Tesnoba ob zanimanju fanta za druge stvari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kitty17
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2009
- Kraj: Maribor
dobro jas sem napisala vozilo kot primer. drugace odkar se zanima za avte, sem se jas tud zacela in to fejst. moj primer je naprimer tak da mi skos govori kak je premalo s pesom, pa da je prej skos z njim spal zdaj pa ze tak dolgo ne, pa da se mu smili itd.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Se mi je že v dveh temah zazdelo, da čudno razmišljaš in da nimaš vsega razčiščenega. Uglavnem to, kar počneš ni ne normalno, ne zdravo. Temu čemur pa ti praviš nakladanje, je pa navadno debatiranje oz. pogovor. Ali misliš, da je pogovor samo, ko tebi govori kako si lepa in edina zanj?
Bom raje nehala, da ne bom česa grdega napisala ...
Bom raje nehala, da ne bom česa grdega napisala ...
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Nisem nič grdega napisala. Zato sem prej nehala pisat. Če bi dobro prebrala, bi dojela.
Drugač pa je pri nekaterih stvareh bolje, da se osebo postavi na realna tla in nekoliko bolj osorno pove. Kaj naj te sedaj pomilujem in te tolažim, če mislim, da totalno pretiravaš in da si drama queen? Dobivam občutek, da preveč razmišljaš samo osebi, namesto, da bi počela še kaj drugega. Zaposli se in enkrat za spremembo nekoga drugega postavi v ospredje. Praviš, da ti fant ogromno pomeni, ampak skos govoriš samo osebi, ne sme pogledat ene nagice, ker ti nočeš, ne sme govorit o psu, ker ti nočeš ... Ma smili se mi, totalno.
Drugač pa je pri nekaterih stvareh bolje, da se osebo postavi na realna tla in nekoliko bolj osorno pove. Kaj naj te sedaj pomilujem in te tolažim, če mislim, da totalno pretiravaš in da si drama queen? Dobivam občutek, da preveč razmišljaš samo osebi, namesto, da bi počela še kaj drugega. Zaposli se in enkrat za spremembo nekoga drugega postavi v ospredje. Praviš, da ti fant ogromno pomeni, ampak skos govoriš samo osebi, ne sme pogledat ene nagice, ker ti nočeš, ne sme govorit o psu, ker ti nočeš ... Ma smili se mi, totalno.
- kitty17
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2009
- Kraj: Maribor
to je moja najdaljsa in najbol resna zveza. sem pocela svoje stvari pa mela svoje hobije, pa je bla NJEGOVA zelja da postanema samo midva, brez kogarkoli in cesarkoli...jaz sem bla navajena na diskoteke, prijatelje, zur v glavnem, on pa je bol umirjene narave in je bla to predvsem njegova zelja, na katero sem pac pristala in tak uzivama. samo midva, brez drugih. nisem rekla da si grdo napisala, ampak sem rekla da bi blo to najlazje ja. pa ne rabim pomilovanja, brez skrbi
- snoopy.girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2009
to pa prvič čujem.ne vem no .malo čudno je da se za to počutiš tako. saj je normalno da pove o pesu da se mu smili in kaj podobnega. ni nič takšnega da bi te moralo ''stisniti''. ne bo ti ga prevzel.
*How will we ever know if we never try?
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ce bi men moj to reku bi kuzka takoj povabla pod odejo da spi z nama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]