težave v zvezi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
tipičn primer zveze, ko je punca skup s fantom samo zato, da lahko pred kolegicami reče, da ga ima...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
soncica21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2007
Mr. Nobody napisal/-a:soncica21 napisal/-a:Se čisto strinjam s predhodnicami, ni resen in zainteresiran... moj se vozi tudi 100 km do mene, če sem doma. Pa tudi če samo za pol urce. Mogoče ti bo nekaj dni hudo, sigurno pa boš čez nekaj časa vesela, da si se znebila nekoga ki mu ni mar in nasla koga ki bi se tudi čez celo Slovenijo vozil zate. Se mi je pa ob tvoji zgodbi porajalo vprašanje... Misliš, da ti je zvest?
LOL, 200km za pol ure. Ne pretiravaj, no.
Nism hotla rečt, da vedno... se je pa to ene parkrat res zgodil. Namen je bil pač povedati, da če mu je mar, se potrudi.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
seneka napisal/-a:njemu se pa tut zdej ne da več k men hodt, čeprou sm mu rekla da mu dam denar za bencin in da mi to ni problem, se bom pač odpovedala čemu drugemu...
po drugi strani ima pa za prijatelje vednooo čas in denar.... :?
s tem si vse povedala... če te vsej dobr poseksa ostan z njim, ampak on ni tvoj fant sm tolk - temu se reče fuck buddy. Ampak tako kot je napisal Dioniz glavn da imaš fanta... Sicer bi pa sama polovico zvez na forumu označila kot FB po tem kaj pišete. Če se s fantom vidiš enkrat do dvakrat na teden in se vedno samo poseksata - mogoče gresta enkrat do dvakrat ven - je to zame FF in ne resna zveza.
aja pa bod mal bl dostojanstveain ne plačuj tipu da te pride poseksat ker te nikol ne bo resno jemal če boš to počela.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ne, takrat je najlažje govorit, ker si sposoben situacijo videt objektivno.
- seneka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2011
- Kraj: ljubljana
sem bila pri njemu doma--k je mev tok velko "željo", in se spoznala tut z njegovo mami ( sva se uredu razumele)....on pa--al na računalniku skos, al mal tv al karkol, mene kot da me ni ... v 24-ih urah ne vem če je z mano spregovoru 10 besed...pa pravjo tko kot se moški obnaša do svoje mame se bo tut do svoje ženske--do nje je nenormalno ljubeč, prijazn, pozorn itddd--do mene pa totalno obratno--po eni strani vidm da pričakuje oz. si želi da bo njegova partnerica "kopija" njegove mame--ultra blond, zagorela od solarija, nohtki itd... men pa to ni, sm kakršna sm in nočm bit cela umetna... ko mu pa to omenm pa valda takoj da so to spet samo neke moje blodnje...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:36, skupaj popravljeno 1 krat.
- seneka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2011
- Kraj: ljubljana
ne vem več kaj naj nardim.... nočem spet sama sebe kaznovat in se poškodvat zarad drugih k me niso vredni, sam k ti pridejo take misli da nočeš več živet ti ne pomaga nič in nardiš neki kar ti v tistem trenutku pomaga sam ti je pol ornk žal,sam drugač ne gre, nimam več razloga za življenje
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
seneka napisal/-a: sem bila pri njemu doma--k je mev tok velko "željo", in se spoznala tut z njegovo mami ( sva se uredu razumele)....on pa--al na računalniku skos, al mal tv al karkol, mene kot da me ni ... v 24-ih urah ne vem če je z mano spregovoru 10 besed...
seneka napisal/-a: nimam več razloga za življenje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov