Težava, ki mi ne da spati
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Če bi mene fant varal, bi bila ZELO VSELA če bi mi kdo to povedal...
Mogoče nebi verjela osebi, ki mi je to povedala, še posebej če je nebi poznala, bi pa postala pozorna...
Ok, mogoče mal grdo in otročje, ampak če bi jaz zvedela da ma moj poleg mene šeeno žensko (ki ne ve da jo model vara)- kaj šele 3!!!!
bi sigurn njej/njim povedala... Ker bi mi šlo na živce da naju bi mel za budale.
jaz bi an tvojem mestu njo poklicala... če te bo vljudno odslovila jo pač pusti na miru... če te bo napadla da se lažeš, da si k***, pr*** ali pač karkoli ji pa pošli še tist mail... če bo pa pač vrjela kar ji govoriš, pa hvala bogu..
Opravičevat se ti pa ni treba... sej nisi mogla vedet da je tist njen tip..
Mogoče nebi verjela osebi, ki mi je to povedala, še posebej če je nebi poznala, bi pa postala pozorna...
Ok, mogoče mal grdo in otročje, ampak če bi jaz zvedela da ma moj poleg mene šeeno žensko (ki ne ve da jo model vara)- kaj šele 3!!!!

jaz bi an tvojem mestu njo poklicala... če te bo vljudno odslovila jo pač pusti na miru... če te bo napadla da se lažeš, da si k***, pr*** ali pač karkoli ji pa pošli še tist mail... če bo pa pač vrjela kar ji govoriš, pa hvala bogu..

Opravičevat se ti pa ni treba... sej nisi mogla vedet da je tist njen tip..
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Moj bivši je zarad mene pustu punco. In jst sm se ji šla opravičevat čez neki časa. Če bi lahko čas zavrtela nazaj, se ji nikol ne bi. Vrjem
Moj prvi fant pa je mel tut poleg mene še eno drugo, s kero je biu dalj časa in sm po nekaj mescih zvedla in ga pustila. Mi je pa zlomu srce, ker si nikol nism predstavljala, da bi bil lahko tako popoln človek, prijazen, dobr, tak kreten v dnu duše.

Moj prvi fant pa je mel tut poleg mene še eno drugo, s kero je biu dalj časa in sm po nekaj mescih zvedla in ga pustila. Mi je pa zlomu srce, ker si nikol nism predstavljala, da bi bil lahko tako popoln človek, prijazen, dobr, tak kreten v dnu duše.

-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Tipu se bo vrnilo. In ti samo končaj to brezvezno zvezo, ki tko al tko ne bo nikoli nič iz nje.
+ to da je imel še tri druge poelg tebe...tip res ni normalen. Kolešček manka.
+ to da je imel še tri druge poelg tebe...tip res ni normalen. Kolešček manka.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- delfinko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
Tako pa sem zaključila zgodbo.
Sicer ne vem ali sem jaz med čudnimi ali kaj. Danes sva se dobila, ker poslovno sodelujeva in je bilo prvič po vsem tem času, da je imel toliko časa da se je dobil z menoj. Seveda je imel zelo malo časa in seveda je cel čas lagal. Se je pa obnašal kot da se ni zgodilo popolnoma nič in če jaz ne bi bila tista, ki bi začela pogovor o stvareh, ki so se dogajale bi verjetno čisto mirno popila tisto kavo in šla vsak na svojo stran.
Sicer sem med pogovorom slišala besedico oprosti, ampak to je bilo tako mimo grede, niti nekih hudih čustev, kakšnega obžalovanja ali česa podobnega.
Sem pa prišla potem domov in sem njegovi uradni poslala samo mail, da bi pač rada razčistila za nazaj, ker mi govori še vedno nekaj drugega kot pa je dejansko res, da pa je najina zgodba v vsakem primeru zaključena.
Odgovor ne vem, ga naj pričakujem, ali ne.....bom videla.
Sem pa jezna sama nase, da sem se spustila z nekom tako daleč, da sem sedaj jaz tista, ki trpi.
Sicer ne vem ali sem jaz med čudnimi ali kaj. Danes sva se dobila, ker poslovno sodelujeva in je bilo prvič po vsem tem času, da je imel toliko časa da se je dobil z menoj. Seveda je imel zelo malo časa in seveda je cel čas lagal. Se je pa obnašal kot da se ni zgodilo popolnoma nič in če jaz ne bi bila tista, ki bi začela pogovor o stvareh, ki so se dogajale bi verjetno čisto mirno popila tisto kavo in šla vsak na svojo stran.
Sicer sem med pogovorom slišala besedico oprosti, ampak to je bilo tako mimo grede, niti nekih hudih čustev, kakšnega obžalovanja ali česa podobnega.
Sem pa prišla potem domov in sem njegovi uradni poslala samo mail, da bi pač rada razčistila za nazaj, ker mi govori še vedno nekaj drugega kot pa je dejansko res, da pa je najina zgodba v vsakem primeru zaključena.
Odgovor ne vem, ga naj pričakujem, ali ne.....bom videla.
Sem pa jezna sama nase, da sem se spustila z nekom tako daleč, da sem sedaj jaz tista, ki trpi.
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Delfinko, drži se in bodi močna. Tako kot je napisano v enem izmed komentarjev, življenje mu bo samo vrnilo. Vsekakor pa poročaj, kak in e bo odgovor. :bussi:
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
No super, da si rešla. Kaj si se pol odločla u zvezi z njegovo original punco ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- delfinko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
Z njegovo original punco nisem rešila nič.
Napisala sem ji mail, če jo bo kaj zanimalo ji bom odgovorila, če ne, pa mislim, da sem naredila kar je bilo v moji moči. Ostalo mora pa rešiti sama.
Bi pa rekla, da ji sigurno ni vseeno, ker še meni ni, pa sva bila skupaj samo par mesecev.
Napisala sem ji mail, če jo bo kaj zanimalo ji bom odgovorila, če ne, pa mislim, da sem naredila kar je bilo v moji moči. Ostalo mora pa rešiti sama.
Bi pa rekla, da ji sigurno ni vseeno, ker še meni ni, pa sva bila skupaj samo par mesecev.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Nima te kej vest pečt, ne opravičuj se ji...sj nisi vedla da ma njo za uradno, ebe pa še dve pa tko mal za sproti....
Lahko ji poveš, ampak js mislm da ti nimaš kej računov kle polagat.
Če jih bo kdo je to on.
Se mi pa tut ful smil tista punca če slučajno ne ve kaj se dogaja in kakšen pezde je on.
Lahko ji poveš, ampak js mislm da ti nimaš kej računov kle polagat.
Če jih bo kdo je to on.
Se mi pa tut ful smil tista punca če slučajno ne ve kaj se dogaja in kakšen pezde je on.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov