Čudna situacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Zvoncica napisal/-a:Ona to dela točno zato, KER LAHKO. Ker ji ti pustiš, njen bogi tip pa ne ve. Pa ker je ena travna bilka, k igra žrtev v tej situaciji. Kako lahko prenašaš tako smotano babo, mater ste moški res butasti. Če to dela tipu, bo to delala tut teb. To je stvar, ki je njena karakteristika, ne dela tega zato, k si ji ti tok blazno všeč, pa se ti ne more upret. Ker če bi ji bil, bi že zdavni skenslala tipa, pa bila s tabo!
Počaki še mal, to je frišna zadeva...ne more se takoj odločt
-
Nea vem, je še nism spoznal
Jah mislm da je fant dubu več koristih nasvetov in upam da mu rata kej dobrga iz tega potegnt, karkol že to pač je. Sam vedno mej v glavi, da se lahko čez par let ista zgodba ponovi teb, pa srečno kekec, al kako že rečejo v filmu
Jah mislm da je fant dubu več koristih nasvetov in upam da mu rata kej dobrga iz tega potegnt, karkol že to pač je. Sam vedno mej v glavi, da se lahko čez par let ista zgodba ponovi teb, pa srečno kekec, al kako že rečejo v filmu
-
Zvoncica napisal/-a:Vem, lahko se mi zgodi karkoli. Ampak upam, da me bojo frendice takoj napizdile, če bom delala kakšne take štale naokol!!!
Sicer ni to nate letel ampak ok...Ma da te napizdijo vseen, če bo kriza hahaha
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
waw kaka zgodba. mi je všeč tvoj post Ice pack.
edino to, da si z zasedeno, mi ni všeč...
zelo netipično za moškega, da pri 25ih razmišlja, da bo počasi čas za se zresnit in poiskat pravo...
ti si drugačen tip kot Tezej! ne jočeš se za bivšo, ki je itak slabo fukala. iščeš kemijo, ki je nisi še nikoli občutil. to iščem tud jaz in upam da kdaj doživim!
ti človek si meni všeč.
všeč mi je tud ta tvoja. rada bi mela njen lajf. tipa in ljubimca. ženska lahko najlažje sexa brez obveznosti, ko je vezana. takrat ko ima nekoga doma za čustvene potrebe, je dejansko sposobna golega adrenalinskega sexa brez čustev. zato je sex tako dober.
zelo netipično za moškega, da pri 25ih razmišlja, da bo počasi čas za se zresnit in poiskat pravo...
ti si drugačen tip kot Tezej! ne jočeš se za bivšo, ki je itak slabo fukala. iščeš kemijo, ki je nisi še nikoli občutil. to iščem tud jaz in upam da kdaj doživim!
ti človek si meni všeč.
všeč mi je tud ta tvoja. rada bi mela njen lajf. tipa in ljubimca. ženska lahko najlažje sexa brez obveznosti, ko je vezana. takrat ko ima nekoga doma za čustvene potrebe, je dejansko sposobna golega adrenalinskega sexa brez čustev. zato je sex tako dober.
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Jun. 2011 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
delusional napisal/-a:
Eh.. Kr neki.. Kdaj pa sem omenil, da se jočem za bivšo?
Tudi seks z bivšo mi je bil več kot samo dober.
Žal pa te moram razočarat.. Glede na tvoje mišlenje močno dvomim, da boš kdaj doživela kaj takega.
- Icepeak
- Sramežljivka
delusional napisal/-a:waw kaka zgodba. mi je všeč tvoj post Ice pack.
ti človek si meni všeč.
Ah lol no comment Prov rad bi te vidu v živo enkrat glede na takle komentar hahaha
Jah drugače pa lahko nehate s predlogi.Je bilo dovolja Punco bom postavil pred dejstvo in naj se odloči.. Tudi jaz imam počas zadosti tega trojčka..
Bu!
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Ni nujno, da te ima za norca...sama sem bila v takšni situaciji, z bivšim nama je že nekaj časa škripalo in ravno takrat se je pojavil drugi in me spodnesel...vleklo se je cel mesec, preden sem bivšega pustila. Zakaj? Ker se mi je smilil, meni lajdri čeprav je bilo očitno, da nama v nobenem primeru ne bi uspelo. Temu drugemu sem bila zvesta, no in ker je svet okrogel, se slekoprej vse vrne kot bumerang in me je varal serijsko
In ko so že vsi vedeli, se je meni šele začelo svitat.
Kakorkoli, če si pripravljen počakat in če ji boš kasneje, ko bosta pristala skupaj, lahko zaupal, izvoli.
Zavedaj pa se, da začetek takšnega odnosa le ima rahle temelje in če nista oba zrela, se bo sfižilo.
Kakorkoli, če si pripravljen počakat in če ji boš kasneje, ko bosta pristala skupaj, lahko zaupal, izvoli.
Zavedaj pa se, da začetek takšnega odnosa le ima rahle temelje in če nista oba zrela, se bo sfižilo.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
delusional - Cosmopsiho
[quote="]
Ah lol no comment Prov rad bi te vidu v živo enkrat glede na takle komentar hahaha
[/quote]
zakaj pa? sej v živo bi ti isto rekla.
[/quote]
zakaj pa? sej v živo bi ti isto rekla.
- Icepeak
- Sramežljivka
Little fairy napisal/-a:Ni nujno, da te ima za norca...sama sem bila v takšni situaciji, z bivšim nama je že nekaj časa škripalo in ravno takrat se je pojavil drugi in me spodnesel...vleklo se je cel mesec, preden sem bivšega pustila. Zakaj? Ker se mi je smilil, meni lajdri čeprav je bilo očitno, da nama v nobenem primeru ne bi uspelo. Temu drugemu sem bila zvesta, no in ker je svet okrogel, se slekoprej vse vrne kot bumerang in me je varal serijsko
Meni se enako zdi. Vsaj po njenih besedah.. Dvomim, da bi se kaka punca tako globoko spustila, če bi se ji šlo samo za sex..
Po drugi strani pa 1mesec in več čakati na tole na koncu pa, da nebo nič..
Ker, če se gre punci samo za sex tipu lepo jasno pove in 99% moških nebo kompliciralo, če je le punca malo privlačna..
Bu!
-
delusional - Cosmopsiho
kaj zdej? si kej ukrepal?
joj ko mi je to hecno hecne so take situacije, kjer so vloge obrnjene ponavad sem navajena da so moški prasci
joj ko mi je to hecno hecne so take situacije, kjer so vloge obrnjene ponavad sem navajena da so moški prasci
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
delusional - Cosmopsiho
dej ne bod pametna! vpraši se raj, zakaj te tisti tvoj nč več ne pokliče! a si mu to dovolila?
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov