Čudaki?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 20. Jul. 2009 15:33

Meni s ekja takega na srečo še ni zgodilo,imam precej slabše izkušnje s strani pedofilov.
Ampak po pogovru s spihologinjo mi je rekla,da je najbolša rešitev v tme primeru,da se začneš smejat v stilu kakšnega komentarja "a tok majhnega maš?Ja dej pospravi,da se ne bo še kdo smejal"

Priznam pa,da ne vem kako to pali.In iskreno upam,da mi ne bo treba nikol izvedet

Kar se pa tiče zaščite s strani polcije,mi je zanimiva zgodbe,najbolše sociologinje,kar jih poznam.
Na igrišču pred neko firmo so se igrali otroci,sploh veliko je bilo punčk.In tja je vsak dan zahaj en tovrsten tipo in si ga veselo metal na roke.Dokler ni ena tamala povedala fotru v podjetji,ta pa ostalim sodelavcem in so ga lepo prijavili policiji.Logično niso naredili NIČ!Dokler se ni nekega dne zbral kolektiv in tipa enostavno prefff do nezavesti.
Potem je bil mir...

In ja,previdnost ni odveč...poznam fanta,ki sta ga prvo pretepla dva tipa in potem posilila sredi parka.Groza :(
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 20. Jul. 2009 17:55

Cant_sleep_tonight napisal/-a:
...poklicala policijo, ki ga je tudi prijela in odpeljala s sabo.

ja in cez 15 minut je ze drzal tica v roki, v istem parku, z nasmeskom na obrazu..

a to si bil ti ? :D
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 20. Jul. 2009 20:32

Jz sm izredno vesela,da so tko hitro spodili tistga italijanskega tipa, ki je v Portorožu slikar punčke. Pohvalno,da je tista ženska takoj,ko je opazla reagirala. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 20. Jul. 2009 20:41

Kaki dve leti nazaj je en tip hodu po mestu, sred belega dne (okol 14.00) za mano in mojo kolegico. Jst sploh nism mogla vrjet, ko sm to vidla - tip je mel hlače pač spuščene pod tiča in si ga lepo mečkal.

Drugač je pa po parku ful tega. Sm že parkrat vidla, ko je tip enostavno se sprehajal po potki in drkal. Gravžasto čist. Nekateri so celo tolk uvidevni, da si z eno roko držijo cajtnge pred "korenjakom". :roll:

Ni ravno na nivoju, ampak pomoje so takim zdravilo edino batine. :schlaumeier:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 21. Jul. 2009 9:20

Ma jaz sm mela že par takih izkušenj pa ok res je nagravžn, enmu sm rekla da nej posprav tisto malenkost in je ratu čist rdeč pa šel :lol:

Drgač pa te ljudje so ekshibicionisti in pač se dejansko večinom bojijo spolnega stika realnga z žensko tko, da ponavad niso nevarni za posilstva.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 21. Jul. 2009 9:23

To so ekshibicionisti. Bolniki, ki niso nevarni. Se samo stran obrnem in grem..
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a snoopy.girl » 21. Jul. 2009 10:22

Tudi jaz sem že zasledila enega iz med njih..Prestrašilo me je , vendar sem izvedela da niso nevarni za posilstvo, samo razkazujejo se radi.
*How will we ever know if we never try?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Jul. 2009 14:05

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Jul. 2009 15:21

lorelaj napisal/-a:
*LittleBug* napisal/-a:Sva se zdej s fantom zmenila, da naslednič uporabm souziuc pa ga pokličm.Pol ga bo pa mal premlatu pa na polcijo pelu, če bo ratal...

Ma dej ne ga srat. Bo samo tvoj fant nasrkal, razkazovaleca se bo pa itak zagovarjal s tem, da nobenega ni fizično napadel oz. se še dotaknil ni, pa še spolno motnjo ima. Pomoje lahko dobi samo kazen za razkazovanje, tvoj fant bo pa na tisočkrat slabšem? Naj kakšna bodoča pravnica pove, kaj o tem. Me zanimajo te stvari.

Meni se zdi to grozno zabavna ideja. Da storilec sam pride priznat kaznivo dejanje na policijo, pa še žrtev privleče s seboj.
*LittleBug*, daj probaj ti še z mobitelom vse skupaj posnet.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Jul. 2009 18:48

--- :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:19, skupaj popravljeno 1 krat.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 21. Jul. 2009 19:37

jullia_ napisal/-a:
lorelaj napisal/-a:
*LittleBug* napisal/-a:Sva se zdej s fantom zmenila, da naslednič uporabm souziuc pa ga pokličm.Pol ga bo pa mal premlatu pa na polcijo pelu, če bo ratal...

Ma dej ne ga srat. Bo samo tvoj fant nasrkal, razkazovaleca se bo pa itak zagovarjal s tem, da nobenega ni fizično napadel oz. se še dotaknil ni, pa še spolno motnjo ima. Pomoje lahko dobi samo kazen za razkazovanje, tvoj fant bo pa na tisočkrat slabšem? Naj kakšna bodoča pravnica pove, kaj o tem. Me zanimajo te stvari.

Meni se zdi to grozno zabavna ideja. Da storilec sam pride priznat kaznivo dejanje na policijo, pa še žrtev privleče s seboj.
*LittleBug*, daj probaj ti še z mobitelom vse skupaj posnet.

Ne saj ne mislim, da bi storilec sam priznal. Bolj sem ciljala na to, da bi kdo drug poklical policijo in v tem primeru bi bil njen fant najbrž na slabšem?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Jul. 2009 19:57

Bebka. V tem primeru je storilec njen fant, eksihibicionist pa žrtev.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Jul. 2009 20:18

lorelaj napisal/-a:Ne saj ne mislim, da bi storilec sam priznal. Bolj sem ciljala na to, da bi kdo drug poklical policijo in v tem primeru bi bil njen fant najbrž na slabšem?

Saj je sama napisala, da bi ga fant potem vlekel na policijo.
Če ga ne bi, bi ga pa policija pač šla iskat, ker nekako ni zaželeno jemat pravice v lastne roke. In silobran to zagotovo ni, da razbiješ nekoga zato, ker si ga na roke meče.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 21. Jul. 2009 23:25

~NIA~ napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Jz sm izredno vesela,da so tko hitro spodili tistga italijanskega tipa, ki je v Portorožu slikar punčke. Pohvalno,da je tista ženska takoj,ko je opazla reagirala. Slika

pedofili so pa nekej kar res ne prebavljam. ni čudno da majo usi mejhni otročki kopalke gor, kar jim sicer res ne paše, sam jih morjo met zarad takih pacientov. In ne da po TVju povejo italjanski državljan.. majo da objavjo ime priimk in sliko tega idiota! da bojo usi vedl kdo je tok blesav.
fak no.
in takim ne pomaga zapor ali kazn. če jih rajcajo otročki jih bojo tud potem ko pridejo iz zapora.
da bi vidla enga tazga na plaži, bi ga, predn bi ga prjavla, slikala, da bi lahk dala v javnost slike, ker mediji ga očitno ščitjo.

Fino. In potem smo v srednjem veku. Ali prazgodovini? Javni linč. :roll:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 21. Jul. 2009 23:30

Jaz ne razumem. Al je men sarkazem detektor odmrl ali bi se vaši tipi res podili za njim in ga pretepli potem pa odvlekli na policijo :?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov