Težave s fantom in samozavestjo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- cindy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Berem ta forum že nekaj časa, in zdaj sem se tudi jaz odločla, da sem bom razpisala...
Stvar je taka, da sem kake pol leta šla narazen s tipom. Nisma bla skupaj dolgo, 4 mesece. Najprej sem mislila, da gre pač za taki poletni flirt, potem pa je on začel silit vame in sem tudi jaz padla notri, ter se zaljubila. In bum, kot strela z jasnega, njemu ni blo več naenkrat. In ker mi je bil bad sem rajši zaklučla.
Zgodba se nadaljuje, minilo je potem kaka dva meseca, in on začne spet težiti (za seks), ker ga je ena punca vmes skenslala. Njaprej sem bla močna in sem ga odejbala in je vedno bol težil, potem pa sem popustila. In sva se dobila enkrat na mesec, vse do mesca dni nazaj. Zdaj pa sva nehala. Sem ga skenslala. Najbolj me jezi to, da me je mel tak v šahu in me obračal. Jaz trpim, on pa lahko čist vse na tak na easy jemle.
Totalni kreten je bil do mene, me izkoristil ko me je lahko.
Problem pa je v tem, da sem se spet zaljubla v njega, ful študiram na njega, si želim , da bi bla skupaj. Plust tega še imava enega skupnega prijatelja, in mi je bad ko slišim kaj za njega. Prav tako me muči, da je trajalo tako kratek čas. Verjetno tudi zato ker še pri svojih 24 nisee mela nobene dlje trajajoče zveze in me tudi to muči in vpliva na mojo samozavest...:S
Mam že tak vsrano obdobje za sabo zadnji dve leti, od smrti očeta, do ljubezenskh težav vedno znova, težav doma, plus tega mi je ta zveza zaj čisto zbila samozavest in se počutim totalo osamljeno in mi je bad, da je on šel s svojim življenjem naprej jaz pa še vedno stagniram. Mislim po 6 mesecih bi rada , da se neha že vse to, ker me res trga in mi je res totalni bad, da mam momente ko sem po pol dneva v sobi. Vem, da to ni zdravo in mislim, da včasih padam že v depresije. Vem, da ima življenje vzpone in padce, ampak jaz bi rada, da se od vsega tega sranja že enkrat poberem!!!!
Any advices oz. any experience??
Stvar je taka, da sem kake pol leta šla narazen s tipom. Nisma bla skupaj dolgo, 4 mesece. Najprej sem mislila, da gre pač za taki poletni flirt, potem pa je on začel silit vame in sem tudi jaz padla notri, ter se zaljubila. In bum, kot strela z jasnega, njemu ni blo več naenkrat. In ker mi je bil bad sem rajši zaklučla.
Zgodba se nadaljuje, minilo je potem kaka dva meseca, in on začne spet težiti (za seks), ker ga je ena punca vmes skenslala. Njaprej sem bla močna in sem ga odejbala in je vedno bol težil, potem pa sem popustila. In sva se dobila enkrat na mesec, vse do mesca dni nazaj. Zdaj pa sva nehala. Sem ga skenslala. Najbolj me jezi to, da me je mel tak v šahu in me obračal. Jaz trpim, on pa lahko čist vse na tak na easy jemle.
Totalni kreten je bil do mene, me izkoristil ko me je lahko.
Problem pa je v tem, da sem se spet zaljubla v njega, ful študiram na njega, si želim , da bi bla skupaj. Plust tega še imava enega skupnega prijatelja, in mi je bad ko slišim kaj za njega. Prav tako me muči, da je trajalo tako kratek čas. Verjetno tudi zato ker še pri svojih 24 nisee mela nobene dlje trajajoče zveze in me tudi to muči in vpliva na mojo samozavest...:S
Mam že tak vsrano obdobje za sabo zadnji dve leti, od smrti očeta, do ljubezenskh težav vedno znova, težav doma, plus tega mi je ta zveza zaj čisto zbila samozavest in se počutim totalo osamljeno in mi je bad, da je on šel s svojim življenjem naprej jaz pa še vedno stagniram. Mislim po 6 mesecih bi rada , da se neha že vse to, ker me res trga in mi je res totalni bad, da mam momente ko sem po pol dneva v sobi. Vem, da to ni zdravo in mislim, da včasih padam že v depresije. Vem, da ima življenje vzpone in padce, ampak jaz bi rada, da se od vsega tega sranja že enkrat poberem!!!!
Any advices oz. any experience??
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
1. nehaj se videvat z njim in seveda tudi seksat
2. ne oglačaj se na klice, zbriši številko, vse smse, itd...
3. prosi prijatelja naj ti ne govori o njemu
4. najd si kakšen hobi, uči se, če si na faksu, pejt ven s kolegicami, jezikovni tečaj, igranje šaha, itd... karkoli
Če si nočeš sama pomagat, ti noben drug ne more
2. ne oglačaj se na klice, zbriši številko, vse smse, itd...
3. prosi prijatelja naj ti ne govori o njemu
4. najd si kakšen hobi, uči se, če si na faksu, pejt ven s kolegicami, jezikovni tečaj, igranje šaha, itd... karkoli
Če si nočeš sama pomagat, ti noben drug ne more
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Za začetek nehi to delat, ne se zapirat (dobeseno in preneseno) in pojdi ven, pejd laufat, pucat stanovanje (lahko tud k men ), uglavnem, fizično se aktivirat..se kmalu tud psiha začne zdravit potem.cindy napisal/-a:mam momente ko sem po pol dneva v sobi. Vem, da to ni zdravo
Aja, pa valda, prekint stike totalno - sem mislila, da je to itak ena taka logična poteza.
- cindy
- Sramežljivka
Saj probam vse to, se učim recimo, samo če mi vedno gre to po glavi, kak se je lahko v ono zaljubil v mene pa ne, kak je me je le lahko tak izkoristil.
Se primerjam z njo (kak je lepša od mene, pa bolj zanimiva...). Potem grem vedno z nekim strahom v mesto, da ju ne bi ki srečala.
Ven grem, ampak premalo se mi zdi. Včeraj sem hotela iti na eno fešto in nimam nikogar tak tu več, kjer študiram in me je spet v bad vrglo. Sem pa človek, ki se ne zaljubi tak in sem zdaj temu tipu se res po kakem letu odprla spet, ker me je prešnji tudi prizadel in imam zdaj strah, da me bodo tipi vedno tak izkoriščali oz. da vidijo v meni samo eno.
Se primerjam z njo (kak je lepša od mene, pa bolj zanimiva...). Potem grem vedno z nekim strahom v mesto, da ju ne bi ki srečala.
Ven grem, ampak premalo se mi zdi. Včeraj sem hotela iti na eno fešto in nimam nikogar tak tu več, kjer študiram in me je spet v bad vrglo. Sem pa človek, ki se ne zaljubi tak in sem zdaj temu tipu se res po kakem letu odprla spet, ker me je prešnji tudi prizadel in imam zdaj strah, da me bodo tipi vedno tak izkoriščali oz. da vidijo v meni samo eno.
Zadnjič spremenil cindy, dne 15. Maj. 2010 21:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- cindy
- Sramežljivka
V njo je ziher zaljubljen, v to sem prepričana. Je bil kar na hitrem z njo za mano.
Vem, da se iz napak učimo ampak enkrat se mora nehati. Dodaten bad je še zato, ker vsi okrog mene, razen ene kolegice imajo tipe in sem prav žalostna, da jih vidim srečne pa nekam gredo s svojim živjenjem jaz pa se vedno znova pobiram.
Bi jih že lahko prebrala, ampak mi je bla po vsem tem kaj sem šla skozi v zadnjem času kriza in sem pač naivno nasedla. Hudo je, če nisi mel pri 24 še resne zveze, in sem pač dala šanso. In me je vse mantralo, brez očeta, brez fanta, samo sranje okrog mene no.
Tak sem jezna nanj, in želim, da bi se mu lahko maščevala. Samo ponavadi to glih ne uspe. Ma premoč nad mano, ker se ne obremenjuje tak s tem.
Vem, da se iz napak učimo ampak enkrat se mora nehati. Dodaten bad je še zato, ker vsi okrog mene, razen ene kolegice imajo tipe in sem prav žalostna, da jih vidim srečne pa nekam gredo s svojim živjenjem jaz pa se vedno znova pobiram.
Bi jih že lahko prebrala, ampak mi je bla po vsem tem kaj sem šla skozi v zadnjem času kriza in sem pač naivno nasedla. Hudo je, če nisi mel pri 24 še resne zveze, in sem pač dala šanso. In me je vse mantralo, brez očeta, brez fanta, samo sranje okrog mene no.
Tak sem jezna nanj, in želim, da bi se mu lahko maščevala. Samo ponavadi to glih ne uspe. Ma premoč nad mano, ker se ne obremenjuje tak s tem.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ker si se mu pustila.. Vem, ne namerno, ampak s tem, že prej ko so ble neke scene in whatever, in da njemu ni tolk do tebe kot je blo tebi, je tud on to uvidel in začel izkoriščat situacijo.cindy napisal/-a:kak je me je le lahko tak izkoristil.
Ohjoj, sam ne rečt, da se ti zdi to (življenje v dvoje) največji pomen? Lahko "greš nekam z življenje" tudi brez partnerja ob sebi; seveda je lepo v dvoje, naj ti pa ne bo to najvišji cilj.cindy napisal/-a:Dodaten bad je še zato, ker vsi okrog mene, razen ene kolegice imajo tipe in sem prav žalostna, da jih vidim srečne pa nekam gredo s svojim živjenjem jaz pa se vedno znova pobiram.
Po kakšni teoriji je pa to možno?buubbika napisal/-a:Jbi lahko presodila tipe, a se mu gre sam za sex al za kaj več. No, že brada od tipov o tem veliko pove (haha ).
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Sem samo jaz zmedena? Ne štekam ne obrvi ne brade
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
@barbie: jz tud ne me pa zanima kaj je s tipi z brado ... ker men je brada totally sexy in sm pr vsakmu navijala da si jo je pustu, vsaj tist trikotniček pod ustnico
@avtorica teme: če mu je blo samo za sex pol itk brezveze sploh kej razmišljat. škoda ker si se ti zaljubila on pa ne. ampak dj jemli to kot neko pozitivno izkušnjo in ne kot nekaj v kar te je "silu" , kar si delala zaradi njega. Mislm, vsaj upam da je bilo tebi kul počet to stvar. Pa mogoče otročje in nezrelo ampak pri meni je delovalo: najlažji način da tipa prebolim, je da ga zasovražim.
In kot so ti že druge punce svetovale, postani aktivna... ko boš zadovoljna sama s seboj se bo od nekod uzel tud konj v belem ... hočem rečt, princ na belem konju, ko ga boš najmanj pričakovala.
@avtorica teme: če mu je blo samo za sex pol itk brezveze sploh kej razmišljat. škoda ker si se ti zaljubila on pa ne. ampak dj jemli to kot neko pozitivno izkušnjo in ne kot nekaj v kar te je "silu" , kar si delala zaradi njega. Mislm, vsaj upam da je bilo tebi kul počet to stvar. Pa mogoče otročje in nezrelo ampak pri meni je delovalo: najlažji način da tipa prebolim, je da ga zasovražim.
In kot so ti že druge punce svetovale, postani aktivna... ko boš zadovoljna sama s seboj se bo od nekod uzel tud konj v belem ... hočem rečt, princ na belem konju, ko ga boš najmanj pričakovala.
