Čudna situacija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
malejuska napisal/-a:...s fantom sva skupj 8 mesecev....že od začetka nima časa zame ....
In kako to zgleda?
- vidiva se 1x- 2x na tedn..zvčer do zjutraj ( ponavadi 7h ,8h zjutaj)
- če sem jaz pri njem, sva večino časa na pijčaki z njegovimi prjatlčki doooh !
. če je on pri meni ga kličejo....
Mogoce se samo tebi zdi da nima casa zate.
Poglej iz druge strani....mogoce je dobro, da se ne vidita prevec pogosto in vsak dan ne visita skupaj,...ker bi se drugace lahko kdo od vaju morda prehitro navelical drugega.
Kar se tice prijateljev, se verjetno nekak cutijo ''ogorzene'' od tebe oz. se bojijo, da jim bos zdaj pa ''vzela'' njihovega prijatelja, in ga ne bodo vec vidli, ker ima punco. Zato se pac se vedno pogosto slisijo, videvajo ker nocejo da bi pa tvoj fant samo s tabo prezivljal cas, ampak bi si ga vzel tudi za njih. Sam.
Morda se njegovi prijatelji samo se niso cisto ''navadli'' na idejo, da je pa sedaj on zaseden in niso oni edini s katerimi bo on (tvoj fant) prezivljal cas.
Tudi meni se je to dogajalo, in vem tudi za primer moje prijateljice, ko so njenega tipa skos klicali prvih nekaj mesecev, ce gre vn...tudi sredi noci. Cez cas se je to nehalo. Ker so opazili, da je tip pac resen s punco....
Pri meni je bilo na zacetku podobno kot pri tebi...midva sva nekje 1 leto najine veze se vedno prezivljala tako, da sva se videla mogoce 2x na teden (3x se bil maximum), vmes se je videval s prijatelji, jaz s svojimi prijateljicami, loceno sva hodila ven....zelo je bilo podobno temu kar ti opisujes, s to razliko, da jaz nisem cutila ''da nima casa zame'', ampak je bilo meni nekaj cisto normalnega, da nisva skos skupaj.
Ce pa se on vidi s prijatelji vsak dan....to je pa drugo. Sklenita kompromis: Da se vidita 3x na teden....takrat naj se posveti tebi, s prijatelji pa naj prezivlja druge dni v tednu. Kaj pa cez vikend??? Se nikoli ne vidita....pa da bi cel dan prezivela skupaj? To je cudno!
- Izida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
- Kraj: somewhere
Po mojem mnenju je najboljše, da mu enako; del po del razložiš težavo, ki te muči na enak način kot si jo tukaj. To, da fant dela, pač moraš sprejet, ne glede na delovnik. Dela pač ne more pustit iz razloga, da bi več časa preživel s tabo, zlasti če ne gre za delo, kjer se moški ob prvem klicu svoje drage odpravi iz službe 3 ure prej, ker ga draga pogreša To pač vsepovsod ne gre:) Zanimivo mi je to, da sem tudi jaz mela taki občutek nekje tako obdobje pri najini zvezi: en čas je na polno delal nadure, pomagal doma, posledično sva se premalo vidla, ko sva se, je vedno nekdo prisostvoval, ko pa sem omenila, da se premalo vidima, pa ni vedel kaj rečti. Se pravi eno z drugim, se mi zdi, da je to taka prehodna faza, ko imaš en dejavnik, ki onemogoča snidenja in preživljanja skupnih trenutkov, a se jih od nekod pojavi še več Drugače pa sem sprejela to z njegovo pomočjo, pač vem, da se delo samo od sebe ne bo naredilo in ko vem, da ima obveznosti, ga pač ne oviram. Pomenita se
It`s just me
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Ti nisi njegova punca temveč njegova priležnica in nič drugega. To da ne preživita veliko časa skupaj je še najmanjši problem, ki se da s pogovorom, kompromisom in seveda razumevajočim partnerjem odpravit. Če bi njemu bilo mar zate in za tvoje želje bi se potrudil in recimo vsaj 1x na teden več dobival s tabo (pa ni potrebno ravno vsak teden recimo).
Sama se s svojim ravno tako ne vidim pogosto zaradi šole, službe ampak se zaradi tega nikoli nisem počutila kot da sem na zadnjem mestu.
Največji problem je to, da te ne posluša in se z njim ne moreš ničesar zmenit. To pa je le posledica nezainteresiranosti in ne pomanjkanja časa.
Sama se s svojim ravno tako ne vidim pogosto zaradi šole, službe ampak se zaradi tega nikoli nisem počutila kot da sem na zadnjem mestu.
Največji problem je to, da te ne posluša in se z njim ne moreš ničesar zmenit. To pa je le posledica nezainteresiranosti in ne pomanjkanja časa.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley