tezak fant
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Blair - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Hmm očitno mamo na cosmo forumu lastna "zakonca Čepin" Dinotti, brez zamere, sam je res ful bedno, da že skor v vsaki temi govoriš kakšna je ta ženska. Napiš v enem postu, pa dej to ven iz sebe, pol se pa trud prebolet. Ne se spuščat na njeno raven in razlagat tle o vajini zvezi. Tud to bo šlo mim (še vsi smo preživel) in ne pust, da ti zamere grenijo življenje.
-
miaw - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
- Kraj: MARIBOR
Keliss napisal/-a:Hej!
Vsakic ko se kaj skregava s fantom (ko je ocitno kriv on) mu uspe, da ves kreg in problem preusmeri name, da se jst na koncu pocutim kriva in me razjeda, ceprav vem da nism nic kriva. Pa useeno mi zatrjuje, kako sm jst narobe nardila vse in se mi pol zdi da sm vse pokvarla. In se morm jst njemu na koncu opravicevat namesto da bi se on opraviciu meni ker je zasral. Pa ce si se tok zatrjujem sama pri sebi, da nisem nic narobe nardila me on vedno preprica v nasprotno.
Namesto da bi me pomiril in se opravicil za nastalo situacijo, on stvar totalno obrne v svoj prid. In mi se kaj vrze naprej in je potem vse se hujse.
Imate mogoce kaksne nasvete kaj naj nardim? Ker me vse prevec boli.
se podpišem.
-
miaw - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
- Kraj: MARIBOR
Dinotti napisal/-a:Ti se kr podpisuj pod to k...o!!kaj sm zdej vse zvedu,cela veza na lažeh zgrajena.Pa še živela je pr men,ker doma nimela za jest.In pol ugotoviš kera lažniva hinavska oseba je...Vse se zve...
in njo boli pa ta ženska neve kaj so čustva ne ve niti kaj je met obraz!To sam nase gleda in lomi druga srca.ubistvu je pametna te pogrunta,začne delati kot teb paše ti ugajati in dokler si ji interesanten je tko,ko pa pride drug pa pokaže spet svoj pravi jaz.In nakoncu si biu nasilen,mah žau mije ,da nisem...
zakaj si zaj prišo tu gor pluvat po njej? očitno te je zlo prizadela s čemerkoli že, ampak dajta se vi2 to zmenit sama.
- kolegica_23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Dinotti napisal/-a:Ti se kr podpisuj pod to k...o!!kaj sm zdej vse zvedu,cela veza na lažeh zgrajena.Pa še živela je pr men,ker doma nimela za jest.In pol ugotoviš kera lažniva hinavska oseba je...Vse se zve...
in njo boli pa ta ženska neve kaj so čustva ne ve niti kaj je met obraz!To sam nase gleda in lomi druga srca.ubistvu je pametna te pogrunta,začne delati kot teb paše ti ugajati in dokler si ji interesanten je tko,ko pa pride drug pa pokaže spet svoj pravi jaz.In nakoncu si biu nasilen,mah žau mije ,da nisem...
Zanimivo. Jaz pa sem slišala, da si jo pretepel večkrat. Enkrat davil, enkrat zlasal in iztrgal šop las in zbrcal ko je ležala na tleh, enkrt zaprl v omaro... Zdaj po novem pa naj bi jo ustrahoval z obiski v službi, zasledovanjem in konstantnim psihičnim maltretiranjem in grožnjami prek vseh vrst komunikacijskih sredstev.
Jaz bi te že zdavnaj prijavila policiji in najela odvetnika. Ne vem kaj ona čaka. :S
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Pa tudi to je samo njena plat zgodbe
Men ije že tko bolano tole zasledovanje po forumih, prebiranje partnerjevih postov, ko gresta pa narazen se pa dela scene po forumih.
Men ije že tko bolano tole zasledovanje po forumih, prebiranje partnerjevih postov, ko gresta pa narazen se pa dela scene po forumih.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
mogoč pa je najdla nekoga ki ji bolj ustreza???
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Dinotti napisal/-a:Kok ta ženska laže.Že ko je varala bivšega z amno mu je tok lagal,da sm si mslu,teb bo isto.In evo sm doživu,doživu laganje in varanje!!A najbl je to,da te gleda v oči ti govori da te ima rada in laže a z drugim ....Keliss
Ti bom rekla sam to: sve se vrati.... tut ti nisi njej reku: "ej dokler boš mela tistga, midva ne bova mela nič" ampak si se taakoj obesu na njo.
Sicer je men tole kr neki da jo zdej kl pred folkm mečeš v slabo luč in jo kr neki hočeš "rakrinkat" ker je nam rahlo vseeno kaj mata vidva med sabo oziroma kaj zdj ti hočeš vse o njej povedat.
Vem da si jezn sam life goes on in pač probej prebolet, pozabt pa naprej normaln živet.
Tle praviš kok ti zdej dol visi za njo in ti je vseen, sam js ti ne vrjamem. Zakaj? Zato ker če bi ti blo tok useen bi že pustu vse to za sabo in probou naprej živet, tko ti pa ne visi dol za njo ker še zmer iščeš njene poste in jih citiraš kot en obsedenc.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ja ne vem kaj se obremenjuješ s tem? A se ji more vrnt? A si ti ful maščevaln tip človeka al kaj?
Pa drgač vrjem da se ji bo slej ko prej vrnil, vsakmu se.
Sploh pa ne vem kaj ti je zdej tko njen bivši pomembn, prej si ga pa tut ti zajebal tako rečeno?
Pa drgač vrjem da se ji bo slej ko prej vrnil, vsakmu se.
Sploh pa ne vem kaj ti je zdej tko njen bivši pomembn, prej si ga pa tut ti zajebal tako rečeno?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov