...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Ta facebook je zgleda pravi strup kar se tiče takih zadev.
Ne ga brisat, ker si bo to on interpretiral po svoje. Nekako v smislu "Aha, zbrisala me je sigurno zato, ker sem ji si svojimi komentarji prišel do živega." You don't want that. Kvečjemu skrij njegove objave in to je to.
Meni se nekako dozdeva, da mu s tole punco zdaj ne laufa tako kot bi si želel, če se mora hvalisat po FB-ju in si pumpat ego. Moja punca to, moja punca ono...
Ne ga brisat, ker si bo to on interpretiral po svoje. Nekako v smislu "Aha, zbrisala me je sigurno zato, ker sem ji si svojimi komentarji prišel do živega." You don't want that. Kvečjemu skrij njegove objave in to je to.
Meni se nekako dozdeva, da mu s tole punco zdaj ne laufa tako kot bi si želel, če se mora hvalisat po FB-ju in si pumpat ego. Moja punca to, moja punca ono...
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
js mislm, da je edino pravilno, da ga zbrišeš! Naj si misli, da ti je prišel do živega, kaj te briga, če sta končala, ti je itak vseeno kaj si misli a ne? Če ga pa ne boš zbrisala, pa težko verjamem, da se boš lahko kontrolirala, da ne bi pogledala kaj piše, to je pa glede na to da nista več par, brezveze in brezeveze se boš mučila z nekim razmišljanjem o tem zakaj to piše zakaj ono piše, res lej, to nima smisla.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Bunny Muffin napisal/-a:Ne ga brisat, ker si bo to on interpretiral po svoje. Nekako v smislu "Aha, zbrisala me je sigurno zato, ker sem ji si svojimi komentarji prišel do živega." You don't want that. Kvečjemu skrij njegove objave in to je to.
K da je važn kaj in kako si on interpretira? Zbriše nej ga, pa mir.
-
caty07 - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
Sorry sam se mi zdi da s tem k ga ne zbrišeš daješ sama sebi upanje da bosta še kaj mela....če bi ga zbrisala bi mu dala vedeti da greš naprej in da te ne zanima kaj on piše gor.itak pa sama veš da če te je že tako prizadel da kolega ne moreta bit,zato punca-ZBRIŠI GA in konc dosti lažje ti bo.vrjetno ne takoj,čez nekaj časa pa že.
- Baby*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Zbriši ga pa ga več ne poglej pa živi svoje življenje brez njega! Uživaj življenje je samo eno.... js sm ga zbrisala iz vseposod pa je čez 1 pol leta do 1 leta začel spet pisat če se lahk kej vidma pa da mu je žal pa nevem kaj vse ampak ne hvala jaz pa takšnih ljudi ki mi lažejo res ne rabim ob sebi....torej po 5 letih mi še kr piše kak mu je žal pa sedaj že živim s svojim fantom in vse...sej sam nemoreš vrjet kako se življenje obrne...ampak js pravim da takšnih ljudi ne rabiš ob sebi naredi si tako da ti bo življenje lepo in fajn in pisano in ne mej ob sebi ljudi ki so lažnivci mej tiste ki jih imaš rada in jim zaupaš... slej ko prej ga boš pozabla zato ga izbriši in se ne obremenjuj z njim...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
lolika11 napisal/-a:Poleg tega se pa zgražam nad komentarji nekaterih uporabnic, ker se vidi, da kaj takšnega niso doživele, zato tudi težko povejo kaj pametnega o tem.
ja res ja. v času ko fb še ni bilo, nismo doživele česa takega, da bi bolestno čekirale fb profile svojih bivših in gledale slike njegovih zdajšnjih in vseh njenih frendov. oh kako lepo nam je bilo.
ves ta čas smo prečvekale s prijatelji v živo in slišale kako se smejejo in ne - LOL. dajte nehat s temi fbji, msnji, netlogi, hi5,...
če nekomu nekaj ni ok, zbriše prijatelja. ne vem kaj je tu za razpravljati. kaj on piše? kako napiše? kako misli kar napiše? ali napiše kar misli? in kaj si zdaj ona misli? si misli kot on misli da misli da si ona misli?
:unknown: mene bi blo sram.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 03. Apr. 2012 11:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Marichuy90 napisal/-a:Brisat ga ne mislim, ker ga dovolj dobro poznam, da vem kako bi si to razlagal. Odločla sm se, da njegovga profila ne bom več gledala, vsaj poskušala bom to uresničt. To je to
Ta logika je zgrešena iz večih razlogov.
1. On je tvoj bivši. To, kako dobro ga poznaš, sploh ni relevantno. Poleg tega ga boš skozi čas poznala vedno slabše, ker se ljudje spreminjamo. Zato si čimprej izbij iz glave idejo, kako sta si vidva blizu, ker si nista več.
2. To, kako si on nekaj razlaga, ni več pomembno. Ker je tvoj bivši.
3. Itak, da boš gledala njegov profil. Verjetno pogosteje, kot kateregakoli drugega. Ker je tvoj bivši
To ti pišem iz lastnih izkušenj, ker sem tudi šla čez konec zveze in vse te FB tegobe. Ni prijetno. In bolje je človeka izbrisat, ker ti, vsaj na začetku, stik z bivšim fantom čisto nič ne pomaga.
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
Jaz ga tudi ne bom zbrisala. Končala sva pred parimi meseci. In lahko rečem isto kot v primeru Marichuy90, da bi si razlagal to kot njegovo zmago in da me je uničil s tem kar objavlja po FB. Tako da, no way, da ga zbrišem, profil pa isto gledam zelo redko.
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov