Težko se zaljubim

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 10. Maj. 2009 16:43

A če bi namest petja v pevski skupini igrala kontrabas v kontrabasni skupini, bi jo pa zavrgel? Sori no, sam men je to tok smešn :D Pa sm mislla, da mam jst stroga merila.
look-look
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a look-look » 10. Maj. 2009 18:02

Mogoče ni manekenka, te pa privlači. Ne vidim razloga, zakaj ne bi poskusil. Po mojih izkušnjah se lahko tole razvije v kaj krasnega :wink:

Pa še to: včasih je treba odstopiti od starih vedenjskih vzorcev, da odkriješ boljše. Go for it!
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 10. Maj. 2009 18:22

^^^
Samo ali ni ravno v tem problem, da ga ne privlači najbolj?

mmmiha, še nekaj bi dodala. Praviš, da najdeš po izgledu idelano puco, s super osebnostjo, v isti sapi pa trdiš , da se jih večina zaveda svojih prednosti in se zato igrajo z moškimi. To zame ni idealna osebnost. :wink: Očitno niso tako popolne kot zgleda na prvi pogled.

mmmiha napisal/-a: Tako me zanima, če se vam je vsem res zdel vaš partner v začetku najboljši in najlepših od vseh, ali je pač bil najboljši glede tistih, ki so na razpolago. (saj vedno pride kdo, ki je lepši ali kaj takšnega pa to sploh ne pomeni, da bi z njim bolj uživali)

Meni se je moj partner zdel najbolj idealen, najboljši in najlepši od vseh. Takega fanta sem si vedno želela, AMPAK po določenem času, ko osebo dobro spoznaš zelo hitro ugotoviš, da oseba ni tako popolna kot je bilo videti na začetku. Vedno je nekaj, kar te bo motilo in od česar lahko zbežiš. Če to prenesemo na tvoj problem: neglede na to, kako popolno žensko si boš našel, vedno bo nekaj, kar te bo motilo. Zato pa pravimo, da partnerja sprejmeš z vsemi njeggovimi lastnostmi-dobrimi in slabimi. Zdej pa ali se boš s tem sprijaznil in ugotovil, da popolnost v takem pomenu besede ne obstaja ali pa boš skakal od ene ženske h drugi in ugotavljal, kaj te moti na njih. S takim odnosom najbrž ne boš daleč prišel.
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 10. Maj. 2009 20:18

polly-polly napisal/-a:Meni se zdi, da so ta tvoja merila in zahteve, le eden od obrambnih mehanizmov pred zvezo. Očitno resne zveze še nočeš oz. se je bojiš, zato v vsaki ženski/punci vidiš in iščeš napake. Te napake ti predstavljajo dober izgovor, da punco pustiš oz. se ne vežeš. Na ta način ohraniš sebi čisto vest oz. kriviš punco in ne sebe. Punca ni OK, ima napake, ti pa ne - v to se na ta način prepričaš. Ampak dobro pa veš, da je preoblem samo v tebi.

Točno tko :zustimm: :D
Mam sama podobne probleme kot mmmiha, ampak sem ugotovila od kod izvirajo (zgoraj napisano). Zdej moram samo še ugotovit, kako te probleme rešit, ker mi že počasi mori, da v vsakem tipu najdem kako napako, pa tut če je še tko mala in nepomembna.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 10. Maj. 2009 21:28

kakšne pa so te lastnosti, kiso te dosedaj odvrnile od punc? Mislim, a govorimo tle o nečimrnosti al pa kajenju (če ti slučjn ne kadiš) al govorimo o napačni barvi oči oziroma 1kg preveč?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Maj. 2009 21:36

Meni se zdi pa precej bolj normalno in zrelo, da se človek "težko zaljubi", kot pa da je zaljubljen vsake tri mesece v nekoga drugega.
Tudi to, da imaš visoke kriterije, se mi ne zdi nič posebnega. Mene tudi na večini tipov nekaj odbije - vizualno, karakterno, največkrat pa kar kombinacija.
Zajebal si samo s tem, da si napisal, da želiš imet lepo punco, ker potem ženske odreagiramo ljubosumno in se pričnemo repenčit, da videz ni vse :)

Si pa napisal tudi, da imaš za seboj 4letno zvezo. Pomoje je bolj to problem, kot pa izbirčnost. Težko je po dolgoletni zvezi začet nekaj novega, zato mogoče podzavestno iščeš napake na ženskah in se s tem braniš pred novo zvezo.
mmmiha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mmmiha » 11. Maj. 2009 18:20

Očitno je res težava v tem, da sem bil tako dolgo v vezi. Težava je še toliko hujša, ker stanujeva v sosednjih blokih in se zlo pogosto srečujeva. In vedno ko jo vidim izgleda zlo dobro, občasno še pošlje kakšen sms zato mislim, da želi, da sva spet skupaj.
Zato se včasih sprašujem ali je mogoče to tista ljubezen, če te nekdo vizualno izjemno pritegne (čeprav mislim, da je to delno posledica navajenosti, še iz veze), ampak mislim, da bi blo potem spet vse isto.

Pri tej novi je težava v tem, da mi razpoloženje niha; včasih se mi zdi super in me full pritegne, spet drugič pa sploh ne... zdaj pa ne vem ali je to posledica, da je nisem navajen al pač to ni to.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 11. Maj. 2009 18:37

jah poglej, če ne boš probu, ne boš nikol vedu... a ne?
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 11. Maj. 2009 19:11

jez mislm da lesi se vraca zveza ni dobra!!!

izgled pa mine... osebost ustane...

pomisl kaj zelis met ob seb cez 40 let: zensko k bo sam se odsev svoje lepote pa kr ena s katero sploh nebos meu kej poceti.. ali zensko k bo povprecna ampak bosta mela o cem govort skupne interese?
Uporabniški avatar
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikyca* » 11. Maj. 2009 21:06

mmmiha napisal/-a: Osebnih lastnosti nisem pisal, da ne bi sporočilo bilo predolgo. Mislim da sem s tem vse povedal, ko sem rekel, da punce s takšno osebnostjo lahko le sanjaš. Da še obrazložim: je izjemno inteligentna, nastopa v pevski skupini, malo športa, zanima se za ogromno stvari in vse česar se loti ji izvrstno uspe, je izjemen sogovornik, hkrati pa je prijazna in delovna in ne vzvišena ter pretirano samozavestna kot večina podobnih izjemno sposobnih punc.

od vseh lastnosti sta edino: dober sogovornik in prijazna, osebnostne lastnosti!
kar pa je ostalo pa je bolj opis kako se dekle kaže navzven. Osebnostne lastnosti pa temeljijo na čisto nečem drugem!

Nočem obsojati, ampak ko takole berem poste je res tako.
Mislim pa da ti resnično bežiš pred vezo, po moje čist nevede....vedno vidiš dekle popolno, potem pa ena napakica, pa druga....in na koncu jih je toliko, da narediš konec. Mislim, da ko si zaljubljen, so ti vse napakice partnerja ljubke in si dobesedno zaljubljen tudi v njih.
Mogoče pa rabiš še mali časa......kje pa piše, da moraš imeti dekle že zdaj? Zakaj jo tako vztrajno iščeš? ko se boš zaljubil, bo to to in takrat ne bo napakic!
In love with live!!!
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 11. Maj. 2009 21:29

Sm tut js v tem klubu :) Je pa ironično, da se potem vedno zaljubim v netakolepeinšemanjinteligentne promiskuitetneže :? In zdej sedim in čakam da mi nardi v glavi preblisk :) glede na to, da se že neki časa intenzivno ukvarjam sama s sabo, s preteklostjo, s svojo psiho, včasih že vidim mejhno lučko v dolgem tunelu, mogoče mi celo rata odkrit zakaj
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 11. Maj. 2009 21:50

Nisem prebrala postov, sem pa naslov.

Tudi sama se težko zaljubim, oz. se skoraj nikoli ne več. Začela sem ugotavljati, da sem bolj srečna, če sem sama, da mi malokateri tip odgovarja, da si enostavno ne predstavljam življenja z nekom drugim.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 11. Maj. 2009 21:54

Pri 27? :eek:
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 11. Maj. 2009 22:18

Sej vem, da se me ne tiče, ampak vseen moram :D . Kaj pa je narobe s tem, če ji pri 27 letih bolj odgovarja bit samska? Pred neki dnevi sm prebrala komentar od Nie v temi o fantovi sestri, neki o tem, da si nej (pri 20) dobi tipa, če noče bit stara devica in celo življenje sama. Mislim halo :stupid: Pa raje sem cel lajf sama in srečna sama s sabo, kokr pa da mam tipa sam zato, da ga pač mam. Ne vem no, js Ano27 čist razumem, ker si tut sama ne predstavljam življenja z nekom (in si tut nikol nisem, že ob misli na to me kr strese). Sploh pa ne z nekom, pri katerem bi me kakšna stvar odbijala. No, vseen pa dopuščam možnost, da nekoč spoznam nekoga, zarad katerega se bo to spremenilo (mogoč ne pri 20, niti pri 27, ampak enkrat pol...).
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 12. Maj. 2009 7:10

^^ ti si itak čudna :eek: :lol:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov