Čudak?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 02. Jun. 2008 23:17

plesalka v temi napisal/-a:Mene pa zanima, kaj si vi mislite o takem tipu:
je neznanski sexy, lepotec, racionalist, samovšečen, samozadosten,karierist, noče resne (beri:poroka) zveze, s slabim pedigrejem (nezvest), noče pogovorov, ker se mu zdijo teženje; držanje za roko na ulici je zanj otročje, oralno ne prakticira, francosko se ne poljublja,predigre ne pozna, se noče pogovarjat o sexu, kako ga izboljšat, popestrit, hoče samo akcijo pa še to le v omejenih položajih.

Če izvzamem da se francosko ne poljublja ti lahko odgvorim na tvoje vprašanje - ja lahko se s takih tipom fura resna veza, ker poznam enega takega. Pa tudi spremenit se ga da...sam ga je treba prečitat in igrat na prave strune....sam je pa res, da ti to vzame dosti energije in poje ogromno živcev.....boljše vprašanje je ali je smiselno s takim tipom se spuščati v resno vezo ali raje to energijo vlagati v kako drugo stvar....z drugimi besedami ali je vredno. To pa sam ti veš.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 03. Jun. 2008 7:02

Čudak?

Ne hvala. Takega dečka nečem niti za one night stand.

Bi ga bla pa marsikatera kešbaba vesela, sklepam. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 03. Jun. 2008 7:53

plesalka v temi napisal/-a: kaj pa vi mislite, je ta tip sposoben furat normalno zvezo?

S tabo ne. In z večino žensk tudi ne, ker imamo drugačna pričakovanja. Ampak predigra in držanje za roke nista temelj resne zveze, zato se mi zdi čisto možno, da bo našel eno, s katero bosta pasala skupaj.
En folk je preveč pameten in svoje kriterije za najrazličnejše zadeve posplošuje na celotno populacijo. Vse, kar ni po njegovih regelcih, je takoj čudaško in nenormalno. Meni se zdi to precej omejen način razmišljanja.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 03. Jun. 2008 8:06

Sem poznala enga tazga oz. vsaj na ven je deloval tak..zenske so se limale nanjga kot nore, potem je bil pa jok pa stok, ker ni bilo zveze pa čeprav je že takoj povedu da je ne bo.
To se je dogajal kr neki časa in na začetku sm si še jaz mislila ojoj, no ja pol sm pa človeka mal boljš spoznala in je velik del tega samozavestneza, karierista, samozadostnega (blablabla) zginl oz. se je izkazala da je krinka in maska.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 03. Jun. 2008 9:07

Se pridružujem vsemu napisanemu. Čeprav sem imela ravno tako izkušnjo, dečko-lepo, fin, kao da ga boli ku..., ampak ko pa je meni prekipelo, pa sem ga zapustila, pa je plazil za menoj, ampak se nisem dala. In še danes z dekleti dela tk kot si ti napisala. Veš kk pravijo: Volk menja dlako, nature pa ne. ;)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 03. Jun. 2008 9:30

zakaj pa si ga želiš spremenit?

... in če ti njegove lastnosti tako ne štimajo, kaj te privlači na njemu?

...
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 03. Jun. 2008 9:41

Jaz takega tipa še za eno noč ne bi hotla. Francosko se ne poljublja? Jaz osebno si ne predstavljam seksa brez poljubljanja. To me ful asociira na seks s kurbo ... Ma sej, kaj pa bi z njim, v misionarcu skoz al kaj? Nič oralno? Je lahko lep kot slika, ampak s sterilnim tipom si nimam kej pomagat.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 03. Jun. 2008 10:07

*QueenBitch* napisal/-a:To se je dogajal kr neki časa in na začetku sm si še jaz mislila ojoj, no ja pol sm pa človeka mal boljš spoznala in je velik del tega samozavestneza, karierista, samozadostnega (blablabla) zginl oz. se je izkazala da je krinka in maska.

ja v bistvu sem v svojem postu to pozabila napisat-da so včasih taki tipi sam na zunaj taki, in se delajo neke hard to get tipe in njih nič ne prizadane.....potem pa ga mal bolje spoznaš pa ni ne duha ne sluha o tisti samozadostnosti in samozavestnosti...je sam krinka oziroma obramba pred zunanjim svetom.....no, govorim za moj primer
Uporabniški avatar
*waterlily*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *waterlily* » 03. Jun. 2008 10:16

Nevem jst s takim tipom ne bi mela kaj delat, ti pa sama presodi, če je vreden tvoje energije in truda.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 03. Jun. 2008 10:23

*waterlily* napisal/-a:Nevem jst s takim tipom ne bi mela kaj delat, ti pa sama presodi, če je vreden tvoje energije in truda.

Ja..če je pa lep nooo :roll:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 03. Jun. 2008 10:25

Jaz si ne predstavljam zveze brez frenč kising.

Ma daj, mimo takega tipa niti sla ne bi, pa da bi se z njim kaj imela. Ne razumem pa vas, ki govorite, da treba tipa spremeniti. Jaz wow, super, to pa je res dobra ideja. Eni ste pa res :stupid: Ne vem zakaj bi hoteli nekoga spreminjat. Kaksen je, taksen je. Kvecjemu se on lahko malce prilagodi zvezi, da ni vse po njegovo, da se sklepajo kompromisi, ne pa da se gre nekoga spreminjat. Adijo z vami. :lol:
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 03. Jun. 2008 11:33

Foxy-lady napisal/-a:Jaz si ne predstavljam zveze brez frenč kising.

Ma daj, mimo takega tipa niti sla ne bi, pa da bi se z njim kaj imela. Ne razumem pa vas, ki govorite, da treba tipa spremeniti. Jaz wow, super, to pa je res dobra ideja. Eni ste pa res :stupid: Ne vem zakaj bi hoteli nekoga spreminjat. Kaksen je, taksen je. Kvecjemu se on lahko malce prilagodi zvezi, da ni vse po njegovo, da se sklepajo kompromisi, ne pa da se gre nekoga spreminjat. Adijo z vami. :lol:

ja pa saj če se je tip pripravljen prilagoditi in sklepati kompromise saj to je na nek način spreminjanje - prej vse po njegovo pol pa je pripravljen tudi prisluhnit in in se sprijaznit da ni vse po njegovo.....
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 03. Jun. 2008 11:38

Eno je, da se tip prostovoljno prilagaja v zvezi, drugo pa je, da ga nekdo drug hoce zavestno spremeniti, ker tej osebi ne pase, da je taki in taki. Mislim, da je razlika vec kot ocitna.
You want me to be something I can never ever be.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 03. Jun. 2008 12:07

plesalka v temi napisal/-a:kaj pa vi mislite, je ta tip sposoben furat normalno zvezo?
Presenečena ugotavljam, da takim tipom ne manjka kandidatk - niti za resno zvezo!

Ja itak da mu ne manjka kandidatk :)
verjetn je že neki na temu, da uredu zgleda.. Potem pa zraven doprinese še samozavest in posledično sproščenost in zajebancija.. Babe itak palimo na to.. ni nujno, da je najlepši..

Vsaj mene pa tip, za katerega bi vedela, da sexari okoli.. ne bi zanimal.. Z rezervo bi se pogovarjala z njim. Poljub odpade..

Sm ponavad je tako, da ne veš. :D pa misliš, da se resnično zanima zate.. haha No, sej pol je vsega pravljičnega konec, ko te vpraša, če bi šla nekam..

Da opraviva ja.. my ass

Nasvet babam,ki jih ne zanima just another f**: S takimi tipi se prijateljsko družite, pogovarjajte, če nočete bit prizadete, se počutit zavržene .. itd
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 03. Jun. 2008 12:50

Pač je kakršen je in ne vem zakaj ga obsojate. A ženske vse lepe in hude, ki se poročajo z bogatimi tipi zaradi denarja so pa ql?
Hvala bogu, da ti je že na začetku jasno kakšen je, in da se sama odločiš, a boš to sprejela ali ne.
Kaj bi bilo, da bi ti ne vem kaj obljubljal, potem pa bi se izkazal za takega? Ta je vsaj pošten in ne vem zakaj bi se moral prilagajt večini, če mu tak način "vez" ustreza. Mislim, da z lahkoto dobi žensko podobnega mišljenja.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov