tezak fant

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Keliss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Keliss » 23. Jul. 2007 0:00

Hej!

Vsakic ko se kaj skregava s fantom (ko je ocitno kriv on) mu uspe, da ves kreg in problem preusmeri name, da se jst na koncu pocutim kriva in me razjeda, ceprav vem da nism nic kriva. Pa useeno mi zatrjuje, kako sm jst narobe nardila vse in se mi pol zdi da sm vse pokvarla. In se morm jst njemu na koncu opravicevat namesto da bi se on opraviciu meni ker je zasral. Pa ce si se tok zatrjujem sama pri sebi, da nisem nic narobe nardila me on vedno preprica v nasprotno.

Namesto da bi me pomiril in se opravicil za nastalo situacijo, on stvar totalno obrne v svoj prid. In mi se kaj vrze naprej in je potem vse se hujse.

Imate mogoce kaksne nasvete kaj naj nardim? Ker me vse prevec boli.
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 23. Jul. 2007 0:25

POSTAV SE ZASE! :?
sm mela isti primer.
Pač vztrajaj na svojem! sebe prepričuj, da je on napako naredil!
Reci mu, da je on zajebal in da te tokrat ne bo naredu krivo in stoj na tem!
vedno bo tko, če boš pustila, da te zjbava. Vedno boš ti kriva za vse.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 23. Jul. 2007 0:58

Tole mi je pa tak znano ... moj bivši je bil čist isti! Sam zdej spoznavam da je takih, ki na tak princip delujejo, kr dost. Ampak vseen, ne se pustit, zdej on v bistvu vidi da te lahk po domače povedano jeb* v glavo ker se mu zmeri pustiš, sam to ne bo šlo več tak naprej in to mu tud dej vedet! Naslednjič ko bo taka situacija, se mu ne opravičevat, kr počaki da se bo on teb. Slej ko prej bo že spoznal da ne dela prav, če pa ne, pa škoda živcev za takega.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Keliss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Keliss » 23. Jul. 2007 1:08

ma ja vedno obrne tko da izpadem jst kriva za vse. Pol pa mi je bad, ker se nocm kregat, pa rabim sam kako lepo besedo on mi pa pol se kaj naprej vrze. In sm pol totalno zamorjena,mislec da sm vse jst zeznla. In on zdej mirno zaspi, jst se pa celo noc premetavam po pojstli. Tud ko sm pri njemu pa pride do kakega problema se zna zgodit,da jst jokam on pa zaspi zraven mene. In pol se pocutim tok osamljeno in bedno... Zna me izigrat,da se vedno pocutim jst kriva njemu pa odleze in se pocuti boljse.. in ko mu recem da hocm samo lepo besedo,da mi bo lazje ker sm cist v badu,me trga in mi rece : kaj pa on? in pol je se hujse.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 23. Jul. 2007 1:23

Verjem, pri men je blo popolnoma isto. Sm si js tud nekoč takega težaka nakopala, pa sma se ful kregala zarad takih in podobnih zadev, sam on je ne glede na vse še naprej trmaru po svoje in mu na noben način nism pršla do živega. Zarad vsega tega sm se dost presekirala in nazadnje pač obupala, ker sm spoznala da se ne bo spremenil. Zdej ne vem kak je pri vama, probi mu dopovedat (čeprav vem kak je težko kej dopovedat takemu človeku) da te to vedno znova prizadene in da tak ne gre več, pol pa upaj da bo spoznal da je on tisti ki dela narobe, ne ti. Ker drugač je edina rešitev to, da ga pač pustiš. Sorry sam ne vem kaj ti drugega preostane, razn če misliš še naprej to prenašat. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
nexus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nexus » 23. Jul. 2007 8:21

Ne bodi vedno ti tista, ki prva popusti pri kregu. Ko bo očitno kriv, pojdi stran od njega, pokliči kolegico na kavo in se zamoti za tiste 2 ure. Sprva bo še poskušal prevaliti krivdo nate, kmalu pa bo dojel... Če pa ne bo, pa ko ga jeb*.
chica bella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a chica bella » 23. Jul. 2007 8:32

Tut men je to znano :) sam da ni moj fant tak, ampak sm jst! :cool:
Uporabniški avatar
_malena_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a _malena_ » 23. Jul. 2007 8:35

To je tud meni znano ja. Moj fant isto dela. Ko se kaj skregama, pa vidi da je on kriv, takoj začne vso krivdo na mene zvračat, plus da mi še kaj drugega vrže pod nos :evil:
Jaz še nisem ugotovila kaj naredit pri takih ljudeh, ki ne priznajo svoje napake. Pač poskušam se manj sekirat, ker VEM da nisem jaz kriva. Čeprav mi ponavadi to ne uspe najbolj...
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 23. Jul. 2007 8:49

Jaz sem imela pri prijateljici podobno situacijo. Vedno sem jaz popustila in sprejela, da sem pač "jaz" kriva :roll: Neumnica jaz... Slej ko prej je treba vzeti vajeti v svoje roke in se postaviti zase! Drugače se ljudje (in mi sami) navadijo, da lahko brez problemov pometajo z nami..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 23. Jul. 2007 10:53

Moj je (bil) isti. Potem sem pa počasi dojela, da se bo to nadaljevalo, če se bom pustila. In od takrat, vedno, ko začne s temi forami, rečem, naj se ne zajebava, da naj niti slučajno ne misli, da bo spet obrnil zadevo sebi v prid in se neham pogovarjat. In verjemi, pride ko kuža čez par minut ves poklapan ker točno ve, da nisem jaz nič kriva.
Mogoče se sliši primitivno, ampak tako zadevo moraš takoj presekati, ker bolj ko se boš branila, bolj ko boš hotela razčiščevati, bolj bo videl, da ti ni vseeno in bolj te bo lahko izkoriščal. Pokaži, da ne jebeš teh bedarij, pa tudi če ti bo nekaj časa hudo. Raje verjemi naprej v to, da imaš ti prav. Ker če boš verjela ti in to jasno izrazila, bo začel verjeti tudi on in se bo počasi nehalo.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 24. Jul. 2007 11:44

nikol ne popusti, jaz nene. včasih sm kar jaz naenkrat vsega kriva, on pa nič. potli pa se mi ne da kregat in mu enostavno rečem: ja dragi prav maš :D . to ga dosti bolj razkuri in potem neha. postavi se zase in ne pusti se mu, glej da ti nikoli ne zmanjka besed :D
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 24. Jul. 2007 13:37

KittyKiss napisal/-a:POSTAV SE ZASE!

Tako kto je rekla... najbolj učinkovita metoda.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 27. Jul. 2007 8:21

probaj se postavit zase.. ne pusti, da ti vsili mnenje in spremeni dejstva tako, da jih prilagodi sebi v prid..
good luck. :wink:
wanna fuck.. now!. *
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dinotti » 01. Maj. 2009 22:14

v kregu,se vsak postavi zase.Biu to fant ali punca,oba imata enak obrambni mehanizem,težko je nekoga prepričati,da je kriv če sam ne misli tko.Zaradi tega pa je kreg,kreg.Dejansko stanje oz.krivca lahko vidi le tretja oz.nepristranska oseba,ki nima vpletenih čustev in zadev v kregu.
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dinotti » 01. Maj. 2009 22:14

v kregu,se vsak postavi zase.Biu to fant ali punca,oba imata enak obrambni mehanizem,težko je nekoga prepričati,da je kriv če sam ne misli tko.Zaradi tega pa je kreg,kreg.Dejansko stanje oz.krivca lahko vidi le tretja oz.nepristranska oseba,ki nima vpletenih čustev in zadev v kregu.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov