Težava, ki mi ne da spati
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- delfinko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
Pozdravljeni!
Takšne teme še nisem zasledila. Pa bi mi res prišel prav kakšen nasvet.
Teden dni nazaj sem ugotovila, da je bil moški, ki sem ga zadnje tri mesece imela za fanta, imel v tem času še tri druge. In potem sem ugotovila, da je imel eno izmed njih za uradno svojo, ostale pa smo očitno bile kar nekaj.
Jaz sem strašno proti varanju in podobnim zadevam, verjetno to izhaja še iz otroštva, sedaj pa me že cel čas peče vest zaradi tiste, ki je bila in verjetno je še uradna in že cel čas se poigravam z mislijo, da bi jo poklicala in se ji opravičila.
Kaj mislite vi?
Hvala za pomoč, naj pa povem tudi to, da me ta moški še vedno prepirčuje,da je ona bivša.
Sem pa prepričana, da sta bila 14 dni nazaj skupaj na morju, tako da tega nisem zvedela kar od nekje.
Takšne teme še nisem zasledila. Pa bi mi res prišel prav kakšen nasvet.
Teden dni nazaj sem ugotovila, da je bil moški, ki sem ga zadnje tri mesece imela za fanta, imel v tem času še tri druge. In potem sem ugotovila, da je imel eno izmed njih za uradno svojo, ostale pa smo očitno bile kar nekaj.
Jaz sem strašno proti varanju in podobnim zadevam, verjetno to izhaja še iz otroštva, sedaj pa me že cel čas peče vest zaradi tiste, ki je bila in verjetno je še uradna in že cel čas se poigravam z mislijo, da bi jo poklicala in se ji opravičila.
Kaj mislite vi?
Hvala za pomoč, naj pa povem tudi to, da me ta moški še vedno prepirčuje,da je ona bivša.
Sem pa prepričana, da sta bila 14 dni nazaj skupaj na morju, tako da tega nisem zvedela kar od nekje.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Kaj bi blo s tem, če bi se ji opravičla ? Sej nisi ti kriva, če nisi vedla, da ma še 10 drugih zravn tebe.
Pomoje boš samo galamo nardila, če se boš umešavala.
Tipa lepo odj*bi in mu dej vedet, da nisi neka kokoš s katero se bo lahko igrau in ji lagau u obraz.
Končaj to ( neumno ) zgodbo in hodi naprej. Čez neki časa boš razmišljala kašnega kretena si mela za fanta.
Pomoje boš samo galamo nardila, če se boš umešavala.
Tipa lepo odj*bi in mu dej vedet, da nisi neka kokoš s katero se bo lahko igrau in ji lagau u obraz.
Končaj to ( neumno ) zgodbo in hodi naprej. Čez neki časa boš razmišljala kašnega kretena si mela za fanta.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Da bi se ti opravičila njej? Zakaj že? Opravičit se mora edino on! Vsem štirim(?). Ampak še to ne bo zadostovalo, ker to kar je naredu, nima opravičil, sploh!!
Edino, kar lahk nardiš, je, da še njej poveš kaj si zvedla o njem!
Lubica, čim dlje od njega, in čim prej!
Edino, kar lahk nardiš, je, da še njej poveš kaj si zvedla o njem!
Lubica, čim dlje od njega, in čim prej!
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
Ojoj.. temu tipu pa je očitno dogajalo
ne vidim niti najmanjšega razloga, da se ji opravičiš ker tukaj nisi ti popolnoma nič kriva! on vas je vse zavajal in bi se moral opravičiti vsaki od vas štirih posebej!
drugač pa prste stran od takega moškega pa naj te še tako prepričuje v neke pravljice.. to, da namerno zavajaš osebo, ki goji do tebe neka čustva se mi zdi ena največjih podlosti!
a ta "uradno prava" pa ve za to, da vas je več? koliko pa ste stari? (predvsem ta tip, kr zrelostni nivo ima nekje v kleti)

drugač pa prste stran od takega moškega pa naj te še tako prepričuje v neke pravljice.. to, da namerno zavajaš osebo, ki goji do tebe neka čustva se mi zdi ena največjih podlosti!
a ta "uradno prava" pa ve za to, da vas je več? koliko pa ste stari? (predvsem ta tip, kr zrelostni nivo ima nekje v kleti)
Zadnjič spremenil rachka_, dne 24. Avg. 2008 16:38, skupaj popravljeno 1 krat.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
Opravičila, zakaj
Ti nisi nič kriva, nisi vedela, da je oddan, nisi varala.
Pokliči pa jo ja, ampak ne za opravičilo, ampak zato, da boš razkrila njega, ki bo na takšen način lahko prizadel še veliko src, in da bo ona izvedela resnico o njem in se rešila moškega katerega si najbrž ne zasluži.
Upam, da ti bo uspelo.

Pokliči pa jo ja, ampak ne za opravičilo, ampak zato, da boš razkrila njega, ki bo na takšen način lahko prizadel še veliko src, in da bo ona izvedela resnico o njem in se rešila moškega katerega si najbrž ne zasluži.
Upam, da ti bo uspelo.
Zadnjič spremenil matjazd, dne 24. Avg. 2008 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Če se prou spomen je delfinko že v drugi temi povedala, da je ta "uradna" punca zvedla, da je meu tud druge. Sam jo je prepriču, da so laži.
Kaj mam prou delfinko, da ne dajam kšnih napačnih informacij.
Kaj mam prou delfinko, da ne dajam kšnih napačnih informacij.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- delfinko
- Sramežljivka
Stari smo vsi od 25 naprej, tako da ne spadamo več med najstnike.
Težko mi je, v bistvu sem ful prizadeta zaradi tega, ker sem mu res slepo verjela, da dela in da zato nima časa.
Naj jo pokličem.... sliši se enostavno, kako pa bom to izvedla, pa mi še ni popolnoma jasno.
Čustva do njega, pa se zadnji teden spreminjajo - jeza, sovraštvo, izkoriščenost, potem pa spet neko pomilovanje in ne vem kaj še vse.
Težko mi je, v bistvu sem ful prizadeta zaradi tega, ker sem mu res slepo verjela, da dela in da zato nima časa.
Naj jo pokličem.... sliši se enostavno, kako pa bom to izvedla, pa mi še ni popolnoma jasno.
Čustva do njega, pa se zadnji teden spreminjajo - jeza, sovraštvo, izkoriščenost, potem pa spet neko pomilovanje in ne vem kaj še vse.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Hja... tukaj se pojavlja dvom... Jaz mislim, da je res bolje, da izve. Ker če jo je zdaj varal, jo bo tudi v prihodnje. Enkrat ni nobenkrat. Drugo pa je, če ti bo vrjela. On ji bo itak zatrjeval, da si se zlagala in da ni res. Da želiš samo uničit njuno zvezo (kao, a zdaj boš njej vrjela namesto mene, ki te "ljubim"). Takšnega prevaranta je treba razkrinkat...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
delfinko napisal/-a:p!ka prav imaš
vse smo zvedele, s tem, da zdej laže vsaki posebej. Meni že cel čas, da je ona bivša, drugim pa ne vem kaj govori, verjetnokaj podobnega.
Brezveze da se zdj vtikaš..če zdej laže..bo najbrž svoji punci lagal še naprej, ona je pa najbrž tok slepo zalublena da mu vse vrjame.
- delfinko
- Sramežljivka
Ja varal jo bo še naprej, ker meni je v začetku povedal, da sta bila skupaj 6 ali 7 let in da je potem postala tečna in da jo je prevaral, potem pa sta šla narazen.
V bistvu niti ne vem ali sta takrat res šla narazen ali je samo tako rekel, kolikor mi je zdej znano, se mi zdi, da je takrat zvedela in da sta za nekaj časa šla res narazen.
V bistvu niti ne vem ali sta takrat res šla narazen ali je samo tako rekel, kolikor mi je zdej znano, se mi zdi, da je takrat zvedela in da sta za nekaj časa šla res narazen.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
delfinko napisal/-a:Ja varal jo bo še naprej, ker meni je v začetku povedal, da sta bila skupaj 6 ali 7 let in da je potem postala tečna in da jo je prevaral, potem pa sta šla narazen.
Zato ker je bla tečna jo je prevaral

Brezveze da se še obremenjuješ z njim res.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]