Težava, ki mi ne da spati
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tamala24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
jst se ne bi utikala v to...ker boš na koncu izpadla ti vsega kriva. njegova uradna punca ti ne bo nič hvaležna če ji boš povedala....vesela tud ne bo ampak vseeno te bo obsojala bla bla bla bla.... se mi zdi da ona tudi ni tako nedolžna kot se sliši...
moje mnenje je da pozabiš na vse in zaživiš novo življenje.
aja pa po vsej verjetnosti pa bi ji poslala vse maile ki jih je pošiljal tebi in ostalim.
moje mnenje je da pozabiš na vse in zaživiš novo življenje.
aja pa po vsej verjetnosti pa bi ji poslala vse maile ki jih je pošiljal tebi in ostalim.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
delfinko kaj ti poznaš to punco ? Kaj mogoče veš kakšen odziv lahko pričakuješ od nje, ko ji bo povedala ?
Ker res dobro premisli, če se ti to splača. Lahko se zgodi točno to, kar je Tonja napisala.
Kaj ni bolj preprosto pozabit stvar ?
Ker res dobro premisli, če se ti to splača. Lahko se zgodi točno to, kar je Tonja napisala.
Kaj ni bolj preprosto pozabit stvar ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- delfinko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
Ne poznam te punce. In se mi niti ne sanja kakšen bi lahko bil njen odziv.
Če ne bom poskusila, pač ne bom nikoli izvedela.
Po eni strani se mi zdi prav, da punce držimo skupaj in vsaj jaz bi bila vesela, če bi mi to katera povedala, ker vsaj za sebe vem, da je bilo pri nama vedno tako, da res, ampak res nikoli nisem pomislila na to, da bi lahko imel še katero drugo (v bistvu še več drugih) in sem slepo vrjela, da ima revež toliko dela in je tako zaposlen.
Če ne bom poskusila, pač ne bom nikoli izvedela.
Po eni strani se mi zdi prav, da punce držimo skupaj in vsaj jaz bi bila vesela, če bi mi to katera povedala, ker vsaj za sebe vem, da je bilo pri nama vedno tako, da res, ampak res nikoli nisem pomislila na to, da bi lahko imel še katero drugo (v bistvu še več drugih) in sem slepo vrjela, da ima revež toliko dela in je tako zaposlen.
-
tamala24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
pa bi verjela kr eni punci k bi ti rekla da jo tvoj fant vara z njo? postavi se v njeno kožo in se vprašaj kaj bi ti naredila če bi ti ona to rekla kar hočeš ti njej?
jst se tud strinjam s tonjo tko da...kar boš pa nardila je pa vse od tebe odvisno, nas si prosila za nasvete in mi ti jih dajemo. upam da bojo kaj pomagali
jst se tud strinjam s tonjo tko da...kar boš pa nardila je pa vse od tebe odvisno, nas si prosila za nasvete in mi ti jih dajemo. upam da bojo kaj pomagali

-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
men je pa to neumno, zakaj bi ti njo klicala? ne vem, sploh je ne poznaš pa bi se ji šla opravičvat za neki k sploh nisi ti kriva :S...
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
-
p!ka - Cosmofrik
Jz zase vem, da bi tebe ( če bi pršla ) k meni obtožla, da si nora in da mo hočeš uničit zvezo. In te slabe govorice bi razširla naprej, ker bi pač res to mislna, ker zaupam Mojmu. Pomoje bi se šele čez neki časa začela spraševat zakaj bi neka punca pršla kr tko s tako zgodbo do mene- če bi se sploh začela.
Res, premisli al se ti splača. V vsakem primeru, poročaj kaj je blo.
Res, premisli al se ti splača. V vsakem primeru, poročaj kaj je blo.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Kako pa ti sploh veš katero punco klicat, če ne veš katera je, oz. od kje ti potem njeni podatki.
Drugače pa bi jaz vsekakor poskrbela, da bi njegova izvedela za njegove igrice. Saj ni nujno, da jo kličeš. Obstaja še kaj drugega. Kaj, če ji pošlješ dokazno gradivo. Ni se ti treba izdati kdo si. Jaz vem, da če bi nekaj dobila, da bi preverila, če je to res.
Drugače pa bi jaz vsekakor poskrbela, da bi njegova izvedela za njegove igrice. Saj ni nujno, da jo kličeš. Obstaja še kaj drugega. Kaj, če ji pošlješ dokazno gradivo. Ni se ti treba izdati kdo si. Jaz vem, da če bi nekaj dobila, da bi preverila, če je to res.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
O svašta ne morem verjet kaj berem. Ene resnično živite v pravljici in bi si tut kilo peska v oči zmetale sam, da nebi kaj "idilo" pokvarilo
Moje osebno mnenje:
1. Opravičevat se nimaš komu kaj, ker dejansko nisi vedela za njegovo punco.
2. Jaz osebno bi bila vesela, da če bi me fant varal, da bi mi to (kdor koli pač) povedali ne pa za mojim hrbtom s prstom kazali name medtem, ko bi jest živela v prepričanju kok zlatga fanta mam. Sej verjetno nebi takoj sveto verjela bi pa definitivno bila malo bolj pozorna in zadevo preverila.

Moje osebno mnenje:
1. Opravičevat se nimaš komu kaj, ker dejansko nisi vedela za njegovo punco.
2. Jaz osebno bi bila vesela, da če bi me fant varal, da bi mi to (kdor koli pač) povedali ne pa za mojim hrbtom s prstom kazali name medtem, ko bi jest živela v prepričanju kok zlatga fanta mam. Sej verjetno nebi takoj sveto verjela bi pa definitivno bila malo bolj pozorna in zadevo preverila.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
js bi se zmenila za kavico s to punco.. oz. pač osebno srečanje, in ji povedala kaj se dogaja.. tako kot je rekla MIGRENA, js bi tut definitivno raj vidla da mi kdo pove, če me fant vara, kokr pa da me majo vsi za norca..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
p!ka - Cosmofrik
*hox*
delfinko je že omenjala, da ta uradna punca je tud zvedla, tko ko ostale. Sam ta tip jo je z lepimi besedami prepriču v to, da je use skupi izmišljotina in ona mu je verjela.

delfinko je že omenjala, da ta uradna punca je tud zvedla, tko ko ostale. Sam ta tip jo je z lepimi besedami prepriču v to, da je use skupi izmišljotina in ona mu je verjela.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Ni mi jasno, kako ima ta tip čas za vse 4?!
Laž ima kratke noge. Prej ko slej bo tudi ona izvedela. In ti boš lažje zaspala, če ji boš povedala- ne zato, da bi jo prizadela, temveč zato, ker si nihče ne zasluži tega! Resnica boli, ampak tudi osvobaja. Po moje je najbolj nečloveško to, da podpiraš njegova dejanja in ne narediš tako, kot ti pravi razum! Seveda je lažje živeti v laži, toda kakšno življenje pa je to, če sami sebe slepimo, da je vse v redu?
Laž ima kratke noge. Prej ko slej bo tudi ona izvedela. In ti boš lažje zaspala, če ji boš povedala- ne zato, da bi jo prizadela, temveč zato, ker si nihče ne zasluži tega! Resnica boli, ampak tudi osvobaja. Po moje je najbolj nečloveško to, da podpiraš njegova dejanja in ne narediš tako, kot ti pravi razum! Seveda je lažje živeti v laži, toda kakšno življenje pa je to, če sami sebe slepimo, da je vse v redu?
Worship me or walk away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov