečko samo prijazen in je ni želel prizadeti in ji je rekel ja všeč si mi in si je mislil, da bo že dojela, da pač iz te zgodbe ne bo nič.
Navsezadnje je navada žensk egnorirati moškega in si misliti bo že dojel...ali pa mu reči saj si v redu dečko(ne želi ga prizadeti in mu reči daj mi mir) ampak s tem ravnanjem seveda ni nič narobe. Dočim če to stori moški se igra z njo in je neresen.

V bistvu želim povedati to, da so te igrice, ki se jih ljudje igrajo zelo pogoste...tisto kar nam leži pred nogami nam ni zanimivo in tako je bilo tudi pri njej(do nedavnega)...in morda ima on isti vzorec in je opazil, da ženska(tvoja sestrična) zanj kaže zanimanje in se odziva na način, da mu ni več zanimiva...saj je dobil potrditev da je zaželjen. Torej ona ni več izziv...glede na opisano je zelo očitno pokazala da kaže zanimanje zanj in nekako je že izpadlo da ga celo sili v neka dejanja in je prevzela pobudo...in tega verjetno ni vajena in zato jo ta zavrnitev to še toliko bolj boli.
Te igrice so res zelo nezrele in kažejo na nezrelost osebnosti...žal je tega preveč v vsakdanjem življenju. Toda tako pač je.

Želim ji vse najboljše v življenju in da se bo kaj naučila iz te lekcije in čez čas spoznala dečkota s katerim ne bo igric in bo na plan prišla iskrenost in tista prava ljubezen. Te iskrene ljubezni do nje očitno on ni sposoben...in tudi dvomim, da jo je sposobna ona, če je tako zelo preračunljiva in izbirčna v tej smeri, da so vsi moški okoli nje debili in kreteni in da je on edini ki si zasluži njeno ljubezen. Že samo te besede kažejo na znak arogantnosti in ne ravno lepega razmišljanja o moških.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 24. Nov. 2008 20:00

jošt od kdaj si postal cvetka??hahaha
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 24. Nov. 2008 22:23

stevens napisal/-a:jošt od kdaj si postal cvetka??hahaha

Hvala za komentar!
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 24. Nov. 2008 22:29

ryu10kyu napisal/-a:
Morda je bil dečko samo prijazen in je ni želel prizadeti in ji je rekel ja všeč si mi in si je mislil, da bo že dojela, da pač iz te zgodbe ne bo nič.

Prijazen in iz prijaznosti ji je že na prvem zmenku razkladal kako mu je všeč :roll:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 25. Nov. 2008 15:29

Počakaj. Ne kliči ga, ne pošiljaj mu smsov. Nič. Če mu je kaj do tebe se bo že javil. Pusti se prositi in mu ne teži. Mogoče se še išče.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 25. Nov. 2008 15:37

ker tipi pač ne rečejo direkt, da ga punca ne zanima :) če ga ne zanima, jo enostavno ali ignorira, al pa s takimi dejanji, kot jih dela ta tipson, spravi do tega, da babnca neha težit :) simpl logika :)
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 25. Nov. 2008 15:52

sestrična nej da unmu tipu mir.. bo že pršu nazaj če bo...
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 25. Nov. 2008 16:30

Zdaj je izvedela od ene kolegice, da je ta tip imal prej 7 let punco, od takrat pa že 4 leta nobene več. Mogoče se sploh boji imeti punco, da ne bo spet razočaran.
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a maffy » 25. Nov. 2008 21:09

ma, pomojem je tud fora, vsaj pr sebi vidim, da se je po dolgoletni vezi težko zaljubit. Pomojem je res ta fora, všeč ti je lahko hitr kdo, sam da skupi prideš in te potem še drži in drži in drži.. je težko. Pa še eden od fantov je pa napisal, da moraš zraven bit aktiven, zdej ali si ful motiviran, da vidiš v nekom še nekaj. Potem je pa še fora preobremenjenosti, si rečeš, bom malo kasneje, ko bo bolj pravi čas, verjetno bolj neobremenjen glede ostalih stvari. In potem res pride do živčnosti, tako kot pri tvoji sestrični, .. no takrat potem meni že dol pade. Včasih pol, pa vem da je to neumno, še sama s sabo fajtam, da bi me držalo dlje, ker je enostavno lepo biti zaljubljen, samo to mi pol vseeno ni to.

Samo pa spet, ni pri vseh tako, drugi me včasih ful presenetijo, ker potem na koncu vsega pridejo skupaj in so "srečni do konca svojih dni".

No in zdej sem najprej nekaj povedala in potem zanikala.. :?: verjetno ne bom nikoli šlogarca ....
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 26. Nov. 2008 7:24

Nova informacija. Včeraj ji je rekel, da se pač ona obnaša kot, da sta par a nista, ker se premalo poznata. Sicer ne vem zakaj se potem ne druži z njo. Najbrž se po tolikoleni vezi on ne more kar tako zaljubit.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov