težave v "vsem"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
miteq napisal/-a:Moški ne maramo punc, ki ne znajo stati na lastnih nogah.
Čisto posploševanje.. Jaz bi rekla, da sicer res obstaja večji procent tistih (predvsem moških), ki imajo tako mišljenje, vendar obstajamo tudi zelo socialna in čustvena bitja pri obeh spolih, ki nam pač taka situacija predstavlja klic na pomoč in nam stavki, kakršne si napisal, ne pridejo na pamet..
Ne razumem, zakaj bi se počutila ogroženo? Meni je to nekako samoumevno, da če med dvema obstaja tisto, čemur rečemo prava ljubezen, si v taki in podobnih situacijah stojita ob strani in težave premagujeta s skupnimi močmi. Zgoraj podobnih stereotipnih izjav in nasploh takega mišljenja, pa ni. Takšne so tudi moje izkušnje, v večini.
Za moje pojme bi dekle moralo počasi zamenjati okolje in partnerja. Vendar ima zajebano sitacijo, zato ji težko svetujem, kako se tega lotit. Tista ideja s cimro mi ni bila slaba..
S cvetko so me že imenovali, seveda v pozitivnem smislu, zato bom tudi tvojo oznako vzela kot kompliment. Lp!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
LumPi - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2008
Zivjo
Imas podobno zivljenje kot moja mama. Moji stari starsi (od mame starsi) so delali v nemciji, vendar je moja babica prisla rodit v slovenijo, kjer je mojo mamo tudi zapustila pri starih starsih, tako se niti zmenila ni zanjo. Moja mama je morala dejansko od 10 leta dalje delati cisto vse od kuhanja ,pospravljanja, po koncani osnovni soli je ze morala delat v tovarni in hodila naprej v srednjo solo, kasneje tudi na faks, ki ga je dokoncala. Njen brat pa je dobil kar je zelel od denarja do avta, motorja vse. Lahko vam povem da taki ljudje, ki morajo use narediti sami veliko bolj cenijo stvari, poskrbijo za bliznje in vse. Zelo mi je zal da mas tako zivljenje, ker po pripovedovanju mame je zelo tezko. Lahko pa recem da ce bos kdaj mama bos najbolsa mama tako kot je moja, ki bi zame naredila use, sicer ne podpera lenobe in vsega ampak v custvenem smislu sem zelo vesel, da jo imam. Svetujem ti da se boris naprej, saj fant se bo navelical racunalnik:) vseh dobrih iger zmanjka in racunalnik ni zanimiv celo zivljenje. Mogoce kdaj koristi sprehod ali kaksne dnevne ali dvodnevne pocitnce nekje da ga odmaknes od starega zivljenja in se s5 povezeta.
Upam da ti uspe! Srecno
Imas podobno zivljenje kot moja mama. Moji stari starsi (od mame starsi) so delali v nemciji, vendar je moja babica prisla rodit v slovenijo, kjer je mojo mamo tudi zapustila pri starih starsih, tako se niti zmenila ni zanjo. Moja mama je morala dejansko od 10 leta dalje delati cisto vse od kuhanja ,pospravljanja, po koncani osnovni soli je ze morala delat v tovarni in hodila naprej v srednjo solo, kasneje tudi na faks, ki ga je dokoncala. Njen brat pa je dobil kar je zelel od denarja do avta, motorja vse. Lahko vam povem da taki ljudje, ki morajo use narediti sami veliko bolj cenijo stvari, poskrbijo za bliznje in vse. Zelo mi je zal da mas tako zivljenje, ker po pripovedovanju mame je zelo tezko. Lahko pa recem da ce bos kdaj mama bos najbolsa mama tako kot je moja, ki bi zame naredila use, sicer ne podpera lenobe in vsega ampak v custvenem smislu sem zelo vesel, da jo imam. Svetujem ti da se boris naprej, saj fant se bo navelical racunalnik:) vseh dobrih iger zmanjka in racunalnik ni zanimiv celo zivljenje. Mogoce kdaj koristi sprehod ali kaksne dnevne ali dvodnevne pocitnce nekje da ga odmaknes od starega zivljenja in se s5 povezeta.
Upam da ti uspe! Srecno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov