Težava, ki mi ne da spati
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
meni se pa zdi, da se ji lahko opravičiš, če se ji želiš. ne gre se toliko za krivdo(ker sama nisi kriva NIČ), ampak po mojem zgolj za mirno vest oz. delanje v skladu s tvojimi načeli. mislim, da bi jaz tudi naredila podobno.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Če imaš telefonsko ji pošlji prijateljski sms... samo takšne ženske navadno delno sumijo da so varane ali pa tudi ko za to izvedo je kriv cel svet samo njihov dečko ne... Lahko pa da ima kanček razumnosti v glavi in ga bo odslovila čez vrata.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Tudi js najbrž ne bi še odnehala. Edina težava je ta, da ženska vidi/sliši samo tisto, kar želi. Vsi si radi zatiskamo oči pred resnico. Tako pač je. Tega ne boš ti mogla spremeniti. Sama bo morala ugotoviti, da bi bilo bolje, da te je poslušala.
Worship me or walk away.
- delfinko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
No jaz mislim, da nimam kaj več narediti.
Poslala sem ji mail, notri na kratko opisala kako je bilo iz moje strani, če bi imela vsaj malček dvoma, bi se verjetno sama javila in odgovorila na mail. Tako pa ni bilo popolnoma nič.
Mislim, da je nesmiselno, da ji poleg maila pošiljam še sms ali pa da jo kličem, ker če je prepričana v njegovo nedolžnost, pa naj bo.
Jaz vem, da ne bi rada bila vsiljiva in je popolnoma na njej, da presodi.
Poslala sem ji mail, notri na kratko opisala kako je bilo iz moje strani, če bi imela vsaj malček dvoma, bi se verjetno sama javila in odgovorila na mail. Tako pa ni bilo popolnoma nič.
Mislim, da je nesmiselno, da ji poleg maila pošiljam še sms ali pa da jo kličem, ker če je prepričana v njegovo nedolžnost, pa naj bo.
Jaz vem, da ne bi rada bila vsiljiva in je popolnoma na njej, da presodi.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Sej nimaš kej več narest.. punca se je očitno odločila vrjet fantu.. ti predala si informacije.. in mislim da lahko zdej mirno spiš 

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- delfinko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
Takole.... pa se je zgodba zaključila.
Ona je mail poslala njemu naprej, jaz sem izpadla maščevalna in vsake zgodbe je enkrat konec. Za to sem vesela, da se je končala, ker jaz s takšnim človekom res ne bi mogla živeti, jaz pač nisem takšna.
Hvala vam še enkrat za vse nasvete, sedaj pa novim priložnostim naproti
Lepo se imejte!
Ona je mail poslala njemu naprej, jaz sem izpadla maščevalna in vsake zgodbe je enkrat konec. Za to sem vesela, da se je končala, ker jaz s takšnim človekom res ne bi mogla živeti, jaz pač nisem takšna.

Lepo se imejte!
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
delfinko napisal/-a:
Tako se govori. Vse dobro!!!

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov