...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 19. Dec. 2009 11:49

caty07 napisal/-a:Sorry sam se mi zdi da s tem k ga ne zbrišeš daješ sama sebi upanje da bosta še kaj mela....če bi ga zbrisala bi mu dala vedeti da greš naprej in da te ne zanima kaj on piše gor.itak pa sama veš da če te je že tako prizadel da kolega ne moreta bit,zato punca-ZBRIŠI GA in konc :D dosti lažje ti bo.vrjetno ne takoj,čez nekaj časa pa že.

:respekt:

Res je, po tem kar ti je naredila ni več važno, kaj si on misli.Sj nista v bitki kdo je največji car po zvezi :cool: Zmagala boš, če ga boš pozabila in res je najlažje če ga preprosto izbrišeš.
And I'd give up forever to touch you.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 19. Dec. 2009 11:51

mah, za moje pojme si brezveze sama podaljšuje prebolevanje...noben ni reku, da ji ni do njega, ampak ko je napisala kao če ga bo zbrisala, si bo on to razlagu kot njegovo zmago--> torej če ga pa ne bo zbrisala, bo pa ona tista tamočna, ki ga je kao prebolela. wtf? who cares kva si on misl, zbriš ga pa mir! :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 19. Dec. 2009 11:57

Jah na koncu bo pa cela objokana čekirala njegov profil, videla bo samo lepe strani zveze itd, za nameček pa ga bo še prosila da bi še bila skupaj.
Pač je konec in to je to.Mlada si še, glej naprej in ga seveda...izbriši :?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 19. Dec. 2009 12:04

kljub temu, da je on prekinil z njo in je zdaj z drugo punco, ona očitno še nekak ni prekinila z njim (in niti noče). Edino kar ji daje nek občutek, da je še vedno z njim ter da je v njegovem lajfu je fb ... in potem si namišlja, da on piše izjave samo takrat ko je ona na fb in da jo hoče naredit ljubosumno... :D ... heh, čemu bi jo delal ljubosumno, če pa jo je pustil?!

V glavnem, meni avtorica te teme deluje kot oseba, ki je v totalni fazi zanikanja, da je do razpada veze dejansko prišlo in še kar nekako misli, da se njegov lajf vrti okrog nje ... namesto,da bi se soočila z tem, da ima on rad drugo punco.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 19. Dec. 2009 12:06

^^ se strinjam.
Vsi smo že šli skozi faze prebolevanja in prej ko se ločiš od vsega, bolje ti bo.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 19. Dec. 2009 12:31

puma napisal/-a:kljub temu, da je on prekinil z njo in je zdaj z drugo punco, ona očitno še nekak ni prekinila z njim (in niti noče). Edino kar ji daje nek občutek, da je še vedno z njim ter da je v njegovem lajfu je fb ... in potem si namišlja, da on piše izjave samo takrat ko je ona na fb in da jo hoče naredit ljubosumno... :D ... heh, čemu bi jo delal ljubosumno, če pa jo je pustil?!

V glavnem, meni avtorica te teme deluje kot oseba, ki je v totalni fazi zanikanja, da je do razpada veze dejansko prišlo in še kar nekako misli, da se njegov lajf vrti okrog nje ... namesto,da bi se soočila z tem, da ima on rad drugo punco.

:gut:
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 19. Dec. 2009 12:45

Kakorkoli že govorite, verjetno ga avtorica najbolj pozna in pomoje bi si on ta njej izbris drugače predstavljal. Sem na istem kot ona in vem kako je to. Poleg tega pa zakaj on ne zbriše njo, če mu je res vseeno zanjo? Verjetno tudi on hoče vidit kako ji gre, čeprav ne vem kako se to po FB vidi. Pomoje hoče ta njen bivši prikazati, da mu je zdaj bolj in da se ima fajn, čeprav če bi se res imel ok pomoje ne bi tega kazal prek FB (razen če je zelo nezrel). Tako, da bistvo je, da ga ne čekiraš prepogosto, s časom ga boš pa tako ali tako pozabla. Smo še vsi prebolel :)
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 19. Dec. 2009 12:47

puma napisal/-a:kljub temu, da je on prekinil z njo in je zdaj z drugo punco, ona očitno še nekak ni prekinila z njim (in niti noče). Edino kar ji daje nek občutek, da je še vedno z njim ter da je v njegovem lajfu je fb ... in potem si namišlja, da on piše izjave samo takrat ko je ona na fb in da jo hoče naredit ljubosumno... :D ... heh, čemu bi jo delal ljubosumno, če pa jo je pustil?!

Kakor sem jaz razumela si ne misli, da jo hoče narediti ljubosumno. Pomoje noče le njej, ampak celemu FB svetu prikazati, da mu je fajn oz. išče neko samopotrditev, da je naredil prav. Prevara in laž pa še zdaleč ni stvar, ki bi jo lahko označili za prav.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 19. Dec. 2009 12:53

lolika11 napisal/-a:Poleg tega pa zakaj on ne zbriše njo, če mu je res vseeno zanjo?

ravno zato jo ne zbriše, ker mu je vseeno ... on je prekinil z njo in on ima drugo osebo in njemu je vseeno, če njegova bivša gleda profil al ne ...

lolika11 napisal/-a:Verjetno tudi on hoče vidit kako ji gre, čeprav ne vem kako se to po FB vidi. Pomoje hoče ta njen bivši prikazati, da mu je zdaj bolj in da se ima fajn, čeprav če bi se res imel ok pomoje ne bi tega kazal prek FB (razen če je zelo nezrel).

zakaj bi on bivši, katero je pustil zaradi druge punce, dokazoval karkoli??
In ali si pomislila, da se ima res fajn in da piše karkoli pač piše, ker se res ima fajn ... in zakaj tega ne bi kazal preko fb? Če že lahko kažemo fotke vseh super žurov in lokacij kje se vse imamo fajn, zakaj bi bil napis, da se imaš fajn nezrel?
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 19. Dec. 2009 12:58

lolika11 napisal/-a:Kakor sem jaz razumela si ne misli, da jo hoče narediti ljubosumno. Pomoje noče le njej, ampak celemu FB svetu prikazati, da mu je fajn oz. išče neko samopotrditev, da je naredil prav. Prevara in laž pa še zdaleč ni stvar, ki bi jo lahko označili za prav.

On je njo pustil in ne obratno, torej motiv, da bi jo naredil ljubosumno, odpade.
In kadar si sveže zaljubljen hočeš celemu svetu povedat, pokazat in delit svojo srečo ... tako da ni logično, da bi on potreboval samopotrditev in to od bivše. Hkrati pa svoji bivši sploh ni omenil, da je naredil napako ali da bi jo rad nazaj ... tako da ...
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 19. Dec. 2009 13:07

puma napisal/-a:
lolika11 napisal/-a:Kakor sem jaz razumela si ne misli, da jo hoče narediti ljubosumno. Pomoje noče le njej, ampak celemu FB svetu prikazati, da mu je fajn oz. išče neko samopotrditev, da je naredil prav. Prevara in laž pa še zdaleč ni stvar, ki bi jo lahko označili za prav.

On je njo pustil in ne obratno, torej motiv, da bi jo naredil ljubosumno, odpade.
In kadar si sveže zaljubljen hočeš celemu svetu povedat, pokazat in delit svojo srečo ... tako da ni logično, da bi on potreboval samopotrditev in to od bivše. Hkrati pa svoji bivši sploh ni omenil, da je naredil napako ali da bi jo rad nazaj ... tako da ...

Ja meni je zanimivo, da prej 2 leti odkar recimo obstaja FB ni pisal takih stvari in pol kar naenkrat bum :) Da je bil pa 2 leti nesrečen z njo, pa tudi ne verjamem. Nekaj ja zadaj, sigurno hehe :D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 19. Dec. 2009 13:09

^^
o čem ti? o kakih dveh letih? ...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Dec. 2009 14:08

OMG no... če bi ga punca rada nazaj, ji FB pri tem težko pomaga, bo treba kaj bolj konkretnega narest.
Če je pa zaključila z njim, je pa popolnoma nepomembno, kaj on piše, kaj si misli o njej, kako se počuti zdaj, kako se je prej,... vsaka sekunda, ki jo porabiš za analiziranje obnašanja bivšega fanta, je stran vržena.
Saj vsi to delamo po koncu zveze - razmišljamo, kdaj gre zvečer spat, kako je včasih vedno poklical pred spanjem, katero punco zdaj kliče, ali še nosi pulover, ki sem mu ga jaz dala, a se on tudi ob tej pesmi name spomni,...
Zato se je pa treba izogibat kontaktom z njim, ker te vsaka taka scena na novo iztiri. Daleč od oči, daleč od srca...
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 23. Jun. 2010 16:16

Hej punce, imam idejo!
Kaj pa če MU PAČ NI DO NJE?! ;)
In je dejansko srečen in zato objavlja vse to, ker pač JE srečen. Face it, resnica boli.

Zakaj on ni nje odstranil s facebooka? Zakaj pa bi jo? 4 leta sta bla skupaj, najbrž nista en v druzga streljala in se ciljaala z noži, ko sta šla narazen, tako da pač ja, jo ima še gor. po možnosti niti ne opazi njenih postov na FB; ki bi jih btw zelo rada videla! :)

Sej vem, da sem kruta, ampak nekdo mora bit. Bivši je bivši z razlogom. Pika, konec.
Moj nasvet: odstrani ga z liste prijateljev. Ne zaradi njega, ampak zaradi sebe.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Jun. 2010 16:25

Po pol leta ji ti daješ nasvet?Ja bravo :cool:
The world is as you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov