Tašča...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2009
s taščo si ne prideva skupaj,,sploh mislim,da me ne mara pa ne najdem razloga zato,vedno sem ji bila na voljo,ji posojala denar,dajala pohištvo ko je bila še bolj revna,potem se je pa poročila in je konec..niti svojega lastnega sina ne kliče,ga ne obišče,to mislim svojega moža,,kot da naju ni,ne obstajava,dosti časa sem se sekirala,,sedaj pa rahlo pozabljam nanjo,saj se ji nikakor ne morem prikupiti,ima štiri otroke in vse šuhta druge proti drugim,zato se tudi otroc skoraj ne pogovarjajo,sam kreg dela med vsemi,,kaj mi ve predlagate,,naj jo z možem pustiva pri miru ali naj po 10letih še kar vztrajava,,,??
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Js bi jo pustila pri miru. Mogoč bi mogla bit mal sama, brez vaše pomoči, da bi pršla k seb. In če že dela same prepire med lastnimi otroci (mislim, kaj ji pa ni jasno?), bi jo še tolk bolj pustila pri miru, da ne začne delat zdrah še med vama z možem. Ne vem no, ene tašče so mal čudne (moja sestra ma tut eno prov posebno žensko za taščo, svaka ji čast da zdrži), take je po mojem mnenju bolš pustit, kokr se sekirat.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Jaz bi stike s taščo omejila na minimum. Oziroma bi pustila, da ona mene poišče. V kolikor vaju potrebuje verjamem, da ji bosta z možem težko odrekla pomoč, a sicer ne imejta stikov z njo. Pogovori se predvsem z možem, da se ne bo počutil izključenega - navsezadnje se gre za njegovo mati. V kolikor se strinja s tabo pa omejit stike.
Žal obstajajo ljudje, ki znajo samo izkoriščati. Naj bo to še tako težko za razumet, tako pač je. In človeka ne moreš spremenit čez noč. Lahko se sam spremeni, a to mora sam želeti.
V vsakem primeru pa menim, da je prav, da po toliko žrtvovanjih poskrbiš predvsem in končno zase.
Žal obstajajo ljudje, ki znajo samo izkoriščati. Naj bo to še tako težko za razumet, tako pač je. In človeka ne moreš spremenit čez noč. Lahko se sam spremeni, a to mora sam želeti.
V vsakem primeru pa menim, da je prav, da po toliko žrtvovanjih poskrbiš predvsem in končno zase.
Imaš, da me vikaš!
- spick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2009
hvala cherry in trapa,,mi je takoj boljše,,na srečo je moj mož dal to pobudo da jo ne misli več prosit za njeno naklonjenost,,jaz pa sem še vedno in vedno rinila skoz zid:mogoče bo pa boljše,,ampak na žalost takšna je,,hvala za vzpodbudne besede!!!!
- tamala123xy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 3. 2009
- Kraj: celje
Post na začetno vprašanje/temo:
lej očitno sama hočeš da je tko če ne bi že šla na svoje s fantom al pa k tebi domov(le kter starš ne bi vzel nazaj pod okrilje svojega otroka) Tudi jaz sem imela VELIKO VELIKO večje probleme s taščo ampak sem bila karakterno dovolj močna da sem si naredila tako da je meni pasalo tud če mi je blo še newem kako hudo tega nisem nikol pokazala...Hvala bogu pa sem mel atu še fanta ki je stal ob strani meni in ne svoji preljubi mamici(sej je res, mama je mama,ampak vse v mejah normale)
lej očitno sama hočeš da je tko če ne bi že šla na svoje s fantom al pa k tebi domov(le kter starš ne bi vzel nazaj pod okrilje svojega otroka) Tudi jaz sem imela VELIKO VELIKO večje probleme s taščo ampak sem bila karakterno dovolj močna da sem si naredila tako da je meni pasalo tud če mi je blo še newem kako hudo tega nisem nikol pokazala...Hvala bogu pa sem mel atu še fanta ki je stal ob strani meni in ne svoji preljubi mamici(sej je res, mama je mama,ampak vse v mejah normale)
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
^^Če odgovarjaš merissimi si majčkeno pozna - probleme je mela pred štirimi meseci, zdej ma pa najbrž že viden trebušček in predvidevam da je rešila situacijo.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
- tamala123xy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 3. 2009
- Kraj: celje
Skrat potepuh napisal/-a:^^Če odgovarjaš merissimi si majčkeno pozna - probleme je mela pred štirimi meseci, zdej ma pa najbrž že viden trebušček in predvidevam da je rešila situacijo.
Upsss sploh nisem pogledla datuma no upam ja, da se je vse uredilo
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
- *roxy*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
...novo...
O moji tašči in njeni asocialnosti sem že govorila,ta teden pa...
Prideva z mojim za vikend njemu na obisk in ženska spi cel vikend(vstane ob 4ih pop. in gre spat ob 7ih zvečer!),ne skuha kosila,ne zmeni se za naju, sploh za mene ne,se ne pogovarja in hodi po stanovanju kot duh, naveličana vsega...
Do pred kratkim mi je šla rahlo na živce, zdaj pa me je začelo za njo skrbet.
Naj omenim še to, da je bila zagnana športnica,po poklicu zdravnica, sicer pa ločena in nedružabna.
Nevem kako naj ji pomagam?!Želela bi si da bi mi bilo pri njih ok,vendar me prav nič več ne mika tja,ker je turobno...S fantom imava zarad tega težave(sicer ne velike).
O moji tašči in njeni asocialnosti sem že govorila,ta teden pa...
Prideva z mojim za vikend njemu na obisk in ženska spi cel vikend(vstane ob 4ih pop. in gre spat ob 7ih zvečer!),ne skuha kosila,ne zmeni se za naju, sploh za mene ne,se ne pogovarja in hodi po stanovanju kot duh, naveličana vsega...
Do pred kratkim mi je šla rahlo na živce, zdaj pa me je začelo za njo skrbet.
Naj omenim še to, da je bila zagnana športnica,po poklicu zdravnica, sicer pa ločena in nedružabna.
Nevem kako naj ji pomagam?!Želela bi si da bi mi bilo pri njih ok,vendar me prav nič več ne mika tja,ker je turobno...S fantom imava zarad tega težave(sicer ne velike).
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Shelve napisal/-a:S taščami so sami problemi, sploh, če sta s sinom zelo povezana. To ti je cela štala!
S tem se pa ne strinjam..moj tip je tud ful povezan z njo..pa sta navezana drug na druzga, se ful razumeta pa vse.. pa js z njo nisem imela nikdar nobenih problemov... Res taka tašča k je pa ona-je pa ne najdeš povsod... Morm rečt obadva sta ful vredi, in upam, da tak tudi ostane...
-
Nixya - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
sej ne morem verjet, da se to res dogaja,ne sam v vicih, da res obstajajo take tašče... k tkole tle berem pa od kakšne kolegice slišm kakšne to majo...ajoj..
ena kolegica in njen fant sta se odselila od njega na svoje, k pač nista mogla prenašat tašče, skos sta se mogla prilagajat njej, pa ona je bla najboljša in vse je mogl biti po njeno. tašča je pa iz tega nardila tako paniko, na konc je bla pa vsega punca kriva, k je njenga sina čist na svojo stran potegnila.
ja halo, sej mama je mama, sam punca pa fant bosta vseen skup držala.
jaz se zaenkrat s taščo še kar vredu razumem, ampak skupi živet pa najbrž nebi mogle, ker je ona bl šefica, more bit kr velik tko k ona reče....
ena kolegica in njen fant sta se odselila od njega na svoje, k pač nista mogla prenašat tašče, skos sta se mogla prilagajat njej, pa ona je bla najboljša in vse je mogl biti po njeno. tašča je pa iz tega nardila tako paniko, na konc je bla pa vsega punca kriva, k je njenga sina čist na svojo stran potegnila.
ja halo, sej mama je mama, sam punca pa fant bosta vseen skup držala.
jaz se zaenkrat s taščo še kar vredu razumem, ampak skupi živet pa najbrž nebi mogle, ker je ona bl šefica, more bit kr velik tko k ona reče....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov