Težave z bivšim fantom

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 12. Apr. 2010 20:25

Takih budal se ne moreš drugače rešit, kot da prijaviš. Tako kot so ti napisali, lahko prijaviš mobilnemu operaterju,pač poveš kaj je, lahko prijaviš policiji, pa staršem povej, vse kar se je dogajalo, kar čutiš...
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
kužapazi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kužapazi » 12. Apr. 2010 20:27

dobr, vseh detajlov ji nisem razlagala, ker se mi ne zdi neki... :/
vidla je že, da ga nemaram neki pri meni doma.. pa je rekla da se noče v nič vmešavat, kar je tut pametno, ne pa tko k od njega mama... mislm..
Ko slišiš, pozabiš.
Ko vidiš, si zapomniš.
Ko doživiš, razumeš.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Apr. 2010 20:30

najprej pokliči njegovo mamo, ter ji povej, da je veza s tvojim bivšim preteklost, da se ne ujameta, ter da naj te pusti pri miru, ker ti se boš sama odločala, kako si boš krojila svoje življenje. Povej ji, da nisi strokovno usposobljena, da bi reševala psihične probleme svojega bivšega tako da naj raje poišče strokovno pomoč.

ko boš razčistila z mamo bivšega, povej še njemu, da je on zate zaključena zgodba. vkolikor se ti bo kakorkoli približeval, grozil, itd. boš zadevo prijavila ustreznim represivnim organom.

konec zgodbe, amen, karkoli.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Apr. 2010 20:31

In kaj nameravaš naredit?

Mislim da si dobila kar precej dobrih nasvetov- a misliš kaj ukrepat, ali boš kar čakala na lepše čase?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 12. Apr. 2010 20:32

ja sej vse lepo in prav, ampak reči da naj ti pomaga. Verjamem da je nelagodno in zoprno razlagat svoji mami takšne podrobnosti, ampak če je šlo že tako daleč ji vsaj malo povej in jo prosi za pomoč, ker ravno to je, da on vidi, da pri tebi še mogoče ne more dosežit, s pomočjo tvoje zlate mame in očeta, pa lahko in bo to izkoriščal. Lej poznam dosti takšnih primoerov, če na pa pokliči v kakšno ustanovo,kjer se ukvarjajo s takimi primeri, tega je veliko, čeprav se ti mogoče zdi da si sama. Že to ti bo pomagalo, da boš vedela, da tega ne preživljaš sama.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 12. Apr. 2010 20:32

Zakaj si sploh začela zvezo s takim tipom? Roko na srce-zveni kot pravi psihopat in težko verjamem, da ni bilo nobenih znakov že na začetku zveze, da ni lih pri zdravi pameti. Js bi se tukaj tudi malo zamislila nad tem, kakšne ljudi zbiram za partnerje.
Svetujem pa ti, da karkoli narediš, bodi v svojih dejanjih konsistentna. Če mu boš en dan grozila s policijo, se mu ne drugi dan javljat na telefon in imet z njim dolge pogovore, ker ne bo na tak način tvojih groženj sploh več jemal resno. Čeprav si po mojem mnenju izgubila že kar dosti kredibilnosti.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Apr. 2010 20:35

kužapazi napisal/-a:Sedaj mu morem večkrat pustiti, da prespi pri meni, iz samega usmiljenja saj želim tako ugoditi njegovi mami, in tudi mene skrbi da si nebi kaj naredil.

se dajeta dol ali kako to izgleda to spanje pri tebi?

punca, tudi s tabo ni vse v najlepšem redu, če tole počneš... :?

koliko sta pa stara?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Apr. 2010 20:41

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Trdonja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Trdonja » 12. Apr. 2010 20:41

Temu moraš narediti konec. Počasno odtujevanje tu ne bo možno, tak da bo potrebno drastično ukrepanje.

Zavedaj se:
- da te IZKORIŠČAJO; tako on kot njegova familija
- da tega NISI dolžna trpet
- da te NE spoštujejo
- da se zadeva NE bo rešila sama od sebe
- da bo vse skupaj postajalo še SLABŠE

Če bi bil jaz na tvojem mestu bi zbral pogum in jim odločno rekel naj te ne kličejo, naj ne hodijo blizu tvojemu domu, naj te na ulici ignorirajo, skratka; kot da te ne poznajo.

Če pa nisi zmožna zbrati toliko poguma, se pa poskušaj razp***** in se jim zderi v telefon, da jih že imaš poln kufer in naj sami rešujejo svoje težave in zafustrirano življenje.

Pot ne bo enostavna (pričakuj, da boš moral klicat policijo, če ne bodo dojeli tvojega sporočila) vendar je nujna!

Poudarjam pa, da nisi TI odgovorna za NJEGOVO srečo. Tak da če te njegova mama kliče, da je čisto depresiven in da se bojijo, da si bo kaj naredil ipd. ji sam dol vrži, ker res nima smisla.
Uporabniški avatar
kužapazi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kužapazi » 12. Apr. 2010 20:42

Jochie napisal/-a:
kužapazi napisal/-a:Sedaj mu morem večkrat pustiti, da prespi pri meni, iz samega usmiljenja saj želim tako ugoditi njegovi mami, in tudi mene skrbi da si nebi kaj naredil.

se dajeta dol ali kako to izgleda to spanje pri tebi?

punca, tudi s tabo ni vse v najlepšem redu, če tole počneš... :?

koliko sta pa stara?

ja glej, prespat pride k men.. pač sam prespat.. sj zlo rine vame, sam ne. nadležn je k nevemkaj.
glej, če z mano ni use v najlepšem redu, kaj je pol z njim, k je razbiju po lokalu kjer sm delala? js se mu kakšn tedn nism javljala.. ker sm bla skos s kolegi in so mi preprečevali karkol.. pol pa mi je njegova mama začela da naj to pa to pa to, in sj nisn vedla kaj je prov in kaj ni.

sploh pa sva ČIST premlada za takšne bedne probleme.. ker so totalno neumesni pri takih letih. +nimam se časa ukvarjat z njim in problemi ker delam šolo +imam dve službi (študent).

drgč pa 18 in 19let
Ko slišiš, pozabiš.
Ko vidiš, si zapomniš.
Ko doživiš, razumeš.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 12. Apr. 2010 20:43

Men se zdi zanimivo,da svoje starše vidiš,kot potencjalne žrtve,ker morajo gledati vse to,v resnici si pa sama žrtev in starši bi ti morali stopiti v bran!V tem primeru z njihove strani nebi šlo za vmešavanje,pač pa za varnost njihove hčere.
Tvoj oče bi mu moral odločno povedati,kje mu je mesto,ter,da to mesto zagotovo ni pri vas!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Apr. 2010 20:45

pokliči njegovo mamo ali ji napiši e-mail ali pismo, če ti bo tako lažje. z njim naredi isto.

to je to. drugače policija, itd.

še najprej pa svojim staršem povej v nulo situacijo in jih prosi za podporo in pomoč!
Uporabniški avatar
kužapazi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kužapazi » 12. Apr. 2010 20:48

po vseh teh vaših nasvetih, sm se odločla da se pač nebom več javljala.. tut njegovi mami bom rekla naj me neha klicat, da hočem čist mir met od njih.. uff.. zdej še sam ta pogum rabim.. da res to nardim..

(p.s.: ravnokar me je klicu, pa se mu nisem javla)
Ko slišiš, pozabiš.
Ko vidiš, si zapomniš.
Ko doživiš, razumeš.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Apr. 2010 20:51

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kužapazi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kužapazi » 12. Apr. 2010 20:53

bojim se groženj, oziroma izpolnjenih groženj, in tega da šebolj nebom imela miru kt pa zdej! :S
Ko slišiš, pozabiš.
Ko vidiš, si zapomniš.
Ko doživiš, razumeš.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]