Težave s fantom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
*tashika* napisal/-a:daleč stran od doma, od fanta...
..pogrešala sem fanta..
Nisem se mogla zabavati brez fanta. Preživljala sem hude čase. Ob večerih sem na skrivaj jokala, da sem brez njega. Moje življenje ga potrebuje.
Tako, mi je on pomagal, da sem ugotovila, da tako res ne gre več naprej.
(IN POTEM V ISTEM POSTU ŠE: )
Poln sam sebe, razvajen, hoče imeti vedno vse prav.
???
on ki ti je pomagal da si ugotovila, da si na napačnem faxu, te je pustil, ker je ugotovil, da si zanj napačna ti.
jaz bi na tvojem mestu šla nazaj v ljubljano, se učila, šla na otvoritev majskih, se učila, šla na škisovo, se učila, šla na pohod na rožnik, se učila, šla na dan mestnega loga, se učila, šla na zaključek majskih iger, se učila, se učila, se učila, položila izpite (ali vsaj čimveč), šla naslednje leto nazaj v lj (ali v 2. letnik ali ponavljat 1.- nima veze), šla na vse blok žurke in staršem pokazala sredinca.
Zadnjič spremenil claire, dne 28. Apr. 2010 1:20, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Mislim, da bi bilo huje že to, da bi ostala s tem fantom.
Ne razumem kako nisi znala živeti brez njega. Jaz si ne predstavljam bit z nekom non stop skupaj. Imeti moraš tudi svoje življenje.
Omenjeni fant zame ni popoln, ker te najprej podpira pri tem, da pustiš šolo, potem pa te pusti + še vse ostalo.
To, da po 8 mesecih načrtuješ hišo, izbiraš parcelo,... se mi še ne zdi najbolj neumno, ker poznam kar nekaj takšnih, ampak ne v 1. letniku faksa, ko še šole nimaš kaj šele službo.
In skupen račun, če prav razumem? Tega jaz ne bi nikoli dovolila.
Ne razumem kako nisi znala živeti brez njega. Jaz si ne predstavljam bit z nekom non stop skupaj. Imeti moraš tudi svoje življenje.
Omenjeni fant zame ni popoln, ker te najprej podpira pri tem, da pustiš šolo, potem pa te pusti + še vse ostalo.
To, da po 8 mesecih načrtuješ hišo, izbiraš parcelo,... se mi še ne zdi najbolj neumno, ker poznam kar nekaj takšnih, ampak ne v 1. letniku faksa, ko še šole nimaš kaj šele službo.
In skupen račun, če prav razumem? Tega jaz ne bi nikoli dovolila.
Nivea
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
srečna bodi, da si se ga tolk hitr znebila bolš po 8 mesecih kot pa po parih letih!!
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Starši bodo s časoma sprejeli tvojo odločitev, ko boš šla na faks, ki si ga žileiš in ga z veseljem izdelovala in se trudila. Takrat bodo vedeli da si se ti prav odločila in da so oni naredili napako ker so te v nekaj prisiljevali.
To pa da si s fantom 8 mesecov in nisi mogla brez njega dobesedno živet, se mi zdi pa čist obupno! Oprosti, vendar imam tako mnjenje... šele začela si delat faks, torej predvidevam da si brez rednih dohodkov, ti pa si e gledala parcele in risala hišo... kako pa bi jo naredila?? Kako bi kupila parcelo?? Niti mi ni jasno da si z njim odpirala hranilni račun...hej punca po 8 mesecih pa res ne moreš sanjariti in početi take stvari. Najprej je treba tudi malo odrasti.
To pa da si s fantom 8 mesecov in nisi mogla brez njega dobesedno živet, se mi zdi pa čist obupno! Oprosti, vendar imam tako mnjenje... šele začela si delat faks, torej predvidevam da si brez rednih dohodkov, ti pa si e gledala parcele in risala hišo... kako pa bi jo naredila?? Kako bi kupila parcelo?? Niti mi ni jasno da si z njim odpirala hranilni račun...hej punca po 8 mesecih pa res ne moreš sanjariti in početi take stvari. Najprej je treba tudi malo odrasti.
- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
polly-polly napisal/-a:Končno si svobodna.
- staršem si povedala kar ti je ležalo na duši in te bremenilo
- znebila si se tipa, ki ni bil pravi
- pustila si študij, ki ti ni všeč
Mogoče se počutiš grozno, ampak zdaj imaš priložnost, da izbereš in delaš nekaj zase, sebe postaviš spet na prvo mesto in vse ostalo pošleš v k***.
Končno en dober, pozitiven post. To punca rabi, ne pa nekega obsojanja.
Ostale pa ste tak popolne, da se vas bog usmili
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
meli241177 napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Končno si svobodna.
- staršem si povedala kar ti je ležalo na duši in te bremenilo
- znebila si se tipa, ki ni bil pravi
- pustila si študij, ki ti ni všeč
Mogoče se počutiš grozno, ampak zdaj imaš priložnost, da izbereš in delaš nekaj zase, sebe postaviš spet na prvo mesto in vse ostalo pošleš v k***.
Končno en dober, pozitiven post. To punca rabi, ne pa nekega obsojanja.
Ostale pa ste tak popolne, da se vas bog usmili
In ti si se prijavila na forum zato, da to poveš?
Saj jih je veliko povedalo, da naj bo srečna, da se ga je rešila. Kar je dejansko res!
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
WTF?!?! pa ti to resno?!
8 mescev skupaj pa načrtujeta hišo?! sory,ampak=BOLANO!
8 mescev skupaj,pa ti pomeni use na svetu,ne boš mogla živet brez njega,učit se itd.itd..=BOLANO!
Ej haloo?? Šolo si zamenjala samo zaradi fanta,a na koncu gresta narazen?! brez besed.
Evo,če ti dam še kak spodbuden nasvet: malo se "zesni",pusti preteklost,kar je bilo je pač bilo,fanta nimaš,OK si žalostna,ampak PUSTI SKRBI in uživaj življenje dalje! Sej bo bolš. Bo sigurno prišel še kak tipček mimo tebe
Uživaj*
8 mescev skupaj pa načrtujeta hišo?! sory,ampak=BOLANO!
8 mescev skupaj,pa ti pomeni use na svetu,ne boš mogla živet brez njega,učit se itd.itd..=BOLANO!
Ej haloo?? Šolo si zamenjala samo zaradi fanta,a na koncu gresta narazen?! brez besed.
Evo,če ti dam še kak spodbuden nasvet: malo se "zesni",pusti preteklost,kar je bilo je pač bilo,fanta nimaš,OK si žalostna,ampak PUSTI SKRBI in uživaj življenje dalje! Sej bo bolš. Bo sigurno prišel še kak tipček mimo tebe
Uživaj*
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
*tashika* napisal/-a:Hvala vam za odkrite besede. Mi je veliko dalo mislit in mi je veliko lažje zdaj.
In, kak si se odločla? Se boš vseeno prepisala ali boš ostala na tem faksu?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Jaz jih poznam ogromno, ki po 8 mesecih načrtujejo hišo, otroka, skupaj živijo, si opremljajo stanovanje,... Pa saj to ni tak halo, če gre za zrele osebe, zaposlene,... ampak, da pa pustiš šolo zaradi tega, in da se ti svet podre, to pa ne.
Ampak povdarjam razlika je, če je to zrela oseba z službo, ki si gradi svojo prihodnost. Ne pa punca na faxu, brez dohodka, z neresnim fantom,...
Ampak povdarjam razlika je, če je to zrela oseba z službo, ki si gradi svojo prihodnost. Ne pa punca na faxu, brez dohodka, z neresnim fantom,...
Nivea
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
nivea9 napisal/-a:Jaz jih poznam ogromno, ki po 8 mesecih načrtujejo hišo, otroka, skupaj živijo, si opremljajo stanovanje,... Pa saj to ni tak halo, če gre za zrele osebe, zaposlene,... ampak, da pa pustiš šolo zaradi tega, in da se ti svet podre, to pa ne.
Ja to je res. ZRELE OSEBE!
Ampak,v tem primeru, b lahko govorili o kakšni taki osebi?! dvomim.
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima