Tudi fantje jokamo, popolnoma brez sramu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Lahko, da sm prezrla, ampak kolko časa sta pa vi2 skupej ? Po eni strani te zatopim, tebe in tvoja dejanja.
Super je to, da veš, da maš problem in da ga želiš rešit. Najboljše, da res počakaš kaj se je odločila in sprejmeš njeno odločitev.
Super je to, da veš, da maš problem in da ga želiš rešit. Najboljše, da res počakaš kaj se je odločila in sprejmeš njeno odločitev.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Maped100 napisal/-a:in najpomembnejše ona ve, da nebo nobenih posledic, tudi če me pusti. Ker sem si sam sveto obljubil, raje naredim nekaj sam sebi, ko da kadarkoli in kjerkoli škodujem tisti zvezdici, ki me tko ljubi!
Kakorkoli se bo vajina štorija nadaljevala ali za vedno zaključila - življenje gre naprej. Če drugega ne, si se nekaj naučil iz tega in bo verjetno tvoja naslednja zveza boljša.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
red_rose napisal/-a:ce jo mas res tako rad kot pravis, jo pusti cisto na miru, mogoce se odloci zate, verjetno pa ne, sam si kriv. mas pa izkusnje za naprej in ne tega tut pri (morebitnih) nadaljnih puncah delat
se popolnoma strinjam z zgoraj zapisanim..sicer ti pa bom tako rekla, če bi jaz bila na njenem mestu se definitivno ne bi vrnila nazaj...ok ljudje se spreminjamo, napake delamo vsi in jih kasneje tud obžaljujemo..sam nihče pa se ne spremnei 100%..mene bi bilo strah, da bi se ti spet nekega dne "odpelal" in bi delal to kar si nekoč z njo..praviš da si bil strašno ljubosumen, da si jo kaznoval jo omejeval..ok kako daleč so stvari šle in kaj so bili razlogi vidva sama najbolj vesta..morda pa tud ona ni bila neka pridna punčka..saj pravim to vesta samo vidva..sam jaz pa ti lahko povem, kaj jaz mislim in to je, da k fantu ki me ne bi pustil iz hiše, ki bi znorel takoj ko bi se pogovarjala z kakim moškim osebkom, ki bog ne daj da bi name položil roko ne bi ostala pa tud če bi na kolenih prosil odpuščanja..verjetno stvari pri vama niso šle tako daleč(sam sem ti navedla primer)..ok če pa so pol pa itak brez veze zgubljat besed.
Dobro je, da si ugotovil da si naredil napako, veliko napako in ti je sedaj žal..tud to je nekaj oz. je že kar velik..če ti bo punca dala še eno priložnost pazi, da ne boš spet zasral..če ne pol ti je pa to odlična šola za prihodnost..Pa velik sreče
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
če ve vse,kaj si napisal trenutno ne moreš nič! samo ona ve kaj čuti,kaj želi...če ti bo dala še eno šanso,jo sprejmi in ne delaj enakih napak,če pa bosta šla vsak svojo pot pa pojdita. lepo mirno!
sedaj veš kaj delaš narobe in sedaj se trudi da naslednič ne boš tako zafrknil situacije.
sedaj veš kaj delaš narobe in sedaj se trudi da naslednič ne boš tako zafrknil situacije.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
- sann
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
.Seveda ona kot mlada punca je hotela mladostniško življenje, hotela je žurati, hotela je svobodo, hotela je seveda tudi zvezo, ker sva bila od začetka nora en na drugega, brez problemov, vse je potekalo res prelepo
Kr mal zapleten...nevem..ker si napiso da si izgubil dobrega prijatelja in so se zaradi tega začeli problemi mislim da bi ti ona kot prava punca morala stati ob strani..ti praviš da je ona hotela žurati, uživati mladostniško življenje, ti pa si se hotel pogovarjati itd..mislim, da če bi ti ona takrat pomagala-ker verjamem da bi samo ona lahko-ne bi šle stvari tako daleč..ti ne bi postal preveč "zaščitniški", ljubosumen..js mislim da bi ona takrat morala manj misliti na zabavo..saj ne opravičujem tvoja dejanja, ker res ni bilo potrebno da jo nadzoruješ, omejuješ ampak stvari verjetno ne bi šle tako daleč če bi ona bila takrat "tu zate"..če pa še kar misli da se ni "zdivjala" in da še potrebuje mladostniško življenje pa mislim da trenutno nista za skupaj..ti omenjaš skupno življenje ona pa očitno na to še ni pripravljena..dobro pa je da si videl da si tudi ti storil napako in se je zavedaš..mislim da potrebujeta rees dober pogovor da bi usak povedal kaj si želi/ne želi in potem bosta videla kako naprej..upam da bosta uspela rešit težave
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
mislim da bi ti ona kot prava punca morala stati ob strani..ti praviš da je ona hotela žurati, uživati mladostniško življenje, ti pa si se hotel pogovarjati itd..mislim, da če bi ti ona takrat pomagala-ker verjamem da bi samo ona lahko-ne bi šle stvari tako daleč..ti ne bi postal preveč "zaščitniški", ljubosumen..js mislim da bi ona takrat morala manj misliti na zabavo..saj ne opravičujem tvoja dejanja, ker res ni bilo potrebno da jo nadzoruješ, omejuješ ampak stvari verjetno ne bi šle tako daleč če bi ona bila takrat "tu zate"..
OMG :unknown: Sori, sam men je tole čist mim!
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
stevens napisal/-a:pa zakaj ga napadate..meni pa je ful všeč,da je vse to priznal pa da ve,da ma težave,to je že na pol poti do uspeha..pa saj to se lahko vsakemu zgodi,da se zgubi pa ne najde poti iz začaranega kroga..upam,da prideš k sebi in ji ponudiš to kar si zasluži,če ne njej pa naslednji punci..drži se
Globoke in verjetno ene najdaljših povedi stevensa, s katerimi se celo strinjam.
Robert, delati boš moral na sebi, in ko boš pripravljen garati na svoji osebnosti, na svoji duševnosti, takrat si boš zaslužil tudi nadaljevanje vajinega razmerja.
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Ženskam so všeč samozavestni moški. S svojim obnašanjem si pokazal, da to nikakor nisi. In to ji verjetno ni všeč. Ženske od moških ne pričakujemo in niti nočemo raznih čustvenih izpadov in solz. Dosti prej se bomo vrnile k moškemu, ki nam pove, da nas ljubi in da se bo popravil in da bi nas rad nazaj, potem pa odločitev prepusti nam in nam da občutek, da ne bo šel ravno delat samomora, če ga zavrnemo. Če pa igraš žrtev in misliš, da se bo ona vrnila k tebi zato, ker se ji boš smilil, lahko kar pozabiš nanjo. Če se bo pa že vrnila zaradi tega, bo izgubila še tisto spoštovanje do tebe, ki ji je ostalo. Tako da se ti ne splača. No, mogoče posplošujem, ampak vseeno.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
xxwoman napisal/-a:Ženskam so všeč samozavestni moški. S svojim obnašanjem si pokazal, da to nikakor nisi. In to ji verjetno ni všeč. Ženske od moških ne pričakujemo in niti nočemo raznih čustvenih izpadov in solz. Dosti prej se bomo vrnile k moškemu, ki nam pove, da nas ljubi in da se bo popravil in da bi nas rad nazaj, potem pa odločitev prepusti nam in nam da občutek, da ne bo šel ravno delat samomora, če ga zavrnemo. Če pa igraš žrtev in misliš, da se bo ona vrnila k tebi zato, ker se ji boš smilil, lahko kar pozabiš nanjo. Če se bo pa že vrnila zaradi tega, bo izgubila še tisto spoštovanje do tebe, ki ji je ostalo. Tako da se ti ne splača. No, mogoče posplošujem, ampak vseeno.
si kar lepo povedala
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Maped100
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 8. 2008
dejstvo je, da se bo danes razjasnilo, kdo sva sploh bila midva. Ali je bila ona ona in ali sem bil jaz jaz, med tem ko sva bila skupaj, ali sva bila čisto nekaj drugega, samo da bi si ugajala. Dobro se je prilagajati, ne pa podrejati...
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
Maped100 napisal/-a:Verjetno bom napisal veliko, oz. vse, saj tako mi bo lažje. Verjetno se bo najdla tudi kakšna punca, oseba, ki bo to pokomentirala. Saj to si tudi želim....
Prebal sem ta nitja in dejansko vidim, kako podobne situacije so vsepovsod.
Pri najudveh je prišlo do krega zaradi:
- jeze
- nesamozavesti
- pomanjkanja komunikacije med nama.
V želji, da bi bila skupaj, da bi bila čim več z mano in ker sem bil bolano ljubosumen na to, da nebi bil vmes kdo drug sem jo omejeval, sem jo kaznoval, ji nisem pustil svobodnega gibanja,... in to ne zaradi ljubezni ampak zaradi bolezni. Priznam in vsi vemo, da to je že bolezen...
itd
itd
itd
Predlagam:
Če je to problem => je to možna rešitev
Jeza => Asertivnost - umetnost jeze
Nesamozavest => Kako si pridobiti samozavest
Ljubosumje => Znak ljubezni ali negotovosti?
Problemi v komunikaciji => Kako ohranite dobro zvezo
in pa
ABC partnerskih svetovalnic v Sloveniji - PSIHOLOŠKO SVETOVANJE ZA PARE
"To je pripeljalo do tega, da sem jaz začel noret, ker sem bil v skrbeh, da bo spodletelo, da bom v njenih očeh, v očeh njenih starcev ratal nesposoben,... " => Samospoštovanje
Razhod ja ali ne => Partnerstvo na preizkušnji
Pretirana navezanost => Boris
Sem že omenil garanje?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]