Tesnoba ob zanimanju fanta za druge stvari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
Ja pol pa NJEMU povej kaj te moti, ker me ti res ne morem prit ugrabit psa, da bo vse vredu ... Sori samo včasih je res najboljše se s tipom zmenit stvari, ki se njega tičejo. Al pa se sprijazni da ma poleg tebe še psa rad
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
kitty17 napisal/-a:jaz temu ne pravim ljubosumje. rada mam psa, se tud dosti ukvarjam z njim...ampak kaj mi tezi kak je bogi pes levo desno, te pa naj spi z njim se naprej pa je to to, mislim nevem kaj ma od tega ce mi to naklada
zaka pa ne more pes z vama obema spat? al kaka je to situacija - a vidva zivita skupi al kaj?
lol
- kitty17
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2009
- Kraj: Maribor
red_rose napisal/-a:kitty17 napisal/-a:jaz temu ne pravim ljubosumje. rada mam psa, se tud dosti ukvarjam z njim...ampak kaj mi tezi kak je bogi pes levo desno, te pa naj spi z njim se naprej pa je to to, mislim nevem kaj ma od tega ce mi to naklada
zaka pa ne more pes z vama obema spat? al kaka je to situacija - a vidva zivita skupi al kaj?
lol
napisala sem da sem alergicna na pasjo dlako, on pa ma pitbula in ravno menja dlako. ne, zivima vsak pri sebi
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
kitty17 predvidevam, da si stara 17 let, kar se vidi tudi po načinu tvojega pisanja, ker je zelo opazno, da še nimaš ravno vsega počiščenega pod streho.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
liziika - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2009
sory ampak a si ti mal zmedena?
enkrat napises da cutis tesnobo k skos govori o psu, drugic da si alergicna na dlako, tretjic pa ze reces da ne zivita skupi,...
Lj verjem men da usak tip ce te ma tok rd pa de prides ti sam kdaj pa kdaj k njemu spat bi psa dal vn iz postle in pocistu da ja nebi blo teb hudga...kr dvomm da ti usak dan hods k njemu spat in da bi mogla usak dan zravn psa bit! sm 1oo% da mas tok človeškiga tipa da bi to razumu! Itak pa vrjetn on lh spi z psom k tebe ni ane ?
nevem pomoje je tle nekje drugje problem!!
enkrat napises da cutis tesnobo k skos govori o psu, drugic da si alergicna na dlako, tretjic pa ze reces da ne zivita skupi,...
Lj verjem men da usak tip ce te ma tok rd pa de prides ti sam kdaj pa kdaj k njemu spat bi psa dal vn iz postle in pocistu da ja nebi blo teb hudga...kr dvomm da ti usak dan hods k njemu spat in da bi mogla usak dan zravn psa bit! sm 1oo% da mas tok človeškiga tipa da bi to razumu! Itak pa vrjetn on lh spi z psom k tebe ni ane ?
nevem pomoje je tle nekje drugje problem!!
Clovek NE umre, gre le na dalse potovanje...Enkrat bomo spet vsi skupaj..**
أنا أحبك
أنا أحبك
- čokolešnik
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: vse povsod
*coco* napisal/-a:kitty17......WTF.....pejt k sosed pomagat kromper poberat al pa drva zlagat, pa boš velik pametnejšga naredla, kot pa takile posti.
se podpišem
carpe diem!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]