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ja on jemlje na izi, ker vidi da si zaljubljena v njega in da lahko od tebe dobi kar želi, ti pa vedno znova upaš da se bo zaljubil tudi on in se ne in spet upaš in ga čakaš in on to ve in spet jovo na novo...
VEN IZ TEGA ZAČARANEGA KROGA
Verjemi, da je zate bolje, da končaš to. Vredna si veliko, veliko več kot to.
VEN IZ TEGA ZAČARANEGA KROGA
Verjemi, da je zate bolje, da končaš to. Vredna si veliko, veliko več kot to.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
barbie_girl_85 napisal/-a::?: Sem samo jaz zmedena? Ne štekam ne obrvi ne brade
za brado tut jz ne razumem
Za obrvi pa mislim da je hotela reči da ženske, ki si rišejo obrvi zgledajo ceneno (no vsaj meni tko zgledajo).
Za avtorico teme pa: prekini stike s njim kot so ti punce že povedale. Vem da je hudo, ker maš v zadnjem času slabo odbobje, ampak za vsaki dežjem posije sonček... Pozabi ga in pojdi naprej, boš videla da je na tem svetu še veliiikoo fajnih samskih tipčkov.
- cindy
- Sramežljivka
hvala za spodbudne besede od vseh
Samo k.... , če je tak težko, da se mi res na trenutke meša. Probam bit aktivna, ampak če se mi vedno znova to prikrade v podzavest in me mantra.
Saj bi rada bla pozitivna, pa da bo že nekako.
Samo, če je non stop neko sranje, mi naj nekdo pove kak maš potem upanje še? Ful težko spoznam koga, in vem da bo zdaj tlko časa spet šlo, in potem bom še bol v badu ker nikoga ne spoznam.... In potem, mi to še dodatno spet samozavest zbija, in ne bom več imela niti volje koga spoznat.
Saj prej sem mela tudi opravka s kreteni, samo zaj sem pa res mislila, da bo končno zalaufalo. In me je po že tlko razočaranjih, ful prizadelo.
Mogoče res moram jaz tudi na sebi kaj spremeniti, in se znati tudi za sebe bol postaviti.
No, upajmo da bo šlo na boljše, če ne pa mislim da bom res dobla počasi popizditis že
Samo k.... , če je tak težko, da se mi res na trenutke meša. Probam bit aktivna, ampak če se mi vedno znova to prikrade v podzavest in me mantra.
Saj bi rada bla pozitivna, pa da bo že nekako.
Samo, če je non stop neko sranje, mi naj nekdo pove kak maš potem upanje še? Ful težko spoznam koga, in vem da bo zdaj tlko časa spet šlo, in potem bom še bol v badu ker nikoga ne spoznam.... In potem, mi to še dodatno spet samozavest zbija, in ne bom več imela niti volje koga spoznat.
Saj prej sem mela tudi opravka s kreteni, samo zaj sem pa res mislila, da bo končno zalaufalo. In me je po že tlko razočaranjih, ful prizadelo.
Mogoče res moram jaz tudi na sebi kaj spremeniti, in se znati tudi za sebe bol postaviti.
No, upajmo da bo šlo na boljše, če ne pa mislim da bom res dobla počasi popizditis že
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Vem kaj doživljaš. Jaz sem šla do zdaj dvakrat skozi to (žal bi tukaj težko rekli, da osel gre samo enkrat na led , hkrati pa mislim, da v bistvu nisem bila sama kriva, ker se je šele na koncu izkazalo kdo sta bila ta fanta v resnici oz. kaj nista hotela). S prvim je sicer šlo vse zelo hitro, neka kratka zaljubljenost bi rekla, ki pa se je mene očitno držala dlje časa kot njega. Po parih mesecih se je spomnil klicat, če greva na pijačo. What else can I say than a jerk? Celotne zgodbe se mi zdaj ne da opisovat, je pa fora v tem, da sem do zdaj še vedno naletela na take tipe, ki so najprej celi nori name, potem pa kar mine vse to (in to po parih mesecih, kako bi bilo šele po prih letih) oz. interes z njihove strani še obstaja, a imam vedno opravka s takimi, ki jim paše, da se vidimo 1x tedensko, slišimo pa največ 2x tedensko. Naj omenim, da je tazadnji, za katerega sem mislila (med nama še ni zaključeno, imava pa nek nedorečen odnos), da je oseba, s katero se vidim v resni zvezi, doma nedaleč vstran od mene, a se vseeno ne vidiva pogosto. No, in delam na tem kot ti - da ga skenslam iz svoje vsakdanje rutine, ker nisem srečna v tem polovičarskem odnosu.
Včasih je pač treba določenim osebam pokazati kje jim je (oz. ni) mesto in zaključiti z njimi, sicer ti zj*be psiho. Been there done that.
Včasih je pač treba določenim osebam pokazati kje jim je (oz. ni) mesto in zaključiti z njimi, sicer ti zj*be psiho. Been there done that.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
predlagam, da namesto, da razmišljaš kako sta se imela skupaj super fino, začneš razmišljati, kakšen kreten je on v resnici. kako te je izkoristil, ker si bila zaljubljena, kako te je izkoristil za sex, kako takšnega človeka ne potrebuješ. in ga poskušaj enostavno zamrziti. pri meni je ponavadi to delovalo. sem pogruntala, da če se mi nekdo zagnusi, nimam več želje biti z njim.
traja, ampak deluje.
traja, ampak deluje.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- cindy
- Sramežljivka
Dolce chicco:
Saj ta tip je bil tudi nor na mene, samo sem potem ugotovila zakaj. ker je pač imel poleti krizo, zaradi bivše in je pač rabil neko tolažbo. Torej sem mu bla za zabavo, vmes med bivšo in to sedanjo. grrrrrr
Jaz pa sem notri padla, misleč mogoče pa bo, potem pa se je začelo z njegovimi čustvenimi izpadi. Ko se samo spomnim kak je naklado ej...
kako pa še sploh zdržiš, ko se ti to ponavlja, maš sploh še enrgijo? Pa koliko si stara, če smem vprašati?
Saj ta tip je bil tudi nor na mene, samo sem potem ugotovila zakaj. ker je pač imel poleti krizo, zaradi bivše in je pač rabil neko tolažbo. Torej sem mu bla za zabavo, vmes med bivšo in to sedanjo. grrrrrr
Jaz pa sem notri padla, misleč mogoče pa bo, potem pa se je začelo z njegovimi čustvenimi izpadi. Ko se samo spomnim kak je naklado ej...
kako pa še sploh zdržiš, ko se ti to ponavlja, maš sploh še enrgijo? Pa koliko si stara, če smem vprašati?
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Pri meni je bilo sicer malce drugače... Nisem bila nobenemu tolažba, sta bila pač že po karakterju taka, da jima je ustrezalo imeti neko kvazi resno zvezo, da nista bila sama in da se z nobenim nisem slišala čisto vsak dan (sem se kar zasekirala pol, ker sem od drugih skos slišala da se s svojim slišijo in po možnosti še vidijo vsak dan). Na začetku nisem mela sile, ker ne hitim rada, ampak pol sta mi že sestra in kolegica rekli, da to očitno ni to. Ljudje mamo različne predstave o resni zvezi in jaz sem se raje umaknila kot da bi trpela, človeka pa itak ne moreš spremeniti, četudi na začetku kaže, da dela na tem... Jaz sem si rekla, da si zaslužim nekoga, ki mu bom nekaj pomenila in četudi kdaj ne bo imel časa zame, da se bova vsaj slišala in imela enaka pričakovanja glede zveze. Vsak si zasluži sebi enakega, vse kar je slabše, ni vredno ne časa, ne izgubljanja živcev.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]