Težave s fantom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *tashika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2010
Po dolgem tednu polnem premislekov sem se na koncu vendarle odločila da nisem na pravi smeri študija. Ker sem študirala v Ljubljani, sem bila daleč stran od doma, od fanta in nisem mogla prav trenirati. Zabluzla sem celo leto.
Nisem se mogla učit, nisem se mogla skoncentrirat, pogrešala sem fanta in moj šport. Tako se v Lj nisem zabavala. Nisem hodla ven, niti na žure, ki so bile v našem študentu. Nisem se mogla zabavati brez fanta. Preživljala sem hude čase. Ob večerih sem na skrivaj jokala, da sem brez njega. Moje življenje ga potrebuje.
Tako, mi je on pomagal, da sem ugotovila, da tako res ne gre več naprej. Namesto da bi v lj zapravljala denar, ker letnika ne bom naredla, sem se odločila staršema povedat, da želim spremeniti študij.
Moja starša sta precej stare šole, zato sem imela slab občutek, ko jima bom povedala za to. Sošolke so me prepričevale, da me bodo ziher razumeli, prav tako mi je fant tako trdil. Jaz pa nekako nisem mogla verjet.
Tako sem jima, ko sem prišla z lj, povedala kaj nameravam storiti. Reakcija? Bilo je grozno. Najhuje v mojem življenju sem mislila takrat. Takega očeta sem redko res redko kdaj vidla. Grozno je bilo. Pa tudi mama je imela obrez pokrit z dlanmi. Ko sem njima povedala vse kar sem mislila, so se mi ulile solze, nisem se mogla zadržat, ker jokat, pa pred njima, nisem mislila. Oče je začel govoriti grozne stvari o meni. Nisem ga mogla poslušat. Šla sem v sobo jokat.
Poklicala sem fanta in mu povedala, kako je bilo. Takrat me je potolažil, govoril, da me bo vedno podpiral in mi stal ob strani. Tudi v sms-ih mi je velikokrat napisal, da nama bo zdaj fajn, ko bom v mb in boma bliže.
Nekako lažje mi je bilo.
Po dveh dneh pa je med nama s fantom prišlo do "prepira", mu nekaj nisem hotela do konca povedat pa se je začel razburjat, rekel je da on tak fukjene babe ne rabi. Tisti dan je bil celi dan čuden, drugačen. Tako je bil jezen za nič. Ali pač?
Tako se me je očitno naveličal in sma včeraj končala vezo, ki je trajala osem mesecov. No, v bistvu jo je on končal.
Kako sem mu lahko verjela, kako sem mu lahko nasedla?
Poln sam sebe, razvajen, hoče imeti vedno vse prav.
S tem me je zelo prizadel, ker sma namreč skupaj že načrtovala prihodnost; odprla sma hranilno knjižico, risala načrte za hišo, gledala parcele. Prihodnost sem vidla skupaj z njim.
V treh dneh se mi je vse obrnilo na glavo. Vse se je spremenilo.
Tako sem zdaj sama, čisto sama. Obupana, razočarana.
Nisem se mogla učit, nisem se mogla skoncentrirat, pogrešala sem fanta in moj šport. Tako se v Lj nisem zabavala. Nisem hodla ven, niti na žure, ki so bile v našem študentu. Nisem se mogla zabavati brez fanta. Preživljala sem hude čase. Ob večerih sem na skrivaj jokala, da sem brez njega. Moje življenje ga potrebuje.
Tako, mi je on pomagal, da sem ugotovila, da tako res ne gre več naprej. Namesto da bi v lj zapravljala denar, ker letnika ne bom naredla, sem se odločila staršema povedat, da želim spremeniti študij.
Moja starša sta precej stare šole, zato sem imela slab občutek, ko jima bom povedala za to. Sošolke so me prepričevale, da me bodo ziher razumeli, prav tako mi je fant tako trdil. Jaz pa nekako nisem mogla verjet.
Tako sem jima, ko sem prišla z lj, povedala kaj nameravam storiti. Reakcija? Bilo je grozno. Najhuje v mojem življenju sem mislila takrat. Takega očeta sem redko res redko kdaj vidla. Grozno je bilo. Pa tudi mama je imela obrez pokrit z dlanmi. Ko sem njima povedala vse kar sem mislila, so se mi ulile solze, nisem se mogla zadržat, ker jokat, pa pred njima, nisem mislila. Oče je začel govoriti grozne stvari o meni. Nisem ga mogla poslušat. Šla sem v sobo jokat.
Poklicala sem fanta in mu povedala, kako je bilo. Takrat me je potolažil, govoril, da me bo vedno podpiral in mi stal ob strani. Tudi v sms-ih mi je velikokrat napisal, da nama bo zdaj fajn, ko bom v mb in boma bliže.
Nekako lažje mi je bilo.
Po dveh dneh pa je med nama s fantom prišlo do "prepira", mu nekaj nisem hotela do konca povedat pa se je začel razburjat, rekel je da on tak fukjene babe ne rabi. Tisti dan je bil celi dan čuden, drugačen. Tako je bil jezen za nič. Ali pač?
Tako se me je očitno naveličal in sma včeraj končala vezo, ki je trajala osem mesecov. No, v bistvu jo je on končal.
S tem me je zelo prizadel, ker sma namreč skupaj že načrtovala prihodnost; odprla sma hranilno knjižico, risala načrte za hišo, gledala parcele. Prihodnost sem vidla skupaj z njim.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
*tashika* napisal/-a: Nisem se mogla zabavati brez fanta. Preživljala sem hude čase. Ob večerih sem na skrivaj jokala, da sem brez njega. Moje življenje ga potrebuje.
Tako, mi je on pomagal, da sem ugotovila, da tako res ne gre več naprej.
WTF??? Kakšna obsedenost...
Shit happens. Pač si povedala svoje. Tudi starši se prej ali slej sprijaznejo, da nisi popoln otrok, kateremu vse laufa v življenju. Ne vem zakaj taka drama zaradi 1 izgubljenega leta.
Pomoje si kar precej malenkosti v vajinem razmerju spustila (še posebno tvoj odnos do njega), ker dvomim da si bila ti tako popolna punca, on pa tak kreten.
Po 8 mesecih skupna knjižica, iskanje parcele. Pa sta vidva normalna? Po 8 mesecih, oz. še manj kar mislita da bosta celo življenje skupaj. Malce prehitro, se ti ne zdi?
Aja, kakšen je sploh namen te teme?
Razmerja je itak konc, treba je it naprej. Odločit se glede na faksa, se sprijaznit da ni tak bav bav bit 4-5 dni na teden stran od doma, itd...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Ženska s tipom sta bila komaj 8 mescov skupaj, ti pa v ljubljani nisi mogla brez njega Očitno zdej veš da človeka po 8 mescih ne poznaš dobr, za načrtovanje prihodnosti ga pa še sploh ne poznaš
Tvoj svet se ne more vrteti le okoli enega fanta
In to kar se je tebi zgodilo je daleč od tega da lahko rečeš da je najhuje kar se ti lahko zgodi.
Tvoj svet se ne more vrteti le okoli enega fanta
In to kar se je tebi zgodilo je daleč od tega da lahko rečeš da je najhuje kar se ti lahko zgodi.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Nisi ne prva ne zadnje, ki se ji je to zgodilo. Ko ima hudič mlade jih ima veliko. Nažalost je življenje sestavljeno in vzponov in padcev. Ampak naša veličina ni v tem, da nikoli ne pademo, ampak da se znamo pobrat. Verjemi mi, da boš preživela. Pokliči prijateljice in deli svoj čas z njimi, ko ti bo šlo na jok se zjoči, ne potiskaj to vase. Tudi starši bojo čez čas videli, da si ravnala prav, čeprav so se drli in bili nesramni. Pa ne obtožuj se, ne zato ker si pustila študij, ker hvala bogu, da si odkrila to sedaj in da si sploh ugotovila kaj želiš, ker nekateri to ne ugotovijo celo življenje. Pa tudi glede tipa, ni vredno da se obtožuješ in jeziš nase, ker si mu zaupala, ker si ga imela rada. Take stvari se dogajajo, to je le del življenja, zaradi takšnih stvari rasteš in se razvijaš.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
*tashika* napisal/-a:Tako se me je očitno naveličal in sma včeraj končala vezo, ki je trajala osem mesecov.
....
ker sma namreč skupaj že načrtovala prihodnost; odprla sma hranilno knjižico, risala načrte za hišo, gledala parcele
wat?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
Mene zanima kakšna je vzgoja, ki ustvari dekleta, ki vse stavijo na prvega resnega fanta in to že kar od prvega tedna/meseca?
Pomoje je samo dobro, da se ti je to zgodilo. Pristanek na trdnih tleh je za posameznika vedno dobrodošel.
Pomoje je samo dobro, da se ti je to zgodilo. Pristanek na trdnih tleh je za posameznika vedno dobrodošel.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Kakšna sick zgodba.
Po parih mesecih zveze šparanje za hišo. V 1. letniku faksa. Kako sta si to sploh predstavljala, glede na to, da naj bi ti še 4 leta živela v Ljubljani?
Potem gresta pa zaradi enega prepira narazen.
In, mimogrede, ta tip sploh ni tako sanjski, kot ga ti v glavi vidiš, ker te je od samega začetka pumpal, da pridi nazaj domov. To ni ljubezen, to je posesivnost.
Po parih mesecih zveze šparanje za hišo. V 1. letniku faksa. Kako sta si to sploh predstavljala, glede na to, da naj bi ti še 4 leta živela v Ljubljani?
Potem gresta pa zaradi enega prepira narazen.
In, mimogrede, ta tip sploh ni tako sanjski, kot ga ti v glavi vidiš, ker te je od samega začetka pumpal, da pridi nazaj domov. To ni ljubezen, to je posesivnost.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Niti ni pomembno samo in izključno kaj si ti misliš, ker potem bi bila edina in pravilna naša teorija.Tega se je s tipom na nek način že držala.
In ja, prav ti je sirova povedala.Veliko hujših stvari je na svetu.
Drugače pa-ok, a si preveč pravljic gledala, da sta si kar knjižico odprla, pa parcele gledala?
Ene punce res potrebujete veeeliko brco v rit, da vidite da ste v zmoti.
In ja, prav ti je sirova povedala.Veliko hujših stvari je na svetu.
Drugače pa-ok, a si preveč pravljic gledala, da sta si kar knjižico odprla, pa parcele gledala?
Ene punce res potrebujete veeeliko brco v rit, da vidite da ste v zmoti.
The world is as you are.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Končno si svobodna.
- staršem si povedala kar ti je ležalo na duši in te bremenilo
- znebila si se tipa, ki ni bil pravi
- pustila si študij, ki ti ni všeč
Mogoče se počutiš grozno, ampak zdaj imaš priložnost, da izbereš in delaš nekaj zase, sebe postaviš spet na prvo mesto in vse ostalo pošleš v k***.
- staršem si povedala kar ti je ležalo na duši in te bremenilo
- znebila si se tipa, ki ni bil pravi
- pustila si študij, ki ti ni všeč
Mogoče se počutiš grozno, ampak zdaj imaš priložnost, da izbereš in delaš nekaj zase, sebe postaviš spet na prvo mesto in vse ostalo pošleš v k***.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
*tashika* napisal/-a:S tem me je zelo prizadel, ker sma namreč skupaj že načrtovala prihodnost; odprla sma hranilno knjižico, risala načrte za hišo, gledala parcele. Prihodnost sem vidla skupaj z njim.
O moj Bog! To je vse kar mam prvi trenutek v glavi. Pa ne moreš po 8-ih mesecih skupaj šparat za bajto, si ogledovat parcele ker je to enostavno prezgodaj. No vsaj otroka nista planirala, vsaj nekaj.
Glede faxa pa se mi ne zdi nič groznega, ugotovila si da te to ne veseli in boš naredla fax, ki te bo veselil.
Fant očitno ni bil tak popoln kot ga opisuješ, ampak zelo posesiven. Nej ti ne bo žal da sta končala, mislim da je to najboljša stvar ki se ti je zgodila, čez kak mesec boš tudi sama menila enako.
To da se v LJ. nisi znala zabavat brez tipa pa sej to ne more biti res, lepo je da si ga mela rada pa vse, sam on ne sme bit center tvojega sveta, zraven je fajn imeti prijateljice in se tut z njimi zabavati, ne pa 24 ur na dan tičati skupi s fantom (tega sicer nisi poedala, ampak predvidevam da je blo tak ko si bila doma).
In ja, prva ljubezen gor al gor, predvidevam da si še zelo mlada in dokaj neizkušena in da si si zato predstavljala da boš celo življenje preživela s prvi resnim tipom. Če bi blo zmeraj temu tako potem beseda bivši ne bi obstajala in nekatere punce tle gor jo ne bi uporabljale.
Torej, poberi se in pojdi najprej, kajti nič groznega se ti ni naredilo.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Čisto tako, ve vse pravite, kako je fajn, da je spoznala, da je študij ne veseli. Pomoje je bil glavni problem lokacija faksa, ne pa smer študija. Nikjer ne piše, da je hotela menjat faks zaradi tematike, ampak zaradi fanta.
Avtorica teme, zdaj, ko nisi več skupaj s tem tipom, resno premisli, kako je s študijem. Jeseni imaš možnost novega začetka, ker te zdaj ne bo več cel teden matrala samo ločenost od fanta, ampak se boš lahko posvetila študiju, spoznala nove ljudi,... Premisli, če se ti zdaj, ko nista več skupaj, še splača prepisat.
Avtorica teme, zdaj, ko nisi več skupaj s tem tipom, resno premisli, kako je s študijem. Jeseni imaš možnost novega začetka, ker te zdaj ne bo več cel teden matrala samo ločenost od fanta, ampak se boš lahko posvetila študiju, spoznala nove ljudi,... Premisli, če se ti zdaj, ko nista več skupaj, še splača prepisat.
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Tvoj tip je bil blesav! Tvoji starši so zmešani! Zdej, če si ti vredu, pametna in odločna se boš iz tega izmotala in to je lahko odlična priložnost zate. V nasprotnem primeru boš vedno trpela, izbirala napačne fante in se vrtela v začaranem krogu...
Ma ne moreš šparat za hišo po osmih mesecih zveze...ej!!! Ne naredi pri naslednjem tipu te napake, ker boš odgnala vse normalne tipe in privabljala kretene!!
Ma ne moreš šparat za hišo po osmih mesecih zveze...ej!!! Ne naredi pri naslednjem tipu te napake, ker boš odgnala vse normalne tipe in privabljala kretene!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov