Tašča...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 10. Maj. 2009 15:15

ashi napisal/-a:zakaj pa mora bit distanca? saj pa je to navsezadnje tvoja bodoča druzina. meni pa se zdi prav lepo, da se tako dobro razumeva. pa če mi ma kaj za povedat takšnega mi že pove v obraz. VSE!!! ker pač ni tak tip človeka, ki bi druge ljudi obrekoval.. pač.. meni se zdi super, da se tako dobro štekava..

Sama bi bila tudi vesela, da meni pove v obraz ne pa mojemu. Očrnijo me pred drugimi, branit se pa nebi smela in zagovarjat svoja stališča.
To so potem za mene hinavci, ker se delajo drugačje kot so v resnici.

Kot sem že na začetku napisala....recimo 85% časa je dobra in mi vse ponudi ko sem pri njih, ampak tistih 15% pa zakrije vsa njihova dobra "dela".

Sem jih v zadnjih 2 letih večkrat ja peljala k zdravniku kot njihova hčerka, ampak njim je to samoumevno, da se vsedeš v avto jih odpelješ, čakaš in pripelješ...zahvale pa nobene. Dovolj je beseda hvala.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 10. Maj. 2009 16:57

*roxy* napisal/-a:^Oprosti,a ji ne moreš povedat,oz. vprašat zakaj ga jemlje?Ves čas se verjetno ne bosta šli teh igric skrivanja stvari ena pred drugo...zmenita se med sabo...

Saj vem odgovor. Ker ma svoj pralni stroj že ful dolgo neke pokvarjen in pere v mojem, ker moj nič ne zafleka, njen pa zafleka. Sem ji že priporočila enega serviserja in ji dala tel. št., kaj naj ji ga še naročim, popravim in plačam? Na začetku me je vprašala, če lahk opere v mojem, dokler svojga ne popravjo, pol, ko sm vidla, da se v dveh mescih ni nič nikamor premaknilo, sm ji zrihtala serviserja ( :arrow: elegatno namignila, da bi že lahko nekaj zrihtala počasi), zdaj pa je tak že več ko pol leta od tega.
P.S. I love playing games :razz:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Nataška982
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Nataška982 » 11. Maj. 2009 11:28

Definitvno pojdita na svoje. Ker tole je pa too much
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 11. Maj. 2009 22:13

Mah, sj to, da pere, me ne moti samo po sebi, sj stroj se ne bo "znucal" zaradi tega. Dvigne me, ko pol iščem svoje cote po celi bajti in okoli bajte, ker ji nekaj malega zmanjka da bi bil stroj poln in potem kr najine cote poleg daje...no, iskreno, mi tudi ni prijetno, da zdaj tam po mojih gatah prebira...Pa precej novih, lepih brisač je na ta način tudi dobilo noge...
Jz pa ji ne bom šla zdaj gor šnofirit pa svoje brisače nazaj ven prebirat, ker bi mi res to bilo skrajno neprijetno. Enkrat sem ji že rekla za eno brisačo, če bi jo lahko dobila nazaj, ker mama res samo mi2 brisače iz Ikee in je gor listek Ikea, tk da jih ne morš pomešat, pa se mi je zdelo, da je blo to tak hudo težko naredit, da joj.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
Uporabniški avatar
roxeanne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a roxeanne » 12. Maj. 2009 14:38

ok, pač da pere v tvojmu stroju ("dokler si svojga ne popravi"), sam to je pa že čist drugo da ti brez vprašanja in dovoljenja brska po umazanih cotah in da ti "krade" brisače. jst bi jih z principa zahtevala nazaj- kar je tvoje je tvoje, kar je njeno je njeno! pa živite v skupnem gospodinstvu al imata urejeno svoje stanovanje pr njih?
verjamem da tašča s tem pranjem cot nima slabih namenov, sam tole izpade že kar veliko vmešavanje v vajino (tvojo) zasebnost!

(prej si omenila kis. kolk ga pa dodaš? prvič slišim za to, zgleda pa zelo uporabna zadevca :P)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 12. Maj. 2009 21:01

Slika
Glede kisa: jaz dodam 0,5 - 1 dl nearomatiziranega alkoholnega kisa. To je najbolj navadni kis, prozorne barve. Nekateri uporabljajo aromatiziranega, pa tudi jabolčnega. Samo vinskega ne! Po mojih ugotovitvah je tako, da če uporabljaš ta kis, ki ga mam jaz, cote lepo dišijo po pralnem prašku, medtem ko pri pranju z jabolčnim kisom nimajo nobenega vonja. Kako pa je z aromatiziranim alkoholnim kisom, pa ne vem. Velik plus naproti mehčalcu je tudi, da so brisače tak fajn vpojne, ko se brišeš, si potem dejansko suh. Medtem ko si pri pranju z mehčalcem še vedno ves moker, ker je brisača tolk mastna od mehčalca, da vode sploh ne vpije, ampak jo samo briše sem in tja po koži. Isto velja za kuhinjske krpe. Več si preberi tu: http://med.over.net/forum5/read.php?222,5020448,5208533

On Topic:
živima v svojem flatu v njihovi dvodružinski hiši. Tk da mama za sebe urejeno. Ne vem še, kaj bom naredla z brisačami. Glih dans sm vidla eno mojo brisačo v njihovi kopalnici obešeno...sm jo kr vzela pa je šla z mano dol. Sj zdaj mislim, da sta še sam ene 2 ostali :) Tak je to, ja.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 12. Maj. 2009 21:12

na tvojem mestu bi stvari urejala sproti, ne pa da čakaš da se ti vse nabere in ti bo enkrat sam film poču pa se boš skregala, namesto da se lepo pogovoriš z njo
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 12. Maj. 2009 21:31

Eh, če pa iz vsega dela tak halo. Saj je vredu ženska drugače, poštena, kr prijazna pa ful klepetava. Sicer mi značajsko totalno ne ustreza, tudi poglede na svet imava zelo različne, ampak se jaz zelo trudim, pa tudi ona (se mi zdi), da sprejemava ena drugo.
Naprimer, zadnjič sem za spremembo jedla kosilo pri njih. In, jz sicer glede hrane res nisem izbirčna, v bistvu ne jem ohrovta, rdeče pese in sladkega zelja, to pa je skoraj vse (poleg suhih pomaranč in internih mesnih organov ala vampi&stuff). Pa so pač meli glih tisti dan za kosilo ohrovtno omako in govedino. Pa si jz pač vzamem sam govedino in kos kruha, normalno. Eh...da ne omenjam, kaki halo je nastal iz tega. Saj ne v negativnem smislu, pač najprej me je 10min prepričevala, naj vsaj poskusim, da je ful dobro, da sploh nima okusa po ohrovtu, pa da bo drugič posebej za mene nekaj naredla, pa se opravičevala da kao ni vedla da ne jem ohrovta, pa mi je že hotla pico spečt itd...
Ne vem, če razumete, ampak, jaz sem bla čisto zadovoljna s kruhom in govedino. Pač, samo tistga ohrovta si nism nadevala in pol, ko je to opazla, je tak dolgo vrtala v mene, da sm rekla, da ga pač ne jem, pa da je čisto vredu. Jaz sem pač tak vzgojena, da se poje, kar je na mizi, če ne boš pač lačen al pa si idi vzemi kos kruha. Ona je pa navajena, da se res že čisto preveč prilagaja vsakemu in je že vsiljivo ustrežna. Saj vem, da je hotla bit prijazna, ampak v bistvu mi je blo pol ful nerodno, ker sm se počutla kot najbolj nehvaležno bitje, ker nism tistga ohrovta pojedla al ji nism pustla it pice spečt al kaj jaz vem...
^^to je sam blagi primer, kak halo zna naredit. Bog ne daj, če bi se hotla kaj resnega pogovorit.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
Uporabniški avatar
miaw
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: MARIBOR

Neprebrana objavaNapisal/-a miaw » 13. Maj. 2009 14:59

adijo si, popizdim da srečam taki folk. :o jas na tvojem mestu preprosto nebi več delala to kaj ona oče. če te vun vrže pa tut prau. bolše to, ko pa da ji pepelko špilaš.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 13. Maj. 2009 17:46

