Tesnoba ob zanimanju fanta za druge stvari
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
Ja pa daj pogovor se z njim, če je tvoj tip, mi na forumu ti ne moremo rešit problema. Zmenta se vidva to sama, če pa ne bo deloval pa pejta v najslabšem primeru narazn. Ja ne vem če te že pes zdaj moti, kaj te bo šele čez 10 let (takrat bo pesek že verjetno poginil) boš pa kaj druga našla.
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
ohja...vse sorte slišiš človek
Drgač mam pa podobn primer....grozno sm ljubusumna na zalivalko....me je ful strah , da me dragi nebi z njo prevaro, ker ma tako lepo cevko....po moje bi mu fulll pasall ojoj, kaj naj naredim...
Drgač mam pa podobn primer....grozno sm ljubusumna na zalivalko....me je ful strah , da me dragi nebi z njo prevaro, ker ma tako lepo cevko....po moje bi mu fulll pasall ojoj, kaj naj naredim...
In love with live!!!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
puma napisal/-a:najbolje, da se iz oči v oči pomeniš z psom ...
Tako je, sooči se s psom, ki ti želi ukrast fanta! Kdo pa misl, da je!?? Psica grda.
It was forever..but it didnt last long..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
prc napisal/-a:Še ena, ki je ljubosumna na partnerjevega psa.
OMG,taki ljudje so mi pa najbolj smešni
kako si sploh lahko ljubosumen na partnerjevga psa,avto, hobi...?Jst pa tega res ne razumem no.
pes je pes, avto je avto, oseba je pa oseba.Tukej umes so velikeee razlike.
sama seb si drek za brezveze delaš in ne bit tolk posesivna, ker fant ni tvoja last
-
n4stk4 - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
Ne razumem in dejansko ne vidim problema.
Napisala si, da ne živita skupaj, torej te dejansko nima kaj za motit, če in ko on spi s psom. Nekateri imamo pač radi živali in če je naš partner alergičen, vseeno ne bomo nehali imeti radi živali. In je izredno neumno, če pričakuješ, da bo dal psa stran, ker imaš ti alergijo na dlako. Če pa tega ne pričakuješ ... si nam pa verjetno sam hotla povedat, da si alergična na dlako in da si delaš brezvezne probleme s tem, ker ima tvoj dragi očitno zelo rad svojega psa (in pri tem mu dam prav). Pes je najboljši prijatelj
Napisala si, da ne živita skupaj, torej te dejansko nima kaj za motit, če in ko on spi s psom. Nekateri imamo pač radi živali in če je naš partner alergičen, vseeno ne bomo nehali imeti radi živali. In je izredno neumno, če pričakuješ, da bo dal psa stran, ker imaš ti alergijo na dlako. Če pa tega ne pričakuješ ... si nam pa verjetno sam hotla povedat, da si alergična na dlako in da si delaš brezvezne probleme s tem, ker ima tvoj dragi očitno zelo rad svojega psa (in pri tem mu dam prav). Pes je najboljši prijatelj
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
..Evelyn.. napisal/-a:puma napisal/-a:najbolje, da se iz oči v oči pomeniš z psom ...
Tako je, sooči se s psom, ki ti želi ukrast fanta! Kdo pa misl, da je!?? Psica grda.
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
..Evelyn.. napisal/-a:puma napisal/-a:najbolje, da se iz oči v oči pomeniš z psom ...
... pa še naslov teme sovpada s tem soočanjem ... 'answer me'
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov