Čudaki?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Jul. 2009 18:24

lorelaj napisal/-a:Mogoče ni odveč, da ga prijaviš, samo tako ali tako, ga ne bodo dobili.

greš naprej, se skriješ za grm al pa bajto, ga opazuješ in kličeš policijo in čakaš in gledaš če bo kam šel, da jim poveš kam bo šel+to da si ga dobro zapomniš kako je izgledal, bil oblečen,kšne posebnosti vizualne lastnosti, ....
mi smo enkrat med šolsko telovadbo ko smo tekle po enem od ljubljanskih parkceu, naletele na enga tazga in je prfoksa v momentu poklicala policijo, ki ga je tudi prijela in odpeljala s sabo.zato je pa tolk vseh teh psihopatou na cestah, ker si usak reče da ga itak ne bodo dobili.Taka osebnost je lahko nevarna tud za kakšna posilstva, ker nikol ne vemo kaj točno ma psihopat v glavi in se men zdi edina pravilna stvar, da se obvesti pristojne.

No glede tega da si ga meče v javnosti na tak način da ga ven vrže in ga ponudi na spregled je bila samo zgoraj opisana izkušnja.

drugače smo pa v eni izmed tem, pa zdej nevem kateri že ugotovil,da imamo v ljubljani enga posebnega ogabnega odurnega posebneža,ki rad teži in zavaja ženske po busu in si ga zraven drgne :tot: :heul: :stupid:

Model je tak velik, z večjimi očali, konkreten-širok in pozimi ponavad hodi vedno v temno plavi puhovki.na pogled ne zgleda nč sumljiv, ampak je še kako!
Ponavad se usede zraven na busu, al pa en zic pred/za tabo in te sprašuje o raznih budaleštah če kej pihaš balone, boš za božič kšne buknice obešala na smrekco,kako napihneš blazino, ipd...To so bla vprašanja ki so bla namenjena men in kolegici, dokler nisva ugotovile, da si ga je drmal pod hlačam :heul: in sva spi*dile na prvi postaji iz busa..
skratka tegale posebneža sem lih par dni nazaj na troli spet vidla, očitno ga nobenmu ni ratalo spravt v eno norišnco :roll: ma če ga še kdaj uhvatim, v momentu pokličem policijo!
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cant_sleep_tonight » 19. Jul. 2009 18:45

...poklicala policijo, ki ga je tudi prijela in odpeljala s sabo.

ja in cez 15 minut je ze drzal tica v roki, v istem parku, z nasmeskom na obrazu..
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 19. Jul. 2009 18:47

Sva se zdej s fantom zmenila, da naslednič uporabm souziuc pa ga pokličm.Pol ga bo pa mal premlatu pa na polcijo pelu, če bo ratal...
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cant_sleep_tonight » 19. Jul. 2009 19:04

če bo ratal...

ce pa ne, bo pa tvoj tip tepen, tebe bojo pa oke pekle, pa srecno!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Jul. 2009 19:28

*LittleBug* napisal/-a:Sva se zdej s fantom zmenila, da naslednič uporabm souziuc pa ga pokličm.Pol ga bo pa mal premlatu pa na polcijo pelu, če bo ratal...

:lol: pa ti veš, da bo potem tvoj tip petkrat bolj na*ukal kot pa tale psihopat? :) Plus to, da se model lahko spravi tožit tvojga tipa in bo tožbo dobil.ne mislt, da pa zdej če si ga en sred parka podrka da mu lahko po mili volji kej storiš.Ne moreš mu nč, tko so dons zakonsko zaščiteni nepridipravi.
če povem primer; je nekaj časa nazaj v eno gostilno na našem koncu vlomu en tip, ga je lastnik zalotu, ga premikastu in na koncu je tip pokasiral najprej kazen ker so pač dokazal, da ni blo nobenga silobrana, kot drugo ga je pa tip tožu, tožbo vsekakor dobil in je mogu odštet kar krepko število evričev :wink: tko, da čimmanj svoje prste mazat pa sporočat pristojnim.

Cant_sleep_tonight...glede na to, da je športna vzgoja dostkrat potekala v tem parku, tudi potem seveda, tega tipa nikol več nismo vidl.Kaj je z njim ne vemo, vsekakor pa ga zraven in okoli nas ni blo nkol več.Jst nebi mirno gledala,ker so taki mal preveč lahko nevarni, da bi se zanašala na to da ga itak noujo najdl in da bo itak potem spet tukej.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 19. Jul. 2009 19:30

a prav to je kdo naredo??? :rofl:

js bi ga najbrž barala če mu paše... :D ne morem vrjet...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 19. Jul. 2009 21:06

*purple* napisal/-a:Model je tak velik, z večjimi očali, konkreten-širok in pozimi ponavad hodi vedno v temno plavi puhovki.na pogled ne zgleda nč sumljiv, ampak je še kako!

O ja, dobr vem, kdo je to in tut vem, kje živi. Ene dve bajti pod barom, kjer se gre na Rožnik (ne vem, če lahko čist javno tkole povem ulico pa ostalo) ;)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Jul. 2009 21:50

Annette napisal/-a:mu pa lohka tud poveš da naj posprav orodje, ker je itak ena sramota mala.
Neki takega je meni uspelo izjavit enmu. :D Sem ga sam tist res neumno gledala, kao si ti mal :stupid: in da itak ni vredno razkazovanja. Bravo jz :lach:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 19. Jul. 2009 21:58

Kriza! Kam gre dons ta svet? Moja reakcija bi bla vrjetno čisto podobna tvoji, naredila bi tako sceno pa še prjavla bi ga. Mislm kva to ljudem mede.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Jul. 2009 22:12

Zvoncica napisal/-a:
*purple* napisal/-a:Model je tak velik, z večjimi očali, konkreten-širok in pozimi ponavad hodi vedno v temno plavi puhovki.na pogled ne zgleda nč sumljiv, ampak je še kako!

O ja, dobr vem, kdo je to in tut vem, kje živi. Ene dve bajti pod barom, kjer se gre na Rožnik (ne vem, če lahko čist javno tkole povem ulico pa ostalo) ;)

super da jih vem naslednjič ko ga kje zalotim,kam poslat :)
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 19. Jul. 2009 22:28

Mene take stvari sploh ne ganejo več.
V OŠ (6, 7, 8.klas) so nas vedno učitelji opozorili na take psihopate (niso lih dobesedno rekli da si ga drkajo in ga kažejo javnosti, sam smo vsi vedli za kaj se gre) kr naj bi biu kraj s kjer sm itak že tko znan po drogah, pedofilih itd.

Prvič sm doživela neki takega v 1. letniku ene 5 let nazaj, ko smo zvečer sedele s frendico na eni klopci (pred nami pa spomenik z drevesi in grmovjem) in se je kr naenkrat prkazu en tip (očitno se je skrivu za spomenikom) in prvo mi sploh ni blo jasno kaj hoče met, tm je stau in nas gledu s psiho nasmeškom, pol je pa odpru zadrgo in si ga začeu drkat.. :roll: prvo sm bla itak šokirana, sam pol sm vidla da je itak preveč bogi da bi mi karkoli nrdu in kljub temu da smo ga s frendico preganjale 5 min in mu govorile naj plača kurbo pa bo dobu kar hoče (čeprou pomoje ni hotu neč, zadovoljiu se je že samo s pogledom na nas).. sam ni pomagalo, tko da smo se pobrale kr nam je blo skrajno neprijetno :roll:

ni biu zadnji na katerega sm naletela, eni so nas ogovorili (ponavadi bosanci in njim podobni južnjaki - le zakaj me to ne preseneča?), drugi so si ga pa samo tam drkali.
bojim se jih ne, kr itak nočejo neč slabga (zto mi nikoli ni padlo na kraj pameti da bi šla klicat policijo al karkoli), edino enga sm se ustrašla enkrat (bla sm v družbi 2 frendic) ko se nam je ustrajno približevau in zmjri bolj na glas govoru "a bi mi ga?" in podobne stvari in tak nasiln mi je delovau.. smo sam pobrale stvari in stekle proč kr je biu res grozn :?

na take sm vedno naletela zvečer, na bolj samotnih krajih, parkih itd.. ma more bit res hudo s človekom če to izvaja sred belega dneva, ko je še milijon ljudi okoli..
Uporabniški avatar
agonistka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a agonistka » 20. Jul. 2009 8:09

Model je tak velik, z večjimi očali, konkreten-širok in pozimi ponavad hodi vedno v temno plavi puhovki.na pogled ne zgleda nč sumljiv, ampak je še kako!

tale psihič tut po študentskem naselju teži, namreč tam gre s trole dol
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Jul. 2009 8:17

ja sej se fura večalimanj s štrnajstko in v rožni tud vstopa/izstopa na bus :roll:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 20. Jul. 2009 9:09

*LittleBug* napisal/-a:Sva se zdej s fantom zmenila, da naslednič uporabm souziuc pa ga pokličm.Pol ga bo pa mal premlatu pa na polcijo pelu, če bo ratal...

Ma dej ne ga srat. Bo samo tvoj fant nasrkal, razkazovaleca se bo pa itak zagovarjal s tem, da nobenega ni fizično napadel oz. se še dotaknil ni, pa še spolno motnjo ima. Pomoje lahko dobi samo kazen za razkazovanje, tvoj fant bo pa na tisočkrat slabšem? Naj kakšna bodoča pravnica pove, kaj o tem. Me zanimajo te stvari.
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 20. Jul. 2009 9:26

lorelaj napisal/-a:Največja napaka, ki si jo naredila, je ta, da si kričala in bila zgrožena. Take ljudi namreč najbolj vzburi ravno zgroženost in kričanje žensk, ki se jim razkazujejo. Namen takega človeka ni posilstvo, zato ga naslednjič ignoriraj. Raje se boj tistih, ki imajo samo nespodobne komentarje, tečejo za tabo, ipd ... Posiljevalec nikoli ne bi nadlegoval ljudi sredi belega dne, ampak te bo po možnosti pod kriniko prijaznosti zvabil na samo.

Mogoče ni odveč, da ga prijaviš, samo tako ali tako, ga ne bodo dobili.

To je čisto res ja, je en takšen v Mariboru.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov