Tipi in čenče
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
jah jst pa mislm tko ne,če se gre za punco s katero ne načrtujejo nč resnga si povejo pa se delajo norca zravn.Če se gre pa za kej bl resnga si pa povejo res samo uni iskreni prjatli med sabo k se podperajo in ubistvu k je use dokončno jo sma predstavjo in to je to.
Glih kej na velko po mojem ne razpravlajo,ampak usake tok časa kej povejo al pa rečejo.
Glih kej na velko po mojem ne razpravlajo,ampak usake tok časa kej povejo al pa rečejo.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
*sanja* napisal/-a:Valda da si vse povejo, ampak tega ne bojo prznal.
Tega pa ne boš nikoli izvedela ker si pač ženska kaj se mi desci pogovarjamo medtem ko vas ni Tako kot mi moški ne bomo nikoli ko ste ve same...čeprav se mi je zgodilo da so ženske popolnoma pozabile da sem jaz zdraven...in bolje da ne povem kaj so se pogovarjale Daj daj...take packe ste da je jojjj...mi smo dojenčki v primerjavi z vami!!!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
SpiCy - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2007
- Kraj: SpaCe
sm vedla, sem vedla.. da bojo večinoma punce odgovarjale...in smo spet tm...taka razmišljanja imam lohk tud sama
ja in tipi tud opravljajo...sicer odvisno od posameznika ampak JA
res da so na prvem mestu avti pa igrce in komp itd...
dobr ryu10kyu govoriš v smislu kot da se hočeš znebit žensk, ker se ti nonstop valajo pod nogami...po pa najdi kašen gay club...tab boš lahko v miru plesal brez žensk (pa očitno je da se s rdečimi hlačami zajbavaš pa vseeno en tak moj nasvet)
pa dej no če je vsa družba že kdaj vidla to punco pa se nikol nista onedva pozdravla...po se pa kar naenkrt začneta pozdravlat pa ke pa sm spregovorita kašno besedo...a ste tipi kr tih? kao tvoja stvar?
mislm da jih firbc matra...od kje ti njo poznaš...ali kaj podobnega?
razmišlajte
ja in tipi tud opravljajo...sicer odvisno od posameznika ampak JA
res da so na prvem mestu avti pa igrce in komp itd...
dobr ryu10kyu govoriš v smislu kot da se hočeš znebit žensk, ker se ti nonstop valajo pod nogami...po pa najdi kašen gay club...tab boš lahko v miru plesal brez žensk (pa očitno je da se s rdečimi hlačami zajbavaš pa vseeno en tak moj nasvet)
pa dej no če je vsa družba že kdaj vidla to punco pa se nikol nista onedva pozdravla...po se pa kar naenkrt začneta pozdravlat pa ke pa sm spregovorita kašno besedo...a ste tipi kr tih? kao tvoja stvar?
mislm da jih firbc matra...od kje ti njo poznaš...ali kaj podobnega?
razmišlajte
_- I don`t play your rules I make my own -_
-
ryu10kyu - Cosmofrik
kamis napisal/-a:jah jst pa mislm tko ne,če se gre za punco s katero ne načrtujejo nč resnga si povejo pa se delajo norca zravn.Če se gre pa za kej bl resnga si pa povejo res samo uni iskreni prjatli med sabo k se podperajo in ubistvu k je use dokončno jo sma predstavjo in to je to.
kamis je kar dobro zadela
Pa ne delamo enih blaznih doktoratov glede žensk...o intimnem odnosu med parom se ne pogovarjamo tako kot ve. Problemi ostanejo med dvema. Če pa pride kakšno dekle na hitro se pa pač pove kako je bilo...itak s priokusom pretiravanja ponavadi...in to je to.
Pa mi si bolj pomagamo med seboj ko gre za dekleta...tako kot se je tistemu dekletu ki je odprla temo zgodilo.
-
SpiCy - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2007
- Kraj: SpaCe
http://www.cosmopolitan.si/moski/kaj_mo ... -6403.aspx
haa najdla neki...no če pogledate na začetku..tipi se največkrat pogovrajajo o ženskah
čeprav to še vedno ni odgovor na moje vprašanje
haa najdla neki...no če pogledate na začetku..tipi se največkrat pogovrajajo o ženskah
_- I don`t play your rules I make my own -_
-
ryu10kyu - Cosmofrik
SpiCy napisal/-a:http://www.cosmopolitan.si/moski/kaj_moskim_roji_po_glavi-6403.aspx
Ja ..ampak to niso zdaj neke deep debate...to ko sedijo in pijejo in vmes pogledajo kakšno žensko in potem malo zvoke spuščajo v zvezi nje...ufff...jah...hmmmhmmm...ni to zdaj neka blazna debata...pa tudi dvomim da se zdaj v tolikih procentih odvija o ženskah pogovor....ni se zdaj ravno za zanašati na te rezultate.
- Shmeky
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
ja sanja res je da je su stabo vn sj men se dogaja predvsem tkole grem s kaksno ven drug dan se pogovarjam s frendi in powem da nc ni blo naprimer pac pogovor pa to in pol walda k so lubosumni pa zacnejo govort okol da hodva tako je blo uzadenj zasou sm z eno zensko in pol cez dva mesca z drugo in en je reku tisti prvi zenski kao da sm biu jst znjima skp odzuni ina da sta se kao obesale po men kar sploh ni res in tud tega nism govoru to folk najde drgac pa pogovor med tipi je tak da se predvsem hvalmo:D naprimer takole wwoooo ucer sm su s tisto vn k sm ti govoru aja in ko je blo prav drug pa spet jst ma dobra tko drinkica ksna zvaka padla pa to ...aja aja ...maja walda sam pol valda recemo ma kapa wem neb biu znjo pojma zvaljit alpa wooo ta zenska se cis t hud zvalji:D itd.....pa recm ja tko kasna se mi zdi a bi biu znjo itd.... in nakoncu mi prbije dj jebac najd si ze ksno zensko stari skoz govoris da rabs eno resno pa sam serjes z usako:D haha...sam res to je moj problem iscem resno zensko pa nekak k najdem ksno primerno mi vedno na njej ni neki uredu:D...pomagite:p
- **pikaa**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2007
no fantje vpr. za vas =) a k se skregate s punco pa da ste v resni zvezi a se o tem pog. s frendi a to ostane med vama s punco ?k npr. punce a ne takoj kličemo frendico kaj pa zdej pa itak vse jezne mormo enmu powedat=) je isto pr vas?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Jah se pogovorimo...ampak jaz vedno skušam razložiti tudi od nje pogled na situacijo, če vidim da model dela kakšne napake...saj konec koncu je bistvo v tem da sta oba vesela in da se reši situacijo in ne da se hujska nekoga proti drugi osebi...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
joj js sm enkrat čist tko na skrivaj poslušala kaj kaj govorijo...in slišm svojga tipa o strojništvu bla bla bla drug začne o svojmu motorju bla bla bla in spet drug o avtih...aaa samo nehala sem poslušat
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
hm.. diskretnost pomoje ni ravno njihova vrlina .. nevem, js vse povem samo eni res v redu prijateljici.. ne pa vsem, ki jih poznam. In potem v nekem lokalu buljijo vame eni zraven njega, ki jih prvič vidim.. kdo ve, kva jim je čvekal. eh....
kaj govorijo: glej, kira p***a. js bi.. itd. v tem smislu ponavadi. Verjetno je odvisno tudi od človeka.. ampak majo manj zadržkov od punc v pogovorih o tem kaj bi eni delali, pa kaj na njej je za pof** itd. ...
Stvar je pač v tem, da je tip car, če jih več pof., ženska pa ne. On se s tem lahko pohvali, ženska pa mora to skrivat.. Torej, ona naj*.
kaj govorijo: glej, kira p***a. js bi.. itd. v tem smislu ponavadi. Verjetno je odvisno tudi od človeka.. ampak majo manj zadržkov od punc v pogovorih o tem kaj bi eni delali, pa kaj na njej je za pof** itd. ...
Stvar je pač v tem, da je tip car, če jih več pof., ženska pa ne. On se s tem lahko pohvali, ženska pa mora to skrivat.. Torej, ona naj*.
- beba24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
ryu10kyu napisal/-a:sanck napisal/-a::lol:
dobre zgodbice kvasš okol.. skor za vrjet
Ej...včeraj sem šel ven..pa to ne morš verjeti ej...sploh plesati ne morš v miru skos se ti guzijo z ritjo pred tičom in se ti smejčkajo...da ne govorim o tem kolk mam zdaj modrice po riti k so me tolk ščipale
Sploh ne vem več kam naj grem žurati da bom lahko v miru plesal pa da se ne bo nobena ob mene obdregnila
Zgleda da palijo na moje nove kurbiš rdeče žametne hlače, pa tako lepo majčko mrežasto sem imel zgoraj
hahahahaha ja po moje tud ja, dedi napihnete vsako stvar tak kot ti jo zdaj ti!kao kak si hud al kaj??hahahahahhahahahaha ma ja sem veliko v moski druzbi, pa vidim kaj se govori pa se kaki detalji so!!nevem zakaj me daje filing da se rad kurcis predvsem pa to da taaaakkk napihnes stvar da bzv.hja dedi pac.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
beba24 napisal/-a:hahahahaha ja po moje tud ja, dedi napihnete vsako stvar tak kot ti jo zdaj ti!kao kak si hud al kaj??hahahahahhahahahaha ma ja sem veliko v moski druzbi, pa vidim kaj se govori pa se kaki detalji so!!nevem zakaj me daje filing da se rad kurcis predvsem pa to da taaaakkk napihnes stvar da bzv.hja dedi pac.
Napisal sem kako jaz delujem...kako drugi se me pa ne tiče
Jaz sem že zdavnaj povedal, da se mi zdi nesmiselno nekaj napihovati ali klobasati...za voljo česa ali koga?
Sem zrela oseba ki se dokazujem samo in sam sebi...ostali okoli mene so pa zato da meni ni dolgčas, ne rabim potrditve od zunaj in tako delujem že mnogo let
...tu sem tudi zaradi tega da mi ni dolgčas...če in ko mi bo me pa pač ne bo več tu. Isto je s prijatelji in z vsemi ostalimi v našem življenju...ko ni več skupne poti se pota razidejo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov