Tip ima (pre)malo casa zame

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 05. Jul. 2008 17:56

miteq napisal/-a:Zakaj ste ene ženske takšne gnjavatorke?

ker smo ženske ustvarjene za to, da se nam na vsakem koraku streže, da smo vedno v središču pozornosti. da se nam kuha, čisti in skratka namenja ves moški čas. saj ne, malo heca! :D

verjetno zato, ker imamo neprestano občutek, da so vam frendi, delo, šport... dosti pomembnejši kot me in da smo me dobre samo še za v posteljo in za štedilnik.
ne vem zakaj, take smo. želimo vas zase vsak prosti trenutek, da vas slučajno ne prevzame katera druga. :)
pa tudi zato, ker vas ljubimo (ok, ne vse, vsaka svojega!) in želimo prosti čas preživeti z vami.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 05. Jul. 2008 19:39

Uh jz mam z mojim že dolg iste težave. Cele dneve dela od jutra do večera, seveda tud med vikendi. Na začetku je blo res težko, ker je bla med nama poleg tega še razdalja 100km. Zdej se je preselu u naš kraj in je mal več možnosti, da se vidva pa še useen premal.
Jz sm se že neki časa nazaj odločla, da s takim človekom k cele dneve samo dela in ne vidi druzga pač ne vidim prihodnosti. To pa zarad tega, ker ma tud moj fotr svoje podjetje (tko kot fant) in cele dneve dela. K sm bla mlajša mi je blo res hudo zarad tega in sm si rekla, da se ne bom nikol poročila s tipom k skos dela in ga pol cele dneve ne bo doma, navsezadnje to pol tud na otroke vpliva.
Zdi se mi, da je preveč prilagajanja u taki zvezi, ko je en od partnerjev na polno zaposlen drug pa pač ne. Ne bi o tem zakaj še vedno vztrajam s tem svojim fantom, to je pač druga zgodba.
Svetujem ti, da se lepo pogovoriš z njim in mu poveš kaj si želiš in da je to zate pač ful pomembno. Ja vem, slab nasvet sam če bi vedla kakšnga bolšga, bi ga tud sama upoštevala :) . Sm pa neki časa nazaj mojmu rekla, da pač ne mislim celga poletja preživet doma samo zato, ker on nima časa in da dvomim, da nama bo na tak način uspel. Pa je očitno premislu, če se me zarad tega splača izgubit in se od takrt res trudi, da se vidva večkrat kot prej. Držim pesti, da se bo stanje kej izboljšalo :wink: .
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Jul. 2008 20:07

zakaj si ti tak gnjavator?

Logično je, da ženske rade zamerimo, če je pa decu bolj pomembna tista lončena vaza, ki jo je ustvaril med procesom svojega najomiljenega hobija, kot me.Mislm, ne rabi me lih postavljat an prvo mesto pred družino in vsemi, ampak da bi me pa postavljal na šesto mesto in vse druge pristranske stvari pred mano, ja valda da mi nebi bilo prav.
je že res, da pač uživaš v svojih hobijih, ob druženju s prijatelji, toda če mu je vse to bolj pomembno kot jaz, v tem primeru nebi shajala s takim tipom.če imaš partnerja se tako tudi obnašaj, ne pa da je vse drugo prej.
isto je povsod drugje.če imaš nekega zelo dobrega kolega in prede tebe pokliče, pokliče vseh sedem ostalih, ti si pa zadnji na spisku, kako bi se tvoja moškost počutila?in ne prodajaj mi buč da bi ti bilo vseeno, ker si tudi ti iz mesa in krvi, kot vsi ostali in te lahko isto ena taka stvar prizadane.
Sploh pa po tvojh komentarjih sodeč na forumu, želiš izpasti kot nek najbolj železen in nekomplikatoren tip, ampak verjamem da v realnosti ni tako niti približno.Lako tukaj nekej skrivaš, ve pa se, da tebe ravno tako lahko prizadanejo take stvari, ko si na spisku nekoga ki je tebi zelo ljub, nekje na koncu! :wink:

no, služba je pa drugo.če človek dela se ga nekako ne sme obsojat.Moj tud dela po 9, 10, 12 ur.Ampak ne morem ga zarad tega grdo gledat.Dela da bo nekaj dobil in nekoč nekaj več imel.tak je pač lajf.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 05. Jul. 2008 21:12

Moj tud včasih kak mesec dela zelo veliko in se vidiva zelo malo. Včasih po par dni samo za nekaj minut. MI pride dat lupčka in gre. In sem mu povedala, da bi rada bila več z njim, ampak ga razumem, da mora delati, ker potrebuje denar in da ne more nič narediti, če ima tak urnik dela.
Jest ga čisto razumem, samo si včekrat vseeno želim več časa preživeti z njim. Zdaj sem šla tud jest za nekaj dni delat, da mi čas hitreje mine, ker postanem kar slabe volje, če ga ni ob meni, jest pa po cele dneve doma.
Sicer sem mu pa že povedala, da preden zaživiva skupaj, upam, da si najde kakšno boljšo službo, ker nočem imeti moža, ki ga ne bo nič doma...in sama skrbeti za otroke, ki bodo očeta videl komej nekaj minut na dan.

Hvala bogu, da sva si rezervirala morje in takrat bo čas samo najin :knuddel:
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 05. Jul. 2008 22:37

Veš kaj ti povem... moški zihr ne bi žensko čakal tko k me vas. Bi prej odjebu, al si pa lubico najdu..
Zakaj ste moški taki prasci? :lol:
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 06. Jul. 2008 9:41

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Jz sm se že neki časa nazaj odločla, da s takim človekom k cele dneve samo dela in ne vidi druzga pač ne vidim prihodnosti. To pa zarad tega, ker ma tud moj fotr svoje podjetje (tko kot fant) in cele dneve dela. K sm bla mlajša mi je blo res hudo zarad tega in sm si rekla, da se ne bom nikol poročila s tipom k skos dela in ga pol cele dneve ne bo doma, navsezadnje to pol tud na otroke vpliva.

no isto je pri meni. moj oče tudi dela cele dneve, pa ga res skoraj nič ni doma. in sem si tudi obljubila, da jaz ne bom imela takega življenja. in glej, ravno to se meni zgodi.
in potem včeraj spet s fantom nekak prideva na to temo in vse kar mi pove v odgovor je - a kaj pa je tvoj oče danes cel dan delal?
mislim haloo?? kdaj mu bo končno jasno, da se ravno zaradi tega prepirava, ker jaz nočem, da bo on kot moj oče!
sem se pač obrnila stran in je bilo konec prijetnega večera. sem se do danes pomirila, hvalabogu.
ampak jaz vztrajam in se tolažim s tem, da ko bova pa skupaj živela, se bova vseeno več videla. upam. :)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 06. Jul. 2008 9:59

*Lally* napisal/-a:

Veš kaj ti povem... moški zihr ne bi žensko čakal tko k me vas. Bi prej odjebu, al si pa lubico najdu..
Zakaj ste moški taki prasci? :lol:

Dobra :D :respekt:
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 06. Jul. 2008 10:47

*Lally* napisal/-a:Zakaj ste moški taki prasci?

To bo simple answer: Ker nas ve pripravite do tega. :twisted:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 06. Jul. 2008 10:55

miteq napisal/-a:
*Lally* napisal/-a:Zakaj ste moški taki prasci?

To bo simple answer: Ker nas ve pripravite do tega. :twisted:

No, kontra pol na tvoje vprašanje o ženskah.. :rofl: Mal heca.. :bgdev:
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 06. Jul. 2008 11:40

Jz hvalabogu nimam tašnega problema, ker je fant nonstop z mano. Nevem kaj bi nardila na tvojem mestu, če je kej v tlažbo pa te vsaj ne zanemarja zaradi kolegou. Sej bo tudi študij enx končau, mogoče bo potem bolše.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 06. Jul. 2008 16:09

Pač je treba razumet, da ima tip takšno službo.. Saj je težko prenašat in ga čakat, ampak služba ga po vsej verjetnosti veseli in če mu boš kaj prav preveč sikala zakaj toliko dela, bo gotovo izbral službo kot pa tebe (pa čeprav te ima oh in sploh rad)..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 06. Jul. 2008 16:24

Ko izbirate fante, morate vedeti v kaj se spuščate, in ali ste to pripravljene sprejet.
Jaz osebno nočem imeti fanta, ki bo skoz ob meni in potem ne bi imela nič časa zase, kakor tudi ne enega, ki ga bom videla na dva meseca. Pač ena umesna varianta mi je najboljša.
Drug primer pa tile s.p.ji,... ki jih omenjate. Moja kolegica ima fanta pri katerem imajo doma s.p., ampak onadva živita drugje. On je normalno hodil delat k svojim po 8 ur na dan. Vse lepo in prav. Potem se jima je rodil otrok, on je potem svoje delo podaljšal nekako na cel dan, oz. do 18 zvečer. Kasneje se jima rodi še en otrok. A on zdaj dela tam že sobote. Potem mu je pa le malo zatežila, kako si on zdaj to predstavlja, on celi dan dela, ona pa sama z otrokoma. In tip se je zgovarjal, da rabijo več denarja, ker jih je zdaj več,... In ona mu razloži, da ne vidi te potrebe, in da bi bilo lepo, da bi bili popoldan skupaj kot družina,... In tip končno izjavi, da dela zato, ker mu mala dva gresta na jetra in ima tako mir pred njima. :eek:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 06. Jul. 2008 16:27

ana27 in kako je pol ta punca odreagirala ? :eek:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 06. Jul. 2008 17:17

ana27 napisal/-a:Bla bla

Ženska, ki ima preveč časa zase in teži moškemu, ki služi kruh za družino. Hah!
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 06. Jul. 2008 17:26

ana27 napisal/-a: In tip končno izjavi, da dela zato, ker mu mala dva gresta na jetra in ima tako mir pred njima. :eek:

Služi keš ja. . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov