Čudak?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

plesalka v temi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a plesalka v temi » 02. Jun. 2008 20:38

Mene pa zanima, kaj si vi mislite o takem tipu:
je neznanski sexy, lepotec, racionalist, samovšečen, samozadosten,karierist, noče resne (beri:poroka) zveze, s slabim pedigrejem (nezvest), noče pogovorov, ker se mu zdijo teženje; držanje za roko na ulici je zanj otročje, oralno ne prakticira, francosko se ne poljublja,predigre ne pozna, se noče pogovarjat o sexu, kako ga izboljšat, popestrit, hoče samo akcijo pa še to le v omejenih položajih.

A je tak tip sploh lahko normalen partner v zvezi? Za ONS po mojem mnenju itak ni važno, za kakšno resno (ne glih poroka, ampak resna monogamna zveza) pa se mi zdi da tole glih ni... kaj pa vi mislite, je ta tip sposoben furat normalno zvezo?
Presenečena ugotavljam, da takim tipom ne manjka kandidatk - niti za resno zvezo!
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 02. Jun. 2008 20:40

A si nisi sama odgovorila? Ne vem zakaj sprasujes nekaj kar imaš na dlani.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Jun. 2008 20:42

:rofl: definitivno sanjski moški :lach:
ja, tud spoznat nebi želela tazga, kaj šele pa karkoli več.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 02. Jun. 2008 20:44

Ja kateri punci bodo to verjetno super lastnosti in bosta furala super zvezo, pri večini pa ne bi šlo.

Če hočeš biti z njim in te določene stvari motijo imaš dve možnosti: ga spremeniš ali ga pozabiš. Prilagoditi se v smislu zatiskanja oči ni smiselno.

Sicer pa moje mnenje o takem tipu: preočitno nezrel; tako po razmišljanju kot emocionalno.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 02. Jun. 2008 20:46

Spremenis lahko samo samo sebe, njega ne mores. V bistvu ga lahko do neke mere, samo on je vrjetno zadovoljen sam s sabo.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Jun. 2008 20:46

izložbena lutka???
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 02. Jun. 2008 20:51

Jochie napisal/-a:izložbena lutka???

Meni se bolj zdi da on rabi neko ljutko poleg sebe da bosta popolna na izgled, skrbela vsak za svoje potrebe...seksala pa bosta pač v misionarcu, če se jima bo pač to zdelo dovolj kul in fancy seveda.

Povej mi prosim kaj je na tem tipu seksi? Razen to da se tebi zdi ful všeč...neki lepotec baje :roll:
Tak dečko je itak lahko samo enkrat z dekletom ker drugič ga še pogledala ne bo...tiste ki želijo biti z njim, pa bolj hrepenijo po tem da bodo to lutko pač lahko pokazale svojim frendicam :wink:
Tak Ken pač rabi Barbiko poleg sebe :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 02. Jun. 2008 21:00

Josephina napisal/-a:Spremenis lahko samo samo sebe, njega ne mores.

Vse se da, če se le hoče. :wink:

Vprašanje je samo koliko je to smiselno in če se izplača.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 02. Jun. 2008 21:02

Ja, samo se mi ne zdi fer, da bi ti nekoga spreminju, zato ker ti ne ustreza. Pojdi naprej in si poisci ustreznega, ce ti je pa tolk do nekoga, se pa sam spremeni.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 02. Jun. 2008 21:07

je ta tip sposoben furat normalno zvezo?

Retorično vprašanje? Odgovor simpl k pasulj: NE :D
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 02. Jun. 2008 21:16

nikakor neeeeeeee!!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 02. Jun. 2008 21:23

Josephina napisal/-a:Ja, samo se mi ne zdi fer, da bi ti nekoga spreminju, zato ker ti ne ustreza. Pojdi naprej in si poisci ustreznega, ce ti je pa tolk do nekoga, se pa sam spremeni.

Ja, to je moralni vidik. Čeprav ne pride nujno vedno do tega sklepa, da je pametneje iti dalje. Včasih je pametneje osebo spremeniti do te mere, da sta idealna za skupaj. Ampak za to morajo biti izpolnjeni določeni pogoji, predvsem koliko bo ta spremeba pozitivno vplivala na to osebo kot posameznika itd..
V tem primeru menda res ni smiselno spreminjati tipčka, že zaradi tega, ker je za to škoda energije.
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: šiška

Neprebrana objavaNapisal/-a urša** » 02. Jun. 2008 21:28

g00fy_qa napisal/-a:
Josephina napisal/-a:Ja, samo se mi ne zdi fer, da bi ti nekoga spreminju, zato ker ti ne ustreza. Pojdi naprej in si poisci ustreznega, ce ti je pa tolk do nekoga, se pa sam spremeni.

Ja, to je moralni vidik. Čeprav ne pride nujno vedno do tega sklepa, da je pametneje iti dalje. Včasih je pametneje osebo spremeniti do te mere, da sta idealna za skupaj. Ampak za to morajo biti izpolnjeni določeni pogoji, predvsem koliko bo ta spremeba pozitivno vplivala na to osebo kot posameznika itd..
V tem primeru menda res ni smiselno spreminjati tipčka, že zaradi tega, ker je za to škoda energije.

spreminjanje koga se po mojih izkušnjah ne obnese, ker slej k prej spet pokaže pravi "jaz", deluje par mescov, večinoma pa postane spet isti...
lahko da se motm :D
Uporabniški avatar
Amaretto
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Amaretto » 02. Jun. 2008 22:02

Če že, bi tazga tipa izkoristla samo za avanturo.. pa še ta bi bla (glede na njegova "prepričanja") bl švoh. Tip k je lep, pa nima nč u glav mi ne nuca kej dost. :D
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 02. Jun. 2008 22:05

Meni se zdi pa bolj to, da je tale tip generalno nezainteresiran za to žensko, katera je imela z njim opravka... opis mi je tak, kot da bi imel razmerje z kurbo :?

Pomoje bi tudi tak tip postal čisto normalen partner, če bi našel eno, k bi se zaljubil vanjo. Jah sem zgleda res optimistka :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov