Čudna situacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ o ful fajn izgovor res.
najrej rečeš, da moškemu moraš stvari "dovoliti" (whatever that means). potem pa v naslednjem postu to zate ne velja.
pa to ni res kakšne ven mečete. in tak folk naj bi bil sposoben bit v neki zdravi zvezi?
najrej rečeš, da moškemu moraš stvari "dovoliti" (whatever that means). potem pa v naslednjem postu to zate ne velja.
pa to ni res kakšne ven mečete. in tak folk naj bi bil sposoben bit v neki zdravi zvezi?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
situacija sama po sebi ni ne čudna ne grozna ne nenavadna.
grozna ti je zato, ker se dejansko stanje ne sklada s tvojimi željami (da ta bejba pusti tipa in je s tabo, da bosta lahko guilt free furala vajino beloved kemijo), čudna ti je zato, ker ona tipa ne pusti in je kao neodločna - v resnici pa ona zase prekleto dobro ve, zakaj to dela (ker ve, da lahko pač 2 tipa nateguje, odprte ma vse možnosti, zanjo je vsak iztek lahko win-win.
jaz ti ne bi oporekala iz razloga, da ima ona fanta in 'ni fer', da si soudeležen pri varanju, to niti ni tvoj problem. hočeš nočeš boš pa moral počakat, da se ona zjasni. spet nisem natanko brala - ti bi samo rad, da ona pusti tipa in sta vidva super duper par ali bi nadaljeval z videvanjem in seksom tudi v primeru, da se ona odloči ostat s tipom? ti si tut rahlo razpet med lastno željo in moraliziranjem drugih; tudi ti se boš moral odločit, kaj ti več pomeni.
babygirly*, moški je ali pa ni prasec, to je dejstvo (isto velja za ženske, da naute zdej vsi deci skočil v luft ), ta karakteristika nima veze s tem, ali mu to ti pustiš al ne, tako je (ali pa ni). če pa je prasec, je pa na tebi, ja, da se odločiš, ali to pri sebi dopuščaš.
grozna ti je zato, ker se dejansko stanje ne sklada s tvojimi željami (da ta bejba pusti tipa in je s tabo, da bosta lahko guilt free furala vajino beloved kemijo), čudna ti je zato, ker ona tipa ne pusti in je kao neodločna - v resnici pa ona zase prekleto dobro ve, zakaj to dela (ker ve, da lahko pač 2 tipa nateguje, odprte ma vse možnosti, zanjo je vsak iztek lahko win-win.
jaz ti ne bi oporekala iz razloga, da ima ona fanta in 'ni fer', da si soudeležen pri varanju, to niti ni tvoj problem. hočeš nočeš boš pa moral počakat, da se ona zjasni. spet nisem natanko brala - ti bi samo rad, da ona pusti tipa in sta vidva super duper par ali bi nadaljeval z videvanjem in seksom tudi v primeru, da se ona odloči ostat s tipom? ti si tut rahlo razpet med lastno željo in moraliziranjem drugih; tudi ti se boš moral odločit, kaj ti več pomeni.
babygirly*, moški je ali pa ni prasec, to je dejstvo (isto velja za ženske, da naute zdej vsi deci skočil v luft ), ta karakteristika nima veze s tem, ali mu to ti pustiš al ne, tako je (ali pa ni). če pa je prasec, je pa na tebi, ja, da se odločiš, ali to pri sebi dopuščaš.
As your lover describes you, so you are.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 14:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
Veerle napisal/-a:babygirly*, moški je ali pa ni prasec, to je dejstvo (isto velja za ženske, da naute zdej vsi deci skočil v luft ), ta karakteristika nima veze s tem, ali mu to ti pustiš al ne, tako je (ali pa ni).
Sej to je bla moja poanta. Ne more bit prasec do tebe, če ga že v štartu odje*eš.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ej ti si se s tem tipom neki zajebavala,enkrat ti je bil kul,drugič ne,mislila si,da ti vodiš igro,zdaj te pa ne pokliče več. Kdo je tu koga zajebal?
-
točno tk je, ja
- princess505
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2008
takoj, ko sem prebrala tvoj post sem se nekak našla v njem. sama sem tudi v pet letni zvezi in že kar nekaj časa res ful škripa. čisto slučajno sem spoznala drugega fanta. med nama je takoj preskočila nekakšna iskrica, ki si niti mislit nisem mogla, da je to mogoče. to traja že več kot dva meseca in ta "drugi" me je tudi postavil pred desjtvo, da se morem odločiti. vendar to ni tako enostavno kot zgleda. po tako dolgem času je res težko prekiniti zvezo. ampak med mano in tem drugim pa je res neverjetna kemija. težko je zapustit nekaj kar je trajalo tako dolgo, na kar si navezan, kar predstavlja sigurnost... čeprav veš, da to ne bo šlo dolgo. z drugim pa, ko sva skupaj (ne govorim samo o sexu, ker bi lahko rekla, da mi je s sedanjim fantom celo boljši) pa je neverjetno. tako zagledana v nekoga še kot najstnica nisem bila pa se kljub temu ne morem odločiti za takšen korak. in ni res, da to pride v navado. sama sem imela veliko priložnosti v tej dolgi zvezi pa se mi niti v mislih ni kaj takšnega zgodilo. zdej pa res verjamem, da obstaja neka kemija.
-
delusional - Cosmopsiho
babygirly* napisal/-a::D točno tk je, ja
aja, ne, to je bil un k se je delu hard to get, pa ni hotel nardit prvega koraka, no pol pa ga je, ampak ni več poklicu. fak, kako je to čudno, a ne?
džizs, ne morem verjet da maš 25 let, se vidi da si bla dolgo časa vezana in nimaš pojma o tipih.
-
^^fail. kakih 25? od kod ti ta podatek delusional, ne rabiš bit napadalna do mene nič slabega ti nočem in ti ne privoščim tipov, k bi bli do tebe prasci, želim ti velik ljubezni in veliko takšnih tipov, k bodo do tebe ok, ali pa vsaj enega takega
-
delusional - Cosmopsiho
babygirl, v tisti temi o kriterijih za tipa, ki jo je odprla punca, ki je pri 24ih al 25 samska in se sprašuje, če je še katera pri teh letih, si ji ti ta prva odgovorila, da nas je velik, k smo pr 25ih samske. zdej si šla pa ta post brisat. in še marsikateri post si šla brisat. zakaj? te je sram?
jaz si pač zapomnem podrobnosti iz postov določenih uporabnikov, ki mi padejo v oči. in pol so nekateri presenečeni, da tolk vem o folku s foruma... mislijo, da jih celo osebno poznam... a vse je blo napisano tu gor
ne rabiš bit prjazna do mene in se mi neki zdej tle slint in mi želet vse najboljše... bwahahahah... če te bom hotla drkat, te bom, ne skrbi. bi te tud v živo. ni da mam jajca sam na forumu.
jaz si pač zapomnem podrobnosti iz postov določenih uporabnikov, ki mi padejo v oči. in pol so nekateri presenečeni, da tolk vem o folku s foruma... mislijo, da jih celo osebno poznam... a vse je blo napisano tu gor
ne rabiš bit prjazna do mene in se mi neki zdej tle slint in mi želet vse najboljše... bwahahahah... če te bom hotla drkat, te bom, ne skrbi. bi te tud v živo. ni da mam jajca sam na forumu.
- princess505
- Sramežljivka
zanima me kako se kaj razvija situacija... mene je včeraj ta drug postavu pred dejstvo, da se morem odločiti. vendar to res ni lahko. danes sva se videla in je blo vse popolno... zdej pa mam, po njegovo, tri tedne, da razmislim. mislite, da je to vredu? ker v 3 tednih se lahko zgodi marsikaj. tudi čustva se lahko ohladijo še posebej, ker se ne bova videla
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^če se bojiš "ohlajanja čustev" do tega drugega, je jasno kaj ti je za narest ...hotela sem rečt najprej "pusti fanta", ampak še boljš bi blo, da se odstraniš od obeh (od fanta, ker je vidno ti dokaj vseeno zanj; od tanovega, ker že zdej dvomiš v vaju) in bodi en čas sam(sk)a.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^+1 na zgornji post. Se mi zdi še nekak najboljša rešitev.
Upam sam, da nisi ena tistih ki ne znajo/nočejo bit same. Ampak mislim, da bi ti dobro delo da si par stvari sama pri sebi razjasniš glede na to, da deluješ zmedeno in ne veš kaj bi.
Upam sam, da nisi ena tistih ki ne znajo/nočejo bit same. Ampak mislim, da bi ti dobro delo da si par stvari sama pri sebi razjasniš glede na to, da deluješ zmedeno in ne veš kaj bi.
Yada, yada, yada...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Akvamarin napisal/-a:
zakaj nisi si zbral, kako samsko punco?
Ravno zato je ni zbral, ker se mu zdi zasedena punca večji izziv, saj ve, da se mora grebsti zanjo, da jo dobi. To je seveda kontradiktorno s tem, da si fant želi kmalu družino, ampak glede na to, koliko ljudi tako prepričano govori eno, dela in želi pa si drugo, me takšna odstopanja več ne presenečajo kaj dosti.
Minula zveza je bila lahko res polomija oz. pač to ni bilo to, lahko pa se je fant le naveličal rutine (pa tudi če to ni bila), ker marsikdo pri teh letih in po toliko letih zveze pride do točke, ko si želi še s kakšno drugo probat, na koncu pa pove kot razlog razhoda z bivšo vse drugo kot tisto, kar je dejansko res.
Kar mi je tukaj hecno, je dejstvo, da punca ni najbolj iskreno bitje na tem svetu, in če si ti, dragi zmedeni fant, v pričakovanju neke resne zveze, naj te postavim na realna tla, da ta punca ni nekaj, kar bi resen moški želel imeti ob sebi. Si se morda postavil v situacijo, ko se znajdeš sam na mestu njenega fanta, ona pa bi ga polna energije sračkala z nekom? Če si predstavljaš ves ta začaran krog, samo zato, ker se trenutno med vama bliska od kemije, go ahead. Lahko da do naziva "njen fant" sploh ne boš prišel, ker ji bo bolj prav prišel eden za priložnostni seks in popestritev njenega življenja. Pa srečno.
- princess505
- Sramežljivka
se ne strinjam s tem... včasih res pride do tiste kemije, ki se jo težko obraniš. meni prej nikol niti na misel ni prišlo kaj takšnega. je pa res, da so se pri moji zvezi že prej pojavljale težave in ker je še povrhu zveza na daljavo je res prišlo do tega kar si nisem želela in si še sedaj ne.
lahko sem sama, ampak si tega ne želim
lahko sem sama, ampak si tega ne želim
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov