Čudaki?!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 19. Jul. 2009 9:21

No takole zadeva je sledeča.Neko popoldne grem iz službe ura 17.00.Vsi otroci na igriščih, ljudje se sprehajajo...Hodim proti domu in začutim bližino nekega moškega.V roki držim revijo jo listam in hodim naprej.Ko pridem do vhoda odklepam vrata,nakar slišim: "Živijo,a se loh obrneš?"! In se obrnem...Stoji pred mano slečen napou in si ga drka...Znorim,kričim derem se na njega nč se usede na kolo in odpelje.3 dni nism mogla vrjet, da je to možno.Drugič ura 12.00 grem iz trgovine, spet ista zgodba, drug akter.Odklepam vhodna vrata pa slišm: "alo, ej alo, alo no"! Se obrnem...Nekdo drug,mlajši opravlja isto opravilo kot prvi.Spet ga pošlem nekam se derem in potem oddide.To se mi je zgodilo 2 krat v enem mesecu.
Nisem bila izzivalno oblečena, oz.karkoli.Nevem kaj je z ljudmi, res...In povem to najboljši prijateljici in mi prav: "Ma dej kaj se sekiraš, men ga en na železniški skor vsak tedn pokaže"!
Zanima me kakšno mnenje imate o tem?Se vam je že kaj podobnega zgodilo?Ali lahko to vodi do posilstva?Se lahko v takem primeru poda prijava policiji?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 19. Jul. 2009 9:27

omisli si pepperspray.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nepodpisana20 » 19. Jul. 2009 10:10

Ja ravno tako ekstremno kot pri tebi ni bilo. Sem pa šla po parku in naenkrat zagledala starejšega moškega, ki sedi na klopci in opravlja to "delo". Pa kar sredi parka, ko ljudje hodijo mimo...

Zdaj po moje so ti ljudje obsedeni s samozadovoljevanjem in bi skoraj bila majhna verjetnost, da pride do kakšnega posilstva. Seveda pa ni izključeno. Po moje je res bolje, da si za vsak primer nabaviš kakšen sprejček, če se ti je to zgodilo v tako kratkem času dvakrat...

Kar se pa prijave tiče so pa po moje kar skomplicirani in moraš imeti nekakšen res tehten razlog da podaš prijavo. Pa tudi kakšen dokaz. Ker kar tako ti ne bi verjeli...
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 19. Jul. 2009 10:32

En si ga je enkrat sred kavarne pred vsemi. Nism mogla vrjet ko mi je prjatlca povedla. Groza res :?
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 19. Jul. 2009 10:51

Največja napaka, ki si jo naredila, je ta, da si kričala in bila zgrožena. Take ljudi namreč najbolj vzburi ravno zgroženost in kričanje žensk, ki se jim razkazujejo. Namen takega človeka ni posilstvo, zato ga naslednjič ignoriraj. Raje se boj tistih, ki imajo samo nespodobne komentarje, tečejo za tabo, ipd ... Posiljevalec nikoli ne bi nadlegoval ljudi sredi belega dne, ampak te bo po možnosti pod kriniko prijaznosti zvabil na samo.

Mogoče ni odveč, da ga prijaviš, samo tako ali tako, ga ne bodo dobili.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 19. Jul. 2009 10:55

lorelaj napisal/-a:Največja napaka, ki si jo naredila, je ta, da si kričala in bila zgrožena. Take ljudi namreč najbolj vzburi ravno zgroženost in kričanje žensk, ki se jim razkazujejo. Namen takega človeka ni posilstvo, zato ga naslednjič ignoriraj. Raje se boj tistih, ki imajo samo nespodobne komentarje, tečejo za tabo, ipd ... Posiljevalec nikoli ne bi nadlegoval ljudi sredi belega dne, ampak te bo po možnosti pod kriniko prijaznosti zvabil na samo.

mogoče ga bo pa ravno ignoriranje tako razjezilo da bo sposoben iti zaradi tega še korak dlje.. Se mi zdi da takšne ljudi ignoriranje še najbolj razjezi.. Me pa skrbi ker so to počeli pred vhodnimi vrati, kar dejansko pomeni da lahko zelo hitro vstopjio v stanovanje. Bi vedno pozorna pa poglej okrog sebe preden začneš odklepati vrata - pa mislim da je to nasvet ki bi ga morale upoštevati vse ženske.
Uporabniški avatar
Annette
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2005
Kraj: povsod po malo ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Annette » 19. Jul. 2009 10:58

to so navadni ekshibicionisti oz. razkazovalci. pač jih vzburja da jih ljudje gledajo ko si ga drkajo. načeloma niso nevarni, sam mal zoprno je za vidt. najbolš je ignorirat, če te pa že glih pred blokom ustavi, mu pa lohka tud poveš da naj posprav orodje, ker je itak ena sramota mala. to jih ponavad mal prizadane. sm pa že slišala za primere da so ti razkazovalci plačevali ljudem da so jih gledal kako si ga drkajo... go figure.
i love that thing you do with your tongue.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 19. Jul. 2009 11:06

Nesanica napisal/-a:mogoče ga bo pa ravno ignoriranje tako razjezilo da bo sposoben iti zaradi tega še korak dlje.. Se mi zdi da takšne ljudi ignoriranje še najbolj razjezi..

Ni čisto tako. Ekshibicionizem je spolna motnja in spada med motnje spolne preference. Ti ljudje orgazem lahko dosežejo samo tako, da se razkazujejo in opazujejo zgrožene obraze mimoidočih. Ni večjega hladnega tuša za te ljudi, kot delati se, da ti je vseeno oz. da ga sploh ne vidiš (čeprav ti gre na bruhanje). Bolj jih razvname kričanje in panika, v takem primeru ti prej lahko kaj naredijo, kot če greš brezbrižno mimo.

Kljub vsemu pa, previdnost nikoli ni odveč.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 19. Jul. 2009 11:08

smo mele s kolegicami tudi izkušnjo z enim takim .. pač mele smo en "naš plac", kjer smo se vedno dobivale in tam posedale in se pogovarjale - na ploščadi med nekimi zavarovalnicami .. ko je prišu prvič smo ga napodile tako da smo kričale na njega .. smo mislile da smo se ga rešle, ampak naslednjič je blo spet isto .. in tokrat ni pomagalo kričanje in smo se pač obrnile stran in se delale da ga ne vidimo .. tretjič spet isto .. ni pomagalo niti to da smo mu zagrozile s policijo .. pa čez cesto je šola in hodijo tudi otroci mimo .. mene je to ful razjezilo, tko da sm pograbla največji kamen ki je bil tam - že skoraj skalo in sem z njim v roki vstala in šla proti njemu .. jooj, kako je hitro teku stran .. :?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 19. Jul. 2009 12:31

Uf, upam,da se men kej tazga ne zgodi, ker pomoje bi kr zablokirala, ker neb mogla verjet,da se to dejansko lahko zgodi. Slika
Doskrat me, zarad takih prigod drugih punc, rata strah, ko vidim, da kkšen moški hod dougo časa za mano na krajši razdalji. Tiskrat si od straha rečem,da se morem naridt samozavestno in dajat utis,da mi noben ne more nič,da pol mi ne bo res nobeden nič naredu. Ampak že nek časa razmišljam,da bi si res nabaula kak sprej.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 19. Jul. 2009 12:48

lol, midve s kolegico sva enkrat vidle takega pacienta sredi enega od večjih trgov v Mb, jaz sem čisto spaničarila in sem odvlekla kolegico vstran in ji povedala, ona pa tako začudeno faco, pa reče "kje pa je??" in se začne ozirat, da bi ga ja vidla :D
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Jul. 2009 14:26

Uf matr pa je zgleda res ogromno takih čudakov :eek: Js mam tud neko izkušnjo, sicer malo drugačno kot so tile vaše, ampak sm bla tud čist šokirana pol..

Je blo letos marca v Lj , ko sem šla iz trgovine proti bloku v katerem živim med študijskim letom... In sem prišla že skoraj do bloka in gre proti meni en visok tip v dolgem črnem usnjenem plašču, močnejše postave, plešast, s sončnimi očali...tko kot kak telesni stražar od kake slavne osebe je zgledal :D In pač ko pride že čist bliz mene mi reče: 'Si za en seks?'
Tip me je čist šokiral :eek: In vse kar sm lahko dala iz sebe je blo 'Ne hvala' in sem šla naprej :D Čist sm bla v šoku k mi je to reku, k je reku čist na tak sproščen način kot da bi mi reku dober dan, tko da ga tud še nazjat nism mogla, če mu slučajno delujem da sem lahka pa da se prodajam tam sred ulce (oblečena sm bla pa čist neprivlačno- zdrajsane teniske, stare kavbojke, jopca s kapuco, čop, v obeh rokah vrečke...). Me je blo pol kar strah, da bo šel za mano, pa ne srečo ni šel. Ampak sm bla pol še kr kako urco v šoku :D
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 19. Jul. 2009 14:43

Vzami telefon in pokliči policijo. Je najboljša preverjena možnost, da kaj takega ne bo več nardil.
Mjau^^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mjau^^ » 19. Jul. 2009 16:51

Ah ja..js nevm kaj je nekaterim ljudem..pomojem jih to vzburja..
Osebno se mi je zgodilo nekaj podobnega samo, da meni ni nč rekel naj se obrnem al pa kej, pač tko stau je na eni potki in me gledau in si ga začeu drkati.Mene je bla groza tko, da se se v trenutku odmaknila..
Da bi zdaj prijavila policiji, nevem no tut če prjavč ga nebodo dobili pomojem..
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 19. Jul. 2009 17:13

lorelaj napisal/-a:Največja napaka, ki si jo naredila, je ta, da si kričala in bila zgrožena. Take ljudi namreč najbolj vzburi ravno zgroženost in kričanje žensk, ki se jim razkazujejo. Namen takega človeka ni posilstvo, zato ga naslednjič ignoriraj. Raje se boj tistih, ki imajo samo nespodobne komentarje, tečejo za tabo, ipd ... Posiljevalec nikoli ne bi nadlegoval ljudi sredi belega dne, ampak te bo po možnosti pod kriniko prijaznosti zvabil na samo.

This.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]