Tukaj so dve varianti..ali si tiho ter se prilagajas... ali pa se skusas pogovorit z njo... in ce ne gre ne eno ne drugo potem ti ostane le, da gresta na svoje.. (mas cisti mir, pocnes kar zelis..ni bolsega-govorim iz izkusenj)

Sama (z zdajsno tasco) nisem imela nikoli nobenih problemov.ker je super zenska(se ful razumemo). Vem pa da znajo bit tudi taksni in podobni primerki.. Tasca od bivsega je bila, lepo ali grdo, prava zverina.. :evil: ki pa jo je bivsi pri svojih 25ih se vedno poslusal in uposteval, kot neki sedemletnik.. :roll:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 17. Maj. 2009 18:30

Zaenkrat ni denarja, da bi šla na svoje, ko naredim fax, pa se oba strinjama, da ne bova živela pri njih.
Hehe, jaz sem tiho in se ne prilagajam, ampak že nekak zmutim, da mi na koncu paše :)
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 18. Maj. 2009 18:54

Joj tole, da ti pa brisače pobira je pa že malo čudno no.
Reči pojdi na svoje je pa brez veze, ker sama vem kako je to težko, če je plača slaba.

No jaz moram potrkati, da imam taščo vredu. Čez teden mi ona skuha, če vikend pa jaz njej, tako da imava pošlihtano. Pereva pa vsaka svoje.
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 23. Maj. 2009 10:39

Moja bodoča tašča pa se mi zdi da je vsako leto hujša. Na začetku se mi je zdela super, zdaj pa vidim dani tako..Mojemu fantu neprestano govori kdaj se mora učiti in teži neprestano da se uči(pa je 4.letnik faksa), z njo mora iti po nakupih če moža ni doma in npr. zadnič se je zgodilo da sem morala v avstrijo za 3 dni in sva imela 2 ure časa da se vidima in on ni mogel iti ker je ravno takrat moral iti z njo v trgovino :roll: In potem se seveda nisva videla..Skoz mu teži kdaj mora pospravljati, ter kako mora kaj narediti.če kam greva in naju ni 4 ure takoj kliče kje je, ter da ga čakajo z kosilom :roll: kamorkoli greva vem, da nikoli ne moreva biti brezskrbna in da se nama ne mudi domov...vsakič mora javit ko kam prispeva, kdaj pride domov in enkrat ko sva šla v mb v shoping za cel dan je bil cel cirkus doma, da kako je mogel biti takšen da ni prišel na večerjo. :roll: Težijo mu za morje, naj raje varčuje denar kot da gre z mano...Da ne govorim o temu kako se obnaša do njega, si kaj jedel, pojej tole, ti bo mamica pomagala kaj narediti...Da kako bi bilo lepo da živima kje blizu, ko bova za sebe, da nama bo ona pomagala otroke pazit, da bo šla z nama stanovanje opremljat mislim wtf?Res si to najbol želim od vsega..najhuje je, da on sploh ne vidi nič slabega v tem in uboga mamico kolikor se da...Če je sama doma reče da pridem k njemu, da bova malo zraven nje, da ne bo sama in da mu teži ker ni nič doma in nič z starši(pa je vsak dan)..to se mi za 23 let zdi res too much. Tolažim se, da je tako zato, ker je še pri starših in da ne bo vedno tako..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Maj. 2009 11:12

Kak smešno, da fanta ne motijo take stvari, tebe pa?
Kaj se ima punca sploh za vtikat kak odnos ima on doma? Če njemu odgovarja, kaj ima to tebe za motit?

Pa verjem, da se ne bo nič spremenilo, tud če še tako upaš!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 23. Maj. 2009 11:32

Pomoje je fant tok že navajen takega odnosa staršev do njega, da se mu ne zdi prav nič nenavadnega. In te čisto razumem, da te moti. Ampak je pa res, da je to težko spremeniti. Spremeni se lahko samo, če bo fant videl, da to ni normalno za fanta, ki je star verjetno več kot 20 let.
Res pa je, da še vedno živi doma in da mora nekako upoštevati pravila, ki veljajo doma.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]