Težava, ki mi ne da spati

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

delfinko
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinko » 24. Avg. 2008 16:32

Pozdravljeni!

Takšne teme še nisem zasledila. Pa bi mi res prišel prav kakšen nasvet.

Teden dni nazaj sem ugotovila, da je bil moški, ki sem ga zadnje tri mesece imela za fanta, imel v tem času še tri druge. In potem sem ugotovila, da je imel eno izmed njih za uradno svojo, ostale pa smo očitno bile kar nekaj.

Jaz sem strašno proti varanju in podobnim zadevam, verjetno to izhaja še iz otroštva, sedaj pa me že cel čas peče vest zaradi tiste, ki je bila in verjetno je še uradna in že cel čas se poigravam z mislijo, da bi jo poklicala in se ji opravičila.

Kaj mislite vi?

Hvala za pomoč, naj pa povem tudi to, da me ta moški še vedno prepirčuje,da je ona bivša.

Sem pa prepričana, da sta bila 14 dni nazaj skupaj na morju, tako da tega nisem zvedela kar od nekje.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 24. Avg. 2008 16:34

Ti se tisti ženski nimaš kej opravičevat, sej nisi vedla da jo ima. Verjetno pa tut ona ne ve zate in za ostale.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 24. Avg. 2008 16:35

Kaj bi blo s tem, če bi se ji opravičla ? Sej nisi ti kriva, če nisi vedla, da ma še 10 drugih zravn tebe.
Pomoje boš samo galamo nardila, če se boš umešavala.

Tipa lepo odj*bi in mu dej vedet, da nisi neka kokoš s katero se bo lahko igrau in ji lagau u obraz.

Končaj to ( neumno ) zgodbo in hodi naprej. Čez neki časa boš razmišljala kašnega kretena si mela za fanta. :wink:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 24. Avg. 2008 16:36

Da bi se ti opravičila njej? Zakaj že? Opravičit se mora edino on! Vsem štirim(?). Ampak še to ne bo zadostovalo, ker to kar je naredu, nima opravičil, sploh!!
Edino, kar lahk nardiš, je, da še njej poveš kaj si zvedla o njem!

Lubica, čim dlje od njega, in čim prej!
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 24. Avg. 2008 16:37

Ojoj.. temu tipu pa je očitno dogajalo :? ne vidim niti najmanjšega razloga, da se ji opravičiš ker tukaj nisi ti popolnoma nič kriva! on vas je vse zavajal in bi se moral opravičiti vsaki od vas štirih posebej!
drugač pa prste stran od takega moškega pa naj te še tako prepričuje v neke pravljice.. to, da namerno zavajaš osebo, ki goji do tebe neka čustva se mi zdi ena največjih podlosti!
a ta "uradno prava" pa ve za to, da vas je več? koliko pa ste stari? (predvsem ta tip, kr zrelostni nivo ima nekje v kleti)
Zadnjič spremenil rachka_, dne 24. Avg. 2008 16:38, skupaj popravljeno 1 krat.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 24. Avg. 2008 16:37

Opravičila, zakaj :eek: Ti nisi nič kriva, nisi vedela, da je oddan, nisi varala.
Pokliči pa jo ja, ampak ne za opravičilo, ampak zato, da boš razkrila njega, ki bo na takšen način lahko prizadel še veliko src, in da bo ona izvedela resnico o njem in se rešila moškega katerega si najbrž ne zasluži.
Upam, da ti bo uspelo.
Zadnjič spremenil matjazd, dne 24. Avg. 2008 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 24. Avg. 2008 16:39

Če se prou spomen je delfinko že v drugi temi povedala, da je ta "uradna" punca zvedla, da je meu tud druge. Sam jo je prepriču, da so laži.
Kaj mam prou delfinko, da ne dajam kšnih napačnih informacij. :nixweiss:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
delfinko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinko » 24. Avg. 2008 16:43

Stari smo vsi od 25 naprej, tako da ne spadamo več med najstnike.

Težko mi je, v bistvu sem ful prizadeta zaradi tega, ker sem mu res slepo verjela, da dela in da zato nima časa.

Naj jo pokličem.... sliši se enostavno, kako pa bom to izvedla, pa mi še ni popolnoma jasno.

Čustva do njega, pa se zadnji teden spreminjajo - jeza, sovraštvo, izkoriščenost, potem pa spet neko pomilovanje in ne vem kaj še vse.
delfinko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinko » 24. Avg. 2008 16:45

p!ka prav imaš

vse smo zvedele, s tem, da zdej laže vsaki posebej. Meni že cel čas, da je ona bivša, drugim pa ne vem kaj govori, verjetnokaj podobnega.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 24. Avg. 2008 16:45

Hja... tukaj se pojavlja dvom... Jaz mislim, da je res bolje, da izve. Ker če jo je zdaj varal, jo bo tudi v prihodnje. Enkrat ni nobenkrat. Drugo pa je, če ti bo vrjela. On ji bo itak zatrjeval, da si se zlagala in da ni res. Da želiš samo uničit njuno zvezo (kao, a zdaj boš njej vrjela namesto mene, ki te "ljubim"). Takšnega prevaranta je treba razkrinkat...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Avg. 2008 16:49

delfinko napisal/-a:p!ka prav imaš

vse smo zvedele, s tem, da zdej laže vsaki posebej. Meni že cel čas, da je ona bivša, drugim pa ne vem kaj govori, verjetnokaj podobnega.

Brezveze da se zdj vtikaš..če zdej laže..bo najbrž svoji punci lagal še naprej, ona je pa najbrž tok slepo zalublena da mu vse vrjame.
delfinko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinko » 24. Avg. 2008 16:49

Ja varal jo bo še naprej, ker meni je v začetku povedal, da sta bila skupaj 6 ali 7 let in da je potem postala tečna in da jo je prevaral, potem pa sta šla narazen.

V bistvu niti ne vem ali sta takrat res šla narazen ali je samo tako rekel, kolikor mi je zdej znano, se mi zdi, da je takrat zvedela in da sta za nekaj časa šla res narazen.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 24. Avg. 2008 16:50

ŽuŽa napisal/-a:Brezveze da se zdj vtikaš.

Se strinjam. :ja: Ti sam njega od*ebi, pol naj te pa ne zanima več kaj se dogaja z njim in ostalimi njegovimi puncami. Mogoče ti "njegova uradna" sploh ne bo hotla verjet.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 24. Avg. 2008 16:51

Čist najboljše bo, če zdaj pustiš vse za sabo. Upam da ti takega kretena ne bo težko pozabit!
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 24. Avg. 2008 16:51

delfinko napisal/-a:Ja varal jo bo še naprej, ker meni je v začetku povedal, da sta bila skupaj 6 ali 7 let in da je potem postala tečna in da jo je prevaral, potem pa sta šla narazen.

V bistvu niti ne vem ali sta takrat res šla narazen ali je samo tako rekel, kolikor mi je zdej znano, se mi zdi, da je takrat zvedela in da sta za nekaj časa šla res narazen.

Zato ker je bla tečna jo je prevaral :stupid: , najbrž je sam isku izgovor za prevaro.

Brezveze da se še obremenjuješ z njim res.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]