Tudi fantje jokamo, popolnoma brez sramu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ej, oprosti ampak tale punca je mal neumna. To se mi zdi sam afnanje ( kot jz poznam zgodbo ).
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
p!ka - Cosmofrik
Ja in res je najboljše, da prekineš stike s to punco. Kaj ona je kej rekla kaj b i zdej hotla s tabo al se je odločla, da je res konec ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- Maped100
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 8. 2008
jst sm v glavi krenu naprej že lep cajt nazaj, definitivno še 3 tedne nazaj in dva tedna in sm spet popustu njeni "volji" ampak no fuckin way!!!
Imam se pa res preveč rad in preveč stvari sm zapostavljal.
Kaj bi ona rada? Ona bi mal skakala. Je pa rekla, da pač da greva narazen, da ona vidi kaj bo tam, kaj bo z njo, kaj bo z ono drugo zvezo.
Hvala bogu. Zame
Imam se pa res preveč rad in preveč stvari sm zapostavljal.
Kaj bi ona rada? Ona bi mal skakala. Je pa rekla, da pač da greva narazen, da ona vidi kaj bo tam, kaj bo z njo, kaj bo z ono drugo zvezo.
Hvala bogu. Zame
-
p!ka - Cosmofrik
Ti se samo drži svojga in pusti njo nej komu drugmu fantazira.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- babyblush
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2008
ma to je vec kot ocitno da je punca zbegana!!
p!ka se pa strinjam s tabo, mas prov
se mi zdi, da ce bi res vedela kaj hoce, bi se ze zdavnaj odlocila, ker pa ji vidva dajeta moznost odlaganje te odlocitve, bo to izkoristla, cist logicno!!
se mi zdi da si dovolj pametn pa razumn, da bos nekaj zase naredu, njo pustu drugemu, pa naj se on ukvarja z njeno negotovostjo in neodlocnostjo...ker bos sigurno spoznal punco, ki tocno ve kaj hoce in se zaveda kaj ji lahko nudis!!
p!ka se pa strinjam s tabo, mas prov
se mi zdi, da ce bi res vedela kaj hoce, bi se ze zdavnaj odlocila, ker pa ji vidva dajeta moznost odlaganje te odlocitve, bo to izkoristla, cist logicno!!
se mi zdi da si dovolj pametn pa razumn, da bos nekaj zase naredu, njo pustu drugemu, pa naj se on ukvarja z njeno negotovostjo in neodlocnostjo...ker bos sigurno spoznal punco, ki tocno ve kaj hoce in se zaveda kaj ji lahko nudis!!
- Maped100
- Debatorica
babyblush bravo, točno to je tudi moj bioenergetik velik cajta mene opozarjal... da če ni, da kaj se silim in drugim dovoljujem da upravljajo z mano, upravljajo pa k dobro vejo kje sm švoh, švoh pa sm tam kjer so čustva in moja dobrosrčnost ter skrb in strah za nekoga... Lepo in prav in rad pomagam, sm nočem da se to izkorišča v napačne namene....
To isto kot da si na heroinu, pa fehtaš metadon ....
Sj se bo tud ona pobrala, upam da, ampak to bo mogel bit res popolni preobrat
To isto kot da si na heroinu, pa fehtaš metadon ....
Sj se bo tud ona pobrala, upam da, ampak to bo mogel bit res popolni preobrat
- Maped100
- Debatorica
Lejte, brez veze sodit neki, smo si precej različni vsak od vsazga in ko je čas pač pride skupaj neki, kar se lahko najbolj izpopoljnjuje se razume in prilagaja. To pač tle ni bilo, kakorkol na ozadja pa brez veze gledat, ker obsojamo...
- Maped100
- Debatorica
No smo šli v filmski krožek. Pogrevanje stare juhe.
Fini in fajn tedn je bil za menoj, na konc se je izkazalo, da se je ona preko fizike spet mal zacopala vame. Ker sem ji pa sam rekel, kar je res, da nimam nobenih čustev do nje in da ne vidim smisla da bi jih gojil, je učer pač rekla, da potrebuje mir in distanco.
And again? Rine nazaj k staremu-novemu fantu Pač do mene čuti nekaj, do njega pa nekaj več in gre raje tam. Pametno in zaziher odobravam, sam da se bo krog spet ponavljal. Tokrat jaz definitivno izstopam iz kroga. Kjer se res ne dogaja nič pametnega.
Po eni strani mi je bilo super, po drugi pa še boljš (sem se bal, kakšne čustvenosti). Parkrat sem dobil kot nek občutek,... "prašiča"
Nebom pa tega več počel. VEČ
Fini in fajn tedn je bil za menoj, na konc se je izkazalo, da se je ona preko fizike spet mal zacopala vame. Ker sem ji pa sam rekel, kar je res, da nimam nobenih čustev do nje in da ne vidim smisla da bi jih gojil, je učer pač rekla, da potrebuje mir in distanco.
And again? Rine nazaj k staremu-novemu fantu Pač do mene čuti nekaj, do njega pa nekaj več in gre raje tam. Pametno in zaziher odobravam, sam da se bo krog spet ponavljal. Tokrat jaz definitivno izstopam iz kroga. Kjer se res ne dogaja nič pametnega.
Po eni strani mi je bilo super, po drugi pa še boljš (sem se bal, kakšne čustvenosti). Parkrat sem dobil kot nek občutek,... "prašiča"
Nebom pa tega več počel. VEČ
Zadnjič spremenil Maped100, dne 06. Okt. 2008 21:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Tud sam sem se že znal pošteno zjokat (ok, ne štejem to jokov ob smrti koga, ko je trplenje ob izgubi res veliko) čeprav so to bli večinoma pijani joki, ko mi je blo res hudo pa je alkohol potem izzval še močnejšo reakcijo. Trezen sem se nazadnje jokal, ko se je foter napil in pijan grozil mami in me je res totalno zlomlo... Sem se pa v zadnjih letih miselno precej izpopolnil in se mora zgodit nekaj res hudega, da me konkretno prizadene. Nazadnje me je selitev iz Ljubljane nazaj domov.